Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja płaciłam u mojego ogrodnika po 4zł... chyba nie poknociłam....

A w który dzień się umawiacie na ta kawę i gdzie, bo kapelusz to mnie średnio interesuje... kupę zielonego mam w doniczkach nie posadzone od wiosny i na nowe nie wydaję już kasy... Poza tym w ziemi mi się nie chce już babrać....

Jak wpadniecie do mnie to podumamy nad rabatą przy tarasie... tak zielone się rozrosło, że masakra... połowę do wywalenia, przesadzenia....

A kawa w Waszym towarzystwie to zawsze najlepsza :)

Tylko tyle , że w ten weekend Emil ma urodziny i przyjadą koledzy klasowi ( czytaj mam ich przywieźć i porozwozić) , przyjadą dziadki i inni goście.... Więc muszę wiedzieć jak to poukładać i o której....

wieczór??

kurcze nie wiem czy te stragany sa do wieczora. musze wreszcie do tego kapiasa sie wybrac. a to w bedzinie?

edit: z kulasem mnie sie pomyliło. jednak nie. w będzinie też jest kapias nie tylko w goczałkowicach. co za zamieszanie.

Edytowane przez efilo

Gdzie? W Będzinie? to mam jakieś 3 km ode mnie, może ciut dalej, ale rzut beretem... a do kapelusza... tyle ludzi i trochę jeśli chodzi o ten termin to mi nie pasi za bardzo... Emil ma urodziny, mąż ma dyżur sternika na Pogorii przez sobotę i niedzielę, Kołowrotek... a zielonego nie kupię, nie kupię... nie kusić....

Tu na miejscu to nie ma sprawy... Zapraszam też i do siebie...

Do Was to bym chętnie podjechała tylko na kawkę.... Jeśli dam radę i zależy o której godzinie i gdzie będzie ta kawa.