kaśka maciej 07.02.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka widze ze wycena za garderoby jeszcze wyższa niz moja. Ja szukam dalej. Nie zdecydowałam się. Gdzie zdjecia spiżarki? Bedom, bedom zaraz jak wenę złapię to wkleję A jeśli chodzi o ten złoty dąb to niestety jest to najbardziej zbliżony kolor. Widziałam w sklepie obok siebie amarenę i orzech, tez mi się podobało to zestawienie, z tym, ze to były okna. Nie wiem, czy na większej powierzchni tez byłoby ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a te twoje okna nie są lekko czerwone , mahoń nie pasuje?..dobra ja już nie radzę bo chyba się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a te twoje okna nie są lekko czerwone , mahoń nie pasuje?..dobra ja już nie radzę bo chyba się nie znam eee, nie są czerwoneone sa takie zimno miodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Domyślam się, że wejscie jest w prawej strony WIdzę oświetlenie halogenowe przy schodach. Zaczynają sie bajerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Domyślam się, że wejscie jest w prawej strony WIdzę oświetlenie halogenowe przy schodach. Zaczynają sie bajerki jak stoisz przodem do schodów to wejście jest z lewej strony oświetlenie będzie a bajeri to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 jedźcie do Krakowa inną trasą i zachaczcie do mnie przy okazji Kasiu - nie chciałem się wpraszać - ale skoro jest wola - to witaj przygodo, TIR-y z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 jedźcie do Krakowa inną trasą i zachaczcie do mnie przy okazji Kasiu - nie chciałem się wpraszać - ale skoro jest wola - to witaj przygodo, TIR-y z drogi widziałam, widziałam i zapraszam serdecznie ja w ten weekend będę we Wrocławiu opijac nowe mieszkanie kumpeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pomimo, że dzień był udany to padam twarzom na pysk Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wanny RIHO http://www.riho.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wpadlam poczytalam - ale nie bede sie wcinac miedzy wodke a zakaske i spadam!!!!!!!!!!!! kurcze kasia ale te twoje szafy drogie okrutnie!!!!!!!!!!! to pewnie te szyby takie drogie jak diabli - ja dalam wycene na przody drewniane albo takie niby skorka wezowa al epowiedzial mi ok 3000 tys za same dzrwi!! tez niezbyt tanio w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wanny RIHO http://www.riho.pl/ no wielkie dzięki kobieto ta którą widzieliśmy w sklepie to była Lyra 153L Naprawdę fajnie wyglądała Ale nie wiedziałam, że aż tyle jest tych wzorów Musimy chyba poprzeglądać te wszystkie wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ale nie bede sie wcinac miedzy wodke a zakaske i spadam!!!!!!!!!!!!co to ma znaczyć???????? a co do szaf to masz rację, to szyba jest taka droga, szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ... dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Też jestem w szoku ,że tyle fajnych wanien mają w swojej ofercie. Jak będziesz przeglądała ich stronę to zwróć uwagę na kabiny parowe takie do zabudowania.Fajne są ale pewnie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ... dobry dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jedźcie do Krakowa inną trasą i zachaczcie do mnie przy okazji Kasiu - nie chciałem się wpraszać - ale skoro jest wola - to witaj przygodo, TIR-y z drogi widziałam, widziałam i zapraszam serdecznie ja w ten weekend będę we Wrocławiu opijac nowe mieszkanie kumpeli Dam znać miesiac wcześniej jak będę jechał na Kraków A ja w ten weekend jeszcze nie wiem co będzie chciała robić moja królewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wróciłam z imprezy Nie wiem jak zniosę jutrzejsza podróż do Wrocławia " tupot białych mew, o pokład, tupaot białych mew, lalallalla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No jak Ci tupią, skoro grzecznie stoją na barierce... co zresztą widać Ściemniasz cosik http://elendili.pl/elendilion/mewy_resize.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No jak Ci tupią, skoro grzecznie stoją na barierce... co zresztą widać Ściemniasz cosik http://elendili.pl/elendilion/mewy_resize.JPG uwierz, nic a nic nie ściemniam lalalalllalalal\ na frasunek dobry trunek lalalalal ale jak stoją na tej barierce, która wkleiłas u Veruni to dobrze, moga stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Słuchaj Słonko, jak Ty barierek nie odróżniasz, to nie jest za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts