mikopiko 08.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No ładnie i to w Wielkim Poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no cóż lalalallalalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 aha, jakbyście miały na oku grafitowe, ciemnoszare czy coś w ten deseń płytki do łazienki to prosze wklejac TU Polcolorit wycofał się z serii gazel i wizja łazienki na dole runęla w gruzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 aha, jakbyście miały na oku grafitowe, ciemnoszare czy coś w ten deseń płytki do łazienki to prosze wklejac TU Polcolorit wycofał się z serii gazel i wizja łazienki na dole runęla w gruzach Taka znalazam podczas buszowania po salonach z płytkami. Na żywo jest ładniesza http://images34.fotosik.pl/136/07ce9988d23c59e5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Opoczno - Organic - grafithttp://www.opoczno.com/products/1671.jpg A tu sznureczek do stronkihttp://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=239&ProduktID=4639# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Przepraszam za ogrom zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 z Brazy wyboru małżowi podobały się te przed ostatnie mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kasica, co tak cichutko u Ciebie No aż mi głupio normalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Project Manager powiadasz fajny zawód?? jakie trzeba miec kwalifikacje?? Fajny? Na jednym szkoleniu dowiedziałem się, że to co zarobi PM więcej niż inni podczas pracy zawodowej to na starość wyda na lekarstwa... Raczejh stresująca robota... Przede wszystkim przydatne są certyfikaty z zarządzania projektami. np. Prince2, PMI. Bez tego nie można funkcjonować na rynku pracy. To znaczy można, ale przy zmianie pracy są nieodzowne. Przydatna jest znajomość branży w której zarządzasz projektami, ale nie jest to niezbędne. Można prowadzić projekt budowy domu nie znając się na budwnictwie. Trzeba tylko wynająć człowiek (eksperta), który na tym się zna, a Ty koordynujesz prace innych. Generalnie jak coś się wali w projekcie to .. zawsze chcą bić PM'a... A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzień dobry Kasia, czy Ty nadal w tym Wrocławiu???? Odezwij się w końcu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Odzywam się w końcu Wróciłam z Wrocławia wczoraj wieczorem I byłam pod takim wrażeniem, że nie mogłam do Was przyjść Wrocław się bardzo zmienił odkąd byłam tam ostatni raz, czyli 12 lat temu Kze, pytałam o zawód bo myślę nad zmianą swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No, nareszcie!! A ja za godzinę wybywam do Krakowa Jakoś dziwnie spokojna jestem, że gdy wrócę, to będę miała co czytać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No, nareszcie!! A ja za godzinę wybywam do Krakowa Jakoś dziwnie spokojna jestem, że gdy wrócę, to będę miała co czytać u Ciebie Mów szybciutko po co, na ile, i w ogóle, o co chodzi z tym Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No żesz byczyć się jadę!!!!!! Najpierw u Agdusi, a później u Depeesi!!! Nie wiem, czy będę miała siły wejść na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No żesz byczyć się jadę!!!!!! Najpierw u Agdusi, a później u Depeesi!!! Nie wiem, czy będę miała siły wejść na Forum Kurde, takiej to dobrze Pozdrów je ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No żesz byczyć się jadę!!!!!! Najpierw u Agdusi, a później u Depeesi!!! Nie wiem, czy będę miała siły wejść na Forum Kurde, takiej to dobrze Pozdrów je ode mnie Na pewno to zrobię!!!! A Ty się trzymaj ciepło i myśl o sobie - przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Na pewno to zrobię!!!! A Ty się trzymaj ciepło i myśl o sobie - przede wszystkim Mam taki zamiar, dość dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Racja , precz z dziadami Ladne te schody bedziesz miala . Ciemne sciany widze przy tych schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kasiu, ty waty nie kładż na poddasze ja cię bardzo proszę- wełenka, tylko wełenka mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kasia, z tą zmianą zawodu to zrób tak, jak Ci radziłam. Najpierw przysięgły. Dowiadywałaś się już? A z wełenką Verunia ma oczywiście rację. Tylko wełenka, kochana, tylko. Bo inaczej styropian myszki Ci wpier....ą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts