Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

napisz jak wrrażenia z pierwszych tygodni meiszkania Twoich? Jak sie sprawdza układ? Jak drzwi przesuwne, czy wygodne? Jak sopieka nad siostrą, lżej im? Jak wanna? Sprawdza sie? I jak....kuchnia? :D Widzą już, ze przegieli ufając stolarzowi?;)

Ja tak sobie myślę, że jak w blokach mieli szafki wiszące , to im ten układ pasi..... Nawet pewnie nie zastanawiają się, że mogło by być bez szafek dobrze....

Arnika już odpowiedziała. Myślę, że gdyby nie było górnych szafek to czegoś by im brakowało:D

A to, że są takie a nie inne to już jest inna para kaloszy. Oni są zachwyceni. Po zmianie strony otwierania szafek ( tak, żeby nie kaleczyły lodówki i okapu) szafki są dalej brzydkie, ale już zdecydowanie bardziej praktyczne. Ale tak czy inaczej odwiedzający sa w szoku, biala kuchnia!! i w ogóle białe meble w salonie.. :eek: ( ale ja na wiosce mieszkam, więc ludzie się jeszcze dziwią )

Drzwi przesuwne się sprawdzają, są lekkie i latwo się je obsługuje. Zamykają je jednak wtedy gdy przychodzą rehabilitanci. Normalnie są otwarte, żeby mieć podsłuch co się dzieje u Siostry. W ogóle sypialnia to taki drugi salonik. Biała kanapa i ława sprawdzają się tam. No i mozna spokojnie manewrować łózkiem i wózkiem. Bez problemów wyjeżdżają na taras, bo ekipa kostkowa zrobiła takie fajne zjazdy, podniosła po prostu troszkę kostkę przy oknach tarasowych.

Moskitiery!! To jest bomba! Zero much, komarów, os i innych mieszkańców łąk.

Przez wrodzoną skromność ;) napomknę tylko, że biała łazienka powala wszystkich gości :) Oczywiście rodziciele chwalą się dookoła, że wygrali konkurs :D

Łazienka z wanną jest dosłownie idealna dla nich. Wanna ma dokładnie taki wymiar jak potrzeba, wjeżdżają spokojnie wózkiem, a dzięki temu że wanna ma dostęp z 3 stron jest naprawdę super wygodnie.

Generalnie mieszka im się super, chodzą na spacery do lasu, z Sis na wózku, co po prostu było jakiś niemożliwym marzeniem w blokach.

No to pięknie :)

Super, że mogą wychodzić z Siostrą na spacery, na taras.... Rewelacja. I super, że mogą korzystać bez problemów z łazienki.

I jeszcze raz chcę pogratulować wykończeniówki :)

Nioooo spisałaś się na medal.

I spójrz... jak kiedyś pisałaś, że będzie tapeta w łazience, jak ścinałaś się z Ojcem... ;) I wyszło na Twoje :)

A czy to wieś u Ciebie... no nie wiem... czasami na wsi lepiej i ładniej jest niż w mieście..., bo co to miasto???? zjazd różnych mieszkańców miasta i wsi z różnych stron świata, którzy uważają, że są lepsi od wsi, bo w mieście mieszkają.... z ograniczeniami różnymi..... i finansowe, i myślowe, i lokalowe.... Myślę, że w Twojej "wsi" jest lepiej, niż w nie jednym mieście....

A czy masz już zdjęcia kostki i tarasu?

Ojjjj chciałbym kiedyś to dzieło zobaczyć....

Arnika, zdjęć nie mam, bo na kostce ciągle leży piach. Ale w sumie tez nie ma co fotografować, bo kostka najzwyklejsza, szara bez żadnych wzorów. Jedyna ekstrawagancja, to grafitowa obwódka na całej powierzchni. I tyle.

Mnie najbardziej cieszy fakt, że uporałam się z tą budową szybko, bez większych problemów i co najważniejsze wszystko było zrobione od razu. Nic nie zostało odłożone na kiedyś tam, potem, wieczne nigdy.

Świetnie się uporalaś z ta budową! Bardzo ładne i eleganckie pomieszczenia. Wszystko dopięte na ostatni guzik, Gratulacje!

Łazienka z fototapetą cudna, a ten podcien w salonie bardzo fajny.

Ostatnio oglądałam budowe jak był stan surowy - miłe zakończenie budowy.