mayland 06.06.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No...zawsze cos Takie życie jest dupne niestety.... Ale przecież wszystkie problemy mijają i jest potem dobrze. Tak będzie tez teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ja tez trzymam kciuki Efi zarzuc okiem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dla Babci szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Babcia w zasadzie bez komplikacji przeszła zabieg. Teraz tylko czekac, aż wszystko się porządnie zagoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.06.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 kasiu trzymam kciuki za babci zabieg. będzie dobrze. a co do trawy.... kiedy ostatni raz ją zasilałaś? bo ona wygląda na wygłodniałą po prostu a nie beznadziejną Efi a czym zasilić?? bo moja wyglada bardzo podobnie KAsku babci bardzo wspolczuje - ale wylize sie bidula jakos powolutku - w tym wieku to wolniej z tym schodzi ale bedzie dobrez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 mhk tak jak napisałam u rasi ja akurat stosuje florovit z żelazem bo po nim trawa jest tak super zielona - zrobie ci zdjęcie before/after bo mam miejsce do którego nie dojechałam siewnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a co do trawy.... kiedy ostatni raz ją zasilałaś? bo ona wygląda na wygłodniałą po prostu a nie beznadziejną Wiesz co? Pani Ogrodniczka zasilała mi ją pod koniec kwietnia. Teraz jak była w weekend tez zasiliła. Sypnęła mi też coś na tą bujną koniczyne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 na koniczyne to oprysk porządny trzeba zrobić. a jak zasiliła to jeszcze kilka dni i zobaczysz efekty. o ile oczywiscie jest to podlewane. bo jak nie to efekt będzie odwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Kaśka, zdrówka dla babci i niech szybko dochodzi do siebie po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Kasica Twoja babcia wycięła taki sam numer jak moja na 8 marca;) moja użala się nad sobą ale łazi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No to dobrze, że chodzi. Moja mam nadzieję, też się jeszcze wyliże z tego. Cześć tak w ogóle. W czwartek wchodzi ekipa kuchenna. Juz dostalam wkurwa, gdyż okazało się, że stolarz zmienił mój projekt, oczywista bez porozumienia ze mną Ale ma pecha: jest to mój kumpel z podstawowki i bez krwi się nie obejdzie Ekipa od kostki wchodzi jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 To co przeprowadzka w poniedziałek???? Kasia a Jak Ty się czujesz??????? Doszłaś już do siebie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja? Ujdzie. Ćwiczę kilka razy dziennie i jest lepiej. A przeprowadzka to chyba w czwartek bo w przyszłą środę mają jechać do Ikea po resztę mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 W czwartek ten czy przyszły????? Obstawiam za przyszłym, żeby meble w kuchni były już i choć troszkę kostki... No to tempo jak burza.... To dobrze, że już z Tobą jest lepiej... A jesteś jeszcze na zwolnieniu????? Kasia czy u Ciebie w mieście na targu nadal jest dostępny taki chleb tatarczyny czy jakoś tak podobnie brzmiący? I czy targ jeśli dobrze pamiętam jest w czwartek? Jeśli tak to może się wybiorę w czwartek w Twoje strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nieee nooo, nie sądzę, żeby to tak szybko poszło Ale czerwiec obstawiam dalej. Tak, targ jest u nas w czwartek. Niestety, kompletnie nie wiem jaki asortyment tam sprzedają. W czwartek mają zacząć montowac kuchnię wiec moge być lekko zajeta, ale na małą kawkę może czas znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 wyczytalam, ze ten chleb tatarczny to w żarkach na wage mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 przewrocilam sie z wrazenia ze przeprowadzka tak szybko a i zdrowka dla babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No, rekordowe tempo. Nawet mnie wyprzedza w rekordzie gdyby nawet przeprowadzili się w lipcu to i tak skończą w niecały rok. Jakieś 10-11 miesięcy i wszytko gotowe. Wszystko! Wnętrza i zewnetrza. No zostanie im jeszcze ogród, ale kto wie czy po przeprowadzce nie zajmą się i tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 mhk tak jak napisałam u rasi ja akurat stosuje florovit z żelazem bo po nim trawa jest tak super zielona - zrobie ci zdjęcie before/after bo mam miejsce do którego nie dojechałam siewnikiem Dzieki Efi bardzo - jak nic musze cos kupic bo mo j trawnik wyglada przygnebiajaco - miejsacmi w ogole nie wzeszla trawa i sa puste twrde jak skala placki ziemi - to chyba w sumie musze jakos spulchnic i dopiero zasiac tam znowu trawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts