lidszu 07.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 cieszę się, że przeprowadzka się udała i rodzice zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Już po wszystkim. Postanowiliśmy wziąć dzieci na pogrzeb. Była to dla nich pierwsza taka "uroczystość". Byli w szoku, ale w sumie dość dzielnie to znieśli.Oglądam stare zdjęcia. Mam nawet zdjęcia moich pradziadków, tych od Babci wlasnie. No i Babcię jako młoda dziewczynę mam na zdjęciu. SZOK!Jak znajdę chwilę to zeskanuję i Wam pokażę. Cudowna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 to czekamy Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 dobrze, że już jesteście po. czekam na zdjęcia babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ale miałaś wykopy... ja pierdziu.... Przeprowadzka, pogrzeb.... Dobrze , że już po wszystkim ... Kasia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Gratuluję przeprowadzki i... Wspaniałych Korzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasiu, dzięki za foty. Jestem nieco zszokowana! Gratuluję Pani Projektant!! Rodzice muszą być z Ciebie bardzo dumni Ja, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Poprosiłam kuzynke aby przywiozła mi z bułgarskich wakacji gazetkę z wnętrzami jakąś. Przywiozła, a jakże ale rosyjską O rany.................................... same ludwiki, złoto i... kompletnie nic by Ci się tam nie spodobało Nawet reportaż z targów w Mediolanie był tak wybiórczy, że tylko jakieś ludwikujące meble były.... Gazeta grubaśna i wszystkie wille praktycznie podobne jedna do drugiej - złoto i marmury. Oni naprawde tak lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Cześć dziewczyny:)W albumie z domem moich znajdziecie najstarsze zdjęcie mojej Babci. Na odwrocie widnieje zapis: "To jest moja fotografia" z imieniem i nazwiskiem Niestety nie ma daty, ale myślę, że zrobione jest jeszcze na początku wojny do jakiejś pewnie legitymacji. Fajnie było się spotkać z całą rodziną mojej Babci, z jej bratem i siostrą i dziećmi najstarszego brata, szkoda, że w takich okolicznościach. Ale cóż, taka kolej rzeczy. Znowu wysłuchałam kilka historii, które potwierdziły mi to co już wcześniej myślałam o mojej Babci: jest ze spiżu!! Twarda niczym hartowana stal, nieugięta, niezmiernie pracowita, kochająca swoje dzieci i wnuki bezwarunkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 No jednym słowem "Gryfno dziołcha"!!!! A te warkocze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 widać że to nie przerażone chucherko tylko konkretna Kobita była:) fajna Twoja Babcia była:) dzięki Kasiula za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Kto ma ochotę niech odświeży link do albumu moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 super Kazik te tapety wyglądają, w salonie jeszcze trochę zielonego coś na ścianę i bjuti a to łóżko to co jest jakie duże i jakie drogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 W salonie przypominam będzie zupełnie inna kanapa, brązowa z beżem takim taupem A łóżko no to jak co to?? Ikea! Nowa seria Nyvoll, niedroga rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 no interesujące łóżeczko;) Twoi mają to jasnoszare niby tak? a ono szare czy tylko zimne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 I szare i zimne psze pani. Piękne jest!Do tego sa też szafeczki nocne, komody. Bardzo fajna ta seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 a to średniobrązowe widziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Niee, nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts