Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Ci, ze przyszła przed 11. Wyjeżdżaliśmy do lekarza przed 14. Jeszcze była. Nie wiem o której skończyła, jutro ją spytam, ale bardzo dużo zrobiła. te dwie rabaty na gotowo, a dwie inne zaczęła. Wiesz, musiała przecież te rośliny, która tam rosly wykopać, prznieść gdzieś indziej. Czapki z głów.

Powiem Ci, ze przyszła przed 11. Wyjeżdżaliśmy do lekarza przed 14. Jeszcze była. Nie wiem o której skończyła, jutro ją spytam, ale bardzo dużo zrobiła. te dwie rabaty na gotowo, a dwie inne zaczęła. Wiesz, musiała przecież te rośliny, która tam rosly wykopać, prznieść gdzieś indziej. Czapki z głów.

ile ona ma lat?

Dzwi bardzo ładne i kolorystyka taka fajna, delikatna.

Mój ogrodnik wczoraj zasuwał bite 12 godzin. Musze przyznać ładnie robi, dokładny jest, widać zna się na roślinach. trochę mędrkuje ale skoro to mgr inżynier ogrodnictwa to niech mu będzie :rolleyes: Namawia mnie usilnie na mikoryzę bo na tych moich skarpach rosliny nie maja łatwego życia . Zostało mu jeszcze jakieś 2 dni roboty żeby ten mój ogród wyprowadzć na prostą

No dobraaaa to i ja napisze, że mi sie podoba :D

Szczególnie wzór paneli u rodziców bo ja lubię takie z wyraźnym rysunkiem słoja :)

Ale mam pytanie. Pewnie sie myle i to wynik przekłamanego zdjecia... ale czy te jałowce w samym rogu domu nie są za blisko elewacji? Bo one urosną...nie tylko w górę ale i w szerokości. Jeśli jest wystarczajacco miejsca to ok ;)

Dzwi bardzo ładne i kolorystyka taka fajna, delikatna.

Mój ogrodnik wczoraj zasuwał bite 12 godzin. Musze przyznać ładnie robi, dokładny jest, widać zna się na roślinach. trochę mędrkuje ale skoro to mgr inżynier ogrodnictwa to niech mu będzie :rolleyes: Namawia mnie usilnie na mikoryzę bo na tych moich skarpach rosliny nie maja łatwego życia . Zostało mu jeszcze jakieś 2 dni roboty żeby ten mój ogród wyprowadzć na prostą

Mikoryza dobra rzecz, sprawdzona na mojej glinie. Nawet grzybów leśnych...:D

Hej!

Jalowce są raczej bliżej niż dalej od budynku, ale to jest blue arrow i on jest bardziej strzlisty niż pękaty, wiec nie powinno być problemu. Pani skończyła kolejna cześć i tez mi się podoba:) pokaże wam jak tylko przebiore się z piżamy i cykne fotki