mario31 24.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Efi chyba weekend 9-12 września..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 tak. 8-12 pamiętałam że dwunasty a spojrzałam na sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No chętnie, ale wtedy mój szanowny biegnie w maratonie wrocławskim A co to za targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 to ile dni biegnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja chętnie - jestem wtedy na miejscu, więc jeden dzień na pewno wygospodaruję -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 supernapiszę do moni bo ona rzadko zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 to ile dni biegnie? No jeden:D Ale wyjeżdżamy w piątek po pracy bo we Wrocku mieszka moja przyjaciółka ze studiów i jedziemy do niej na dlużej. W niedzielę jest ten maraton. A targi sa do poniedziałku, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 W poniedziałek to chyba już zamiatają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.08.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja chetnie na kawke sie wprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 http://www2.wpkiw.com.pl/plan_imprez/strona39.html arnika to jak? znajdziesz czas? będzie marta i marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 kasia no opowiadalas. trudno sie mowi, pociesz sie że nic przynajmniej stamtad nie przytargasz. ja mam nadzieje zobaczyc jakies fajne zurawki. bo ostatnio byly nie takie drogie. po ile kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja płaciłam u mojego ogrodnika po 4zł... chyba nie poknociłam.... A w który dzień się umawiacie na ta kawę i gdzie, bo kapelusz to mnie średnio interesuje... kupę zielonego mam w doniczkach nie posadzone od wiosny i na nowe nie wydaję już kasy... Poza tym w ziemi mi się nie chce już babrać.... Jak wpadniecie do mnie to podumamy nad rabatą przy tarasie... tak zielone się rozrosło, że masakra... połowę do wywalenia, przesadzenia.... A kawa w Waszym towarzystwie to zawsze najlepsza Tylko tyle , że w ten weekend Emil ma urodziny i przyjadą koledzy klasowi ( czytaj mam ich przywieźć i porozwozić) , przyjadą dziadki i inni goście.... Więc muszę wiedzieć jak to poukładać i o której.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ło matkoto przeciez jak cie nie interesuje zielsko to na sama kawe sie mozemy jakos spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 24.08.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Efcia dzięki za smsa. zagląda zagląda i to codziennie. ja bardzo chętnie, super będzie się zobaczyć, żurawki to po 8 juz spore były u Tomki i u kapiasa tez chyba po tyle. nie pasi mi tylko sobotni wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) wieczór?? kurcze nie wiem czy te stragany sa do wieczora. musze wreszcie do tego kapiasa sie wybrac. a to w bedzinie? edit: z kulasem mnie sie pomyliło. jednak nie. w będzinie też jest kapias nie tylko w goczałkowicach. co za zamieszanie. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 24.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 w będzinie. wole uprzedzic wcześniej co by nie było później że marudze albo że przeze mnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Noooo i to całkiem bliziutko ode mnie.... Zapraszam jakby co....edit: Ci z Goczałkowic to rodzina... I nawet od nich biorą to co oni produkują, ale mają i w Będzinie własną produkcję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 wiolcia a nie chcialoby ci sie obejrzec tego kapiasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Gdzie? W Będzinie? to mam jakieś 3 km ode mnie, może ciut dalej, ale rzut beretem... a do kapelusza... tyle ludzi i trochę jeśli chodzi o ten termin to mi nie pasi za bardzo... Emil ma urodziny, mąż ma dyżur sternika na Pogorii przez sobotę i niedzielę, Kołowrotek... a zielonego nie kupię, nie kupię... nie kusić....Tu na miejscu to nie ma sprawy... Zapraszam też i do siebie... Do Was to bym chętnie podjechała tylko na kawkę.... Jeśli dam radę i zależy o której godzinie i gdzie będzie ta kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Własnie wróciłam ze "szkolnych" zakupów. Wszystko juz kupione. Jarosław K. mówił w tv, że wydam 1500zł na ksiażki do szkoły. Tzn. ze zaoszczędziłam spokojnie tysiaka wiec mogę wydac na siebie? Po co ja pytam.....trfona ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts