markoto 25.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a bo on student to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 U dzieci w szkole obowiązują halówki, to takie tenisówki, z grubszą gumową podeszwą. Rasia, ceny książek na studiach przyprawiały mnie o zawrót głowy. Dla anglistów nie było ŻADNYCH wydawanych w Polsce, wszytko sprowadzane z Anglii, oczywiście ceny w funtach, np 100 za jakąś taką niemalże broszurkę.. tak więc, wiemy wiemy To już ksiązki mojego męża były połowę tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 O mamusiu!strasznie drogie książki na studiach są...u nas książek się w zasadzie nie uzywało, nieźle to brzmi co? tym bardziej szok!wogole nauka to jest kosztowna inwestycja, jak patrze ile moja sister wydaje na pomoce naukowe, to włos mi sie na głowie jeży!Co miesiać około 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 OO mój temet. W sobote planuje skok na sklep z art szkolnymi. I już mam liste na 10 punktów. Od tego roku mam miec 2 szkolników jeden na "nowe w szkole", drugi na "razem w szkole"... hm.. co do tego drugiego pakietu uczucia mieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 o widze ze trafilam na temat szkolny - ja juz jestem po zakupach ja dla moich dziewczyn zaplacialam za ksiazki 440zl - czesc oczywsicie do 4 kupilam uzywancyh no i hurtownia papiernicza 150zl nie moje, na szczescie na dodatkowy ang maja w cenie ale tylko dlatego ze zaplacony kurs w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 kasia gdzie cie wcielo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Anja jej nie wypuscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 myślisz że kasia też pobiegła i poległa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 kto wie moze dala sie namowic na bieg i ..... jeszcze biegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja i bieganie Dobreeee! A do Wrocka jadę dopiero 9/10/11 września Ja już po prostu wdrażam się do roboty Wracam. I to na cały etat. Więc sprzątam, prasuje, myje, układam w szafkach i takie tam, chodzę tez już na różne ważne zebrania... Nie pasuje mi to za bardzo, ale cóż. Z drugiej strony będę miala 2 x tyle wypłaty ( ło matko sałatko co ja zrobię z tym tysiącem ) Więc jest nadzieja na szybszy zakup jakiegoś normalnego programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Przeciez nie chcialas na caly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No nie chciałam. Ale wiesz jak jest, zawsze na przekór. Jak chciałam cały to połówka tylko była, jak chcę pół to jest cały. Przekonało mnie to, że po roku na etacie będę mogła odejść na zdrowotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 zdrowotny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 zdrowotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ale ze wzgledu na ten dysk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No chociażby. W zasadzie mogę iść na leczenie gardła. Lub też łba ( coś jakby wypalenie zawodowe) Wystarczy opinia lekarza i podanie do dyrekcji. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) No chociażby. W zasadzie mogę iść na leczenie gardła. Lub też łba ( coś jakby wypalenie zawodowe) Wystarczy opinia lekarza i podanie do dyrekcji. I już. Jakby lekarz nie chciał dać "na łeb", to przekieruj go na forum Muratora i niech czyta Twoje posty:D:D. Zmieni zdanie:) A tak poza tym, to z tym urlopem zdrowotnym to fajnie macie, ale i tak nie zazdroszczę pracy obserwując młodsze pokolenie. Coraz więcej "jednostek wybitnych inaczej" Pozdrawiam:D Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej Marjucha:) No coraz lepsze egzemplarze przychodzą, coraz lepsze. Jak pomyslę o zawodówce......brrrrr A Ty znowu mnie nie posłuchales i tym razem otrzymujesz note nieodpowiednią z zachowania! Ty już wiesz za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.08.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 u nas też w tym roku pierwsza wyprawka do szkoły. Książki kupuje nam szkoła, ale jeśli dobrze pamiętam, to koszt ok. 162 zł + 63 zł za podręcznik do angielskiego. A swojej córci kupiłam taki plecak (mam nadzieję, że wytrzyma więcej niż jeden rok) http://www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-188/?g---red wygląda na porządnie wykonany i całe szczęście bez rysunków barbie, hello kitty itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts