mario31 02.08.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Moje GRATULACJE Kropeczka! Super! To kiedy przyjeżdżasz na zakupy do AD!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kropeczka, kropeczka Przyjadę niebawem. Chyba w Silesii jest Almi, nie? Dzięki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No w Silesii jest zdecydowanie największy i najfajniejszy -) Proszę się odezwać, to się na jakąś kawkę umówimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Brawo Kasiu. We Wrocławiu tez jest kilka AD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.08.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Gratulki Kasiu W Poznaniu tez jest klika Almi jakby co. Zazdroszcze Chorwacji chociaz byłam juz dwa razy, ja niestety jeszcze przed urlopem i malo jajka nie zniosę a glowa to mnie tak dzisiaj napierd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Brawo Kasiu. We Wrocławiu tez jest kilka AD A w Warszawie jakie są super AD gratulacje Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny. Naprawdę mnie zatkało jak przeczytałam tego maila. Zobaczcie samehttp://www.dobrzemieszkaj.pl/a/3537,Rozstrzygnelismy_konkurs,,lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.08.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Puchnę z dumy Mała biała łazienka z tapetą u moich rodziców wygrała główną nagrodę w konkursie "Dobrze Mieszkaj" ŁAŁ!!!! Głównych nagród było 5 i dla mnie przypadła jedna z nich! Jestem w szoku! KAsia, BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 :hug:dzięki Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No i ten konkurs pokazuje, jak sie mają glosy internautów czyt. przebiegłość uczestników, do faktycznej wartości wnetrza Ta 5 jest bez.....i tu nie wiem co dalej dopisać bo mi tam wielu rzeczy brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mało tego, ten ktoś wstawił tylko jedno zdjęcie. Najpierw pomyślałam, że pewnie reszta ujęć jest WOW, ale okazało się, że jest tylko to jedno.Ale dobra nasza! niech mu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Całę szczęście, że ocena jury rożni się od lobby paskudnych łazienek internautów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.08.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Gratulacje !! ale ta nagroda internautow to jakas porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 raczej kpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 W tym tygodniu przyjdzie kanapa do salonu moich. Stolarz zrobił im ławę do sypialni, szafkę do łazienki i szafę do pomieszczenia gospodarczego. Ekipa brukarzy działa ostro i może do końca tygodnia skończą. Trawa się zieleni Jeszcze tylko drewutnia i wsio. Aaaaa! koza tez już podłączona. Zdjęcia zrobię jak już kanapa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 GRATULUJĘ :) A na zakończenie u Twoich czekam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 JESTEM Z CIEBIE DUMNA, BABO TY MOJA KOCHANA Gratuluję !!!!!! Juuupiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3AIWkjwiQpPBxlDbzcyKuZs1S45AVtl_J8yfnS5MJe_cQpLR9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny! Naprawdę bardzo mi miło Jakbyście byly zainteresowane to w albumie moich są nowe zdjęcia Kanapa w salonie, drzwi i ława w sypialni i szafka w łazience. No i koza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 eeeeeeeeeee bosssssssssska może byś dupsko do mnie ruszyła co masz wakacje a ja urlop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Drzwi przesuwne super!!! Bardzo mi się podobają To jakiś standard czy sama projektowałaś ich wygląd? Narożnik też ok. No i ten świetlik mnie rozwala. Uwielbiam je. Ale myśle o jednym....Jak napalą w kozie to obawiam się, że ten front w lakierze moze być za blisko kozy I wogóle cudem odnalazłam Twój album.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts