Irma 15.06.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 o żesz Ty! ale odważni są! moja matka by się w życiu nie zgodziął na takie meble do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Oprócz ławy brakuje jeszcze lamp do salonu, ale mam już pewne typy na oku.Sofa w sypialni nie jest rozkładana, bo ma słuzyć jedynie do siedzienia w sypialniNatomiast narożnik w salonie i owszem, ale na tej funkcji nam w ogóle nie zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 O szkoda, że się nie rozkłada.... a narożnika u mnie wcale nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bo narożnik dopiero 3 sierpnia będzie widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a pasowalo by to do mnie??? czy ten bialy do mojego salonu to nie bardzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ale co konkretnie Marta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ale zakupy udane!ja powtorze za Irmą, odważni są, moi rodzice nie zgodziliby sie na taki nowoczesny styl brawo Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 no ta besta czy jednak mam pojsc w to merbau z czarnym, bo ja bym chciala juz te meble a te merbau to sie w bolu rodza jak bede u rodzicow moich to cykne jak im pomoglam w aranzacji pomieszczen , no sa takie typowo moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Markotoja myślę, ze białe u Ciebie były by fajnebo salon masz średniej wielkości, a białe nie zagracają pzrestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 tylko bedzie to dobrze gralo z szarawa sciana?? czy ta z besta np zrobic ciemniejsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Szary z białym gra świetnie i ja też bym wzięła do Ciebie biale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 A co do moich rodziców, to wiecie: ze mną rzeźbione meble by nie przeszły. Dla nich największym szokiem były łazienki, że czarno-biała i biała. Mieli trwogę na twarzach, ale powiedziałam :relax, take it easy, będzie ok. No i mój ojciec, co to najwięcej miał do powiedzenia w kwestii tapety w białej łazience, już przebiera nogami, kiedy będzie na ścianie. Do białych mebli już przywykli: ja mam, siostra ma wiec to nie jest jakieś takie novum wielkie. Chociaz wiem, ze niektórych szokuje ta nowoczesność u nich Np. moją klientkę, którą zabrałam do ich domu. Nie mogła uwierzyć, że tu będą mieszkac ludzie po 50tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Narożnik bardzo podobny do tego http://allegro.pl/nowoczesny-naroznik-royal-na-wymiar-i1648094969.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 fajnie bedzie prosto i bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 bedzie pięknie!dobrałabym do tego jasno szare zasłony...i dywan szaro różowy, czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No ale narożnik nie biały:D tym razem. Dól w czekoladowej ekoskórze, a siedziska i poduchy w tkaninie, taki jakby mięciutki sztruks, tyle ze nei paski a kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Słuchajcie, jakby ktoś chciał kiedyś kupić jakiś sprzęt rtv i agd, o naprawdę polecam Mix-Media. Pomieszało się trochę z okapem, z mojej winy jak się okazało również ale bez szemrania wymienili, zwrócili resztę i nie wzięli kasy za przesyłkę. No i ceny mają naprawdę dobre, szybki i rzeczowy kontakt mailowy i telefoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aaaa, i szukam jakieś wiszącej lampy nad tą białą ławę do salonu.Nad stołem będzie "srebrna" lampa podłogowa na wysięgniku, w kuchni już widzieliście, a i jeszcze nad barkiem kuchennym ( którego na razie nie ma) będą wisiały 3 białe kule. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 A może wezmę im Muchę sufitową na ramieniu? Tylko czy nie zrobi się od razu komplecik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ja bym Ci polecila te ktora ja mam w holu na gorze tylko biala jest bosssska http://marketelektryczny.pl/lampgustaf---markslojd-lampa-wiszaca---rya-550101---lampgustaf-o_l_4145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts