Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U dzieci w szkole obowiązują halówki, to takie tenisówki, z grubszą gumową podeszwą.

Rasia, ceny książek na studiach przyprawiały mnie o zawrót głowy. Dla anglistów nie było ŻADNYCH wydawanych w Polsce, wszytko sprowadzane z Anglii, oczywiście ceny w funtach, np 100 za jakąś taką niemalże broszurkę.. tak więc, wiemy wiemy :yes:

To już ksiązki mojego męża były połowę tańsze

O mamusiu!

strasznie drogie książki na studiach są...u nas książek się w zasadzie nie uzywało, nieźle to brzmi co? tym bardziej szok!

wogole nauka to jest kosztowna inwestycja, jak patrze ile moja sister wydaje na pomoce naukowe, to włos mi sie na głowie jeży!

Co miesiać około 600zł

OO mój temet. W sobote planuje skok na sklep z art szkolnymi. I już mam liste na 10 punktów. Od tego roku mam miec 2 szkolników jeden na "nowe w szkole", drugi na "razem w szkole"...

hm.. co do tego drugiego pakietu uczucia mieszane. :roll:

o widze ze trafilam na temat szkolny - ja juz jestem po zakupach ja dla moich dziewczyn zaplacialam za ksiazki 440zl - czesc oczywsicie do 4 kupilam uzywancyh :) no i hurtownia papiernicza 150zl nie moje, na szczescie na dodatkowy ang maja w cenie :) ale tylko dlatego ze zaplacony kurs w czerwcu

Ja i bieganie :lol2:

Dobreeee! A do Wrocka jadę dopiero 9/10/11 września

Ja już po prostu wdrażam się do roboty :bash:

Wracam. I to na cały etat. :sick:

Więc sprzątam, prasuje, myje, układam w szafkach i takie tam, chodzę tez już na różne ważne zebrania...

Nie pasuje mi to za bardzo, ale cóż.

Z drugiej strony będę miala 2 x tyle wypłaty ( ło matko sałatko co ja zrobię z tym tysiącem :lol2:)

Więc jest nadzieja na szybszy zakup jakiegoś normalnego programu :)

No chociażby.

W zasadzie mogę iść na leczenie gardła. Lub też łba :D ( coś jakby wypalenie zawodowe)

Wystarczy opinia lekarza i podanie do dyrekcji. I już.

Jakby lekarz nie chciał dać "na łeb", to przekieruj go na forum Muratora i niech czyta Twoje posty:D:D. Zmieni zdanie:)

A tak poza tym, to z tym urlopem zdrowotnym to fajnie macie, ale i tak nie zazdroszczę pracy obserwując młodsze pokolenie.

Coraz więcej "jednostek wybitnych inaczej" :)

Pozdrawiam:D

Edytowane przez marjucha

u nas też w tym roku pierwsza wyprawka do szkoły. Książki kupuje nam szkoła, ale jeśli dobrze pamiętam, to koszt ok. 162 zł + 63 zł za podręcznik do angielskiego. A swojej córci kupiłam taki plecak (mam nadzieję, że wytrzyma więcej niż jeden rok)

http://www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-188/?g---red

wygląda na porządnie wykonany i całe szczęście bez rysunków barbie, hello kitty itp ;) :lol2: