kaśka maciej 12.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Racja , precz z dziadami Ladne te schody bedziesz miala . Ciemne sciany widze przy tych schodach Dzięki Ciemne mówisz?? To dobrze, że ktoś coś w ogóle tam widzi, ja jeszcze nic Ale w sumie ciemne mogą być, bo nad schodami będzie świetlik, więc widmo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kasiu, ty waty nie kładż na poddasze ja cię bardzo proszę- wełenka, tylko wełenka mineralna Verunia, oczywiście, że wełna Niedobrze ze mną skoro myle takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 kaska , dobrze , ze Cie widze chcialam Cie wysciskac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kasia, z tą zmianą zawodu to zrób tak, jak Ci radziłam. Najpierw przysięgły. Dowiadywałaś się już? A z wełenką Verunia ma oczywiście rację. Tylko wełenka, kochana, tylko. Bo inaczej styropian myszki Ci wpier....ą! Dpsiu, dowiadywałam się: trzeba zrobić podypolmówkę z przekładu (miałam i tak taki zamiar) oraz zdać egzamin ze znajomości języka. To ostatnie wydaje mi się trochę dziwne ale być może to dotyczy tylko nie-anglistów, tzn, takich osób, które nie mają mgr z filologii angielskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 W moich stronach biorą za to (2xwełna+regipsy) 45-50zł/m2. Dla mnie to i tak było dużo więc ociepliłam sama 15cm+folia a płaciłam tylko za regipsy i 5cm wełny. Sporo kasy kosztuje to poddasze Tynki robisz wszędzie cementowo wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 W moich stronach biorą za to (2xwełna+regipsy) 45-50zł/m2. Dla mnie to i tak było dużo więc ociepliłam sama 15cm+folia a płaciłam tylko za regipsy i 5cm wełny. Sporo kasy kosztuje to poddasze Tynki robisz wszędzie cementowo wapienne? Tak, wszędzie te tynki Tatuś podobno ma jakąś extra metodę, żeby tynki wychodziły gładkie Sama, czyli TY?? Matko, ja naprawdę musze się zwolnić z tej roboty, na zdrowie mi to wyjdzie i taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No ja Położyłam wełne, zasznurkowałam i folię Jakieś 300m2 poddasza i strychu Kolakao robiła takie tynki zacierane piaskiem kwarcowym. Poczytaj u Niej co z tym piaskiem bo pamietam, że fajnie to wychodzi a piasek sprowadzała specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No ja Położyłam wełne, zasznurkowałam i folię Jakieś 300m2 poddasza i strychu Matko, jak, kiedy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To nie takie trudne da sie zrobić Lekka robota tylko wełna upierdliwa Pisałam w dzienniku o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Bo sie kasku wyglada jak ufo jak sie ukalda ta welne!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dpsiu, dowiadywałam się: trzeba zrobić podypolmówkę z przekładu (miałam i tak taki zamiar) oraz zdać egzamin ze znajomości języka. To ostatnie wydaje mi się trochę dziwne ale być może to dotyczy tylko nie-anglistów, tzn, takich osób, które nie mają mgr z filologii angielskiej Teraz to się zdziwiłam. Podyplomówka z przekładu? Obowiązkowo? Pierwsze słyszę. Z tym, że nigdy się o to dokładnie nie dowiadywałam. U nas w szkole językowej germanistki, takie młode dziewczyny po studiach prosto, tylko zdawały egzamin z języka na przysięgłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 .... Kze, pytałam o zawód bo myślę nad zmianą swojego Dla osób z jakims doświadczeniem i umiejętnościami organizacyjno-menadżerskimi zawód OK. Niemniej ostrzegam, że do spokojnych to praca nie należy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Teraz to się zdziwiłam. Podyplomówka z przekładu? Obowiązkowo? Pierwsze słyszę. Z tym, że nigdy się o to dokładnie nie dowiadywałam. U nas w szkole językowej germanistki, takie młode dziewczyny po studiach prosto, tylko zdawały egzamin z języka na przysięgłego. http://www.csx.pl/baza_wiedzy/tlumacz_przysiegly_jak_zostac.1.php też się zdziwiłam, ale tam jest czarno na białym i tej podyplomówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 zauważyłam, że mój dziennik cieszy się większym powodzeniem niż komentarze strzelam focha i jestm obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie strzelaj ja bywam i tu i tu Aż sprawdzę jak jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Eeeee tylko 6000 razy większe powodzenie ma dziennik Pewnie połowa odwiedzin to ja sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ale to jest nie fair, czytają i nie komentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bo pewnie im dech zapiera, dłonie drętwieją i nie mogą pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bo pewnie im dech zapiera, dłonie drętwieją i nie mogą pisać taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co ta zazdrość robi z ludzi, no patrzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To ja coś skrobnę Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts