Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kasiu trzymam kciuki za babci zabieg. będzie dobrze.

a co do trawy.... kiedy ostatni raz ją zasilałaś? bo ona wygląda na wygłodniałą po prostu a nie beznadziejną :)

Efi a czym zasilić?? bo moja wyglada bardzo podobnie

KAsku babci bardzo wspolczuje - ale wylize sie bidula jakos powolutku - w tym wieku to wolniej z tym schodzi ale bedzie dobrez

a co do trawy.... kiedy ostatni raz ją zasilałaś? bo ona wygląda na wygłodniałą po prostu a nie beznadziejną :)

Wiesz co? Pani Ogrodniczka zasilała mi ją pod koniec kwietnia. Teraz jak była w weekend tez zasiliła. Sypnęła mi też coś na tą bujną koniczyne!

No to dobrze, że chodzi. Moja mam nadzieję, też się jeszcze wyliże z tego.

Cześć tak w ogóle.

W czwartek wchodzi ekipa kuchenna. Juz dostalam wkurwa, gdyż okazało się, że stolarz zmienił mój projekt, oczywista bez porozumienia ze mną :mad:

Ale ma pecha: jest to mój kumpel z podstawowki i bez krwi się nie obejdzie :no:

Ekipa od kostki wchodzi jutro.

W czwartek ten czy przyszły?????

Obstawiam za przyszłym, żeby meble w kuchni były już i choć troszkę kostki... No to tempo jak burza....

To dobrze, że już z Tobą jest lepiej... :)

A jesteś jeszcze na zwolnieniu?????

Kasia czy u Ciebie w mieście na targu nadal jest dostępny taki chleb tatarczyny czy jakoś tak podobnie brzmiący? I czy targ jeśli dobrze pamiętam jest w czwartek?

Jeśli tak to może się wybiorę w czwartek w Twoje strony....

Nieee nooo, nie sądzę, żeby to tak szybko poszło :) Ale czerwiec obstawiam dalej.

Tak, targ jest u nas w czwartek. Niestety, kompletnie nie wiem jaki asortyment tam sprzedają.

W czwartek mają zacząć montowac kuchnię wiec moge być lekko zajeta, ale na małą kawkę może czas znajdę ;)

No, rekordowe tempo. Nawet mnie wyprzedza w rekordzie ;) gdyby nawet przeprowadzili się w lipcu to i tak skończą w niecały rok. Jakieś 10-11 miesięcy i wszytko gotowe. Wszystko! Wnętrza i zewnetrza. No zostanie im jeszcze ogród, ale kto wie czy po przeprowadzce nie zajmą się i tym.

mhk

tak jak napisałam u rasi ja akurat stosuje florovit z żelazem bo po nim trawa jest tak super zielona - zrobie ci zdjęcie before/after bo mam miejsce do którego nie dojechałam siewnikiem :D

Dzieki Efi bardzo - jak nic musze cos kupic bo mo j trawnik wyglada przygnebiajaco - miejsacmi w ogole nie wzeszla trawa i sa puste twrde jak skala placki ziemi - to chyba w sumie musze jakos spulchnic i dopiero zasiac tam znowu trawe