Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aha, jakbyście miały na oku grafitowe, ciemnoszare czy coś w ten deseń płytki do łazienki to prosze wklejac TU :D

Polcolorit wycofał się z serii gazel :evil: :evil: :evil: :evil: i wizja łazienki na dole runęla w gruzach :-? :( :cry:

Taka znalazam podczas buszowania po salonach z płytkami. Na żywo jest ładniesza

http://images34.fotosik.pl/136/07ce9988d23c59e5med.jpg

Project Manager powiadasz :roll:

fajny zawód??

jakie trzeba miec kwalifikacje?? :roll:

Fajny? Na jednym szkoleniu dowiedziałem się, że to co zarobi PM więcej niż inni podczas pracy zawodowej to na starość wyda na lekarstwa... :o Raczejh stresująca robota... :oops:

Przede wszystkim przydatne są certyfikaty z zarządzania projektami. np. Prince2, PMI. Bez tego nie można funkcjonować na rynku pracy. To znaczy można, ale przy zmianie pracy są nieodzowne. Przydatna jest znajomość branży w której zarządzasz projektami, ale nie jest to niezbędne. Można prowadzić projekt budowy domu nie znając się na budwnictwie. Trzeba tylko wynająć człowiek (eksperta), który na tym się zna, a Ty koordynujesz prace innych.

Generalnie jak coś się wali w projekcie to .. zawsze chcą bić PM'a... :lol:

A czemu pytasz?

Odzywam się w końcu :D

Wróciłam z Wrocławia wczoraj wieczorem :D

I byłam pod takim wrażeniem, że nie mogłam do Was przyjść :wink:

Wrocław się bardzo zmienił odkąd byłam tam ostatni raz, czyli 12 lat temu :o :roll:

Kze, pytałam o zawód bo myślę nad zmianą swojego :wink:

No żesz byczyć się jadę!!!!!! Najpierw u Agdusi, a później u Depeesi!!! Nie wiem, czy będę miała siły wejść na Forum :wink:

Kurde, takiej to dobrze :roll:

Pozdrów je ode mnie :D

Na pewno to zrobię!!!! A Ty się trzymaj ciepło i myśl o sobie - przede wszystkim :D

Kasia, z tą zmianą zawodu to zrób tak, jak Ci radziłam. Najpierw przysięgły. Dowiadywałaś się już? :roll:

A z wełenką Verunia ma oczywiście rację. Tylko wełenka, kochana, tylko. Bo inaczej styropian myszki Ci wpier....ą! :D