Arnika 11.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ale fajnie wyszło z tą tapetą Teraz rodzicom się podoba? Bo najpierw o ile pamiętam mieli mieszane uczucia w stosunku do tapety w łazience.... Łóżko podobne do Malm Też fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Tapeta wygląda świetnie w łazience A łóżko w sypialni miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.07.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Kasiu, co to za cudowna tapeta :jawdrop:???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.07.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Kasia - gratulacje! jesteś zuch! zapomniałam, ze w salonie ma byc inna kanapa, będzie świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Fajnie, że Wam się podoba Nelli, tu masz linka http://www.fototapety.org/uliczki.php Zrobią ci jaki chcesz wymiar, zalaminują i w ogóle cud miód i orzeszki Oczywiście rodzicom się podoba, bo tapeta jest przepiękna! Nie widać pewnie tego na zdjęciu, ale jest błyszcząca. Moja Sis jak kupowała swoja do kuchni to tez niby laminowaną, ale musi w zaspę wskoczyć.. Jest do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tapeta jest REWELACYJNA!!! Łazienkę zdobi, powiększa i nadaje niesamowity klimat! Ja też zamówiłam tapetę do kuchni... rok temu... też nie jest zalaminowana mimo że miała być i leży gdzieś w kącie, już nawet nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 pieknie, pieknie, pieknie adres kradne, bo planuje taka tapete od dwoch lat w korytarzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ania, polecam naprawdę. Tapeta gruba, porządnie zalaminowana. Dobry zakup to byl. Rasia, no to szukaj tej tapety! Bożeeee, jak ja lubię tapety, dlaczego nie mam ani jednej u siebie w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Eee... moja jest tak marna, że za zlew się nie nadaje. Albo ją muszę zalaminować, albo szybę na nią walnąć, ale od roku to zupełnie o niej zapomniałam... A kto Ci kleił tą tapetę? Bo dla mnie samo klejenie to największy koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ekipa w postaci ojca i szwagra Kleisz na ten mocniejszy klej, do tapet winylowych. Jeszcze nei dzwonili do mnie, to widocznie nie odpadła ( tfffffuuuuu :D:D:D:) Ta akurat tapeta była w dwóch kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 to masz zdolna rodzinke, u mnie kleil Dejw ze szwagrem, u Helci w bawialni kotki-masakra ogony im sie nie zeszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ogony się nie zeszły:D:D Powiem Ci, że ryczę ze śmiechu z tego tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja też się popłakałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.07.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 przypomniało mi się jak u mnie w starej łazience kafelkarz docinał pasek z niedźwiedziami polarnymi i skleił ze sobą dwa tyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Bożeee, Sodomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 przypomniało mi się jak u mnie w starej łazience kafelkarz docinał pasek z niedźwiedziami polarnymi i skleił ze sobą dwa tyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 najlepsze jest to że gościu był zaskoczony jak mu kazałam jeden z tyłków wydłubywać i wstawiać głowę bo stwierdził: że przecież rozmiar kafla się zgadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 najlepsze jest to że gościu był zaskoczony jak mu kazałam jeden z tyłków wydłubywać i wstawiać głowę bo stwierdził: że przecież rozmiar kafla się zgadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ogony się nie zeszły:D:D Powiem Ci, że ryczę ze śmiechu z tego tekstu przypomniało mi się jak u mnie w starej łazience kafelkarz docinał pasek z niedźwiedziami polarnymi i skleił ze sobą dwa tyłki najlepsze jest to że gościu był zaskoczony jak mu kazałam jeden z tyłków wydłubywać i wstawiać głowę bo stwierdził: że przecież rozmiar kafla się zgadzał Aaaaaa, moje kości policzkowe :rotfl: Jesteście niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ostatnio glazurnik robił łazienke i były tam dekory takie grafiki biało-czarne nawiązujące do krąglości kobiecego ciała. To bardzo ulotne porównanie ale tak się kojarzy. Natomiast on zamiast pośladków dopatrzył sie w tych dekorach.....ksieżyca i dał do góry nogami Dobrze, że dało sie skuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts