Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, że Wam się podoba :)

Nelli, tu masz linka http://www.fototapety.org/uliczki.php

Zrobią ci jaki chcesz wymiar, zalaminują i w ogóle cud miód i orzeszki :)

Oczywiście rodzicom się podoba, bo tapeta jest przepiękna! Nie widać pewnie tego na zdjęciu, ale jest błyszcząca. Moja Sis jak kupowała swoja do kuchni to tez niby laminowaną, ale musi w zaspę wskoczyć.. Jest do niczego.

Tapeta jest REWELACYJNA!!! Łazienkę zdobi, powiększa i nadaje niesamowity klimat!:yes::lol:

Ja też zamówiłam tapetę do kuchni... rok temu... też nie jest zalaminowana mimo że miała być i leży gdzieś w kącie, już nawet nie wiem gdzie...:(

Eee... moja jest tak marna, że za zlew się nie nadaje.:( Albo ją muszę zalaminować, albo szybę na nią walnąć, ale od roku to zupełnie o niej zapomniałam...:oops: A kto Ci kleił tą tapetę? Bo dla mnie samo klejenie to największy koszmar...:(

Ogony się nie zeszły:D:D

Powiem Ci, że ryczę ze śmiechu z tego tekstu ;)

:rotfl:

przypomniało mi się jak u mnie w starej łazience kafelkarz docinał pasek z niedźwiedziami polarnymi i skleił ze sobą dwa tyłki

najlepsze jest to że gościu był zaskoczony jak mu kazałam jeden z tyłków wydłubywać i wstawiać głowę bo stwierdził: że przecież rozmiar kafla się zgadzał :lol2:

Aaaaaa, moje kości policzkowe :rotfl::rotfl::rotfl:

Jesteście niemożliwe :rotfl:

Ostatnio glazurnik robił łazienke i były tam dekory takie grafiki biało-czarne nawiązujące do krąglości kobiecego ciała. To bardzo ulotne porównanie ale tak się kojarzy. Natomiast on zamiast pośladków dopatrzył sie w tych dekorach.....ksieżyca i dał do góry nogami :D Dobrze, że dało sie skuć :D