lidszu 01.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to się zaczęło tak źle ? a to dopiero 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to się zaczęło Łączę się w bólu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lidszu, aż tak źle to nie W końcu podwyżkę dostałam Miko, no jakoś damy rade, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A poukładali Ci chociaż plan lepiej niż w zeszłym roku?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A nie wiem:) Nie chciałam się dzis denerwować, przeciez weekend za pasem. Jutro mam na 8. 4 gadziny. I wszystkie z klasami maturalnymi. Nie ma to jak higiena pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 HelloPlan do dupyNie mogę się odgrzebać z papierówNie mogę się rano obudzićWieczorem padam jak niemowlęTo tyl jeśli chodzi o pierwszy tydzień pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Plan do dupy mam tak samo, co jakiś ciekawy mecz to mam popołudniową zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Eeee tam Jamles pewnie nam tak Niemcy dokopią na tym funkel nówka stadionie...... Nie masz więc co żałować... No chyba, że chciałbyś zobaczyć bramki strzelone przez " Polaków".... Jak bardzo masz zły plan ????????? Znaczy sporo okienek masz? Jak tak to przynajmniej będziesz na FM Wiem, wiem... średnie pocieszenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 .. pewnie nam tak Niemcy dokopią .... a może im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nie wiem jak Wy, ale ja to zawsze mam ciarki jak słyszę nasz hymn.I zawsze mam tez nadzieję, że Naszym się uda. Zawsze. Ot taka moja niepoprawna naiwna natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ciarki to mnie rzeczywiście przeszły po plecach jak cały stadion śpiewał.....Ale nie łudzę się że zwyciężymy... No chyba, żebym się myliła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ... No chyba, żebym się myliła.... szkoda, że się nie pomyliłaś a niemowlę padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Przyszłam Ci donieść, że moja mama.................poszła na jazdy doszkalające w prowadzeniu auta i kupuje sobie samochód Prawko ma od lat ale to tata zawsze jeździł. Teraz postanowiła, ze kupi sobie coś małego i bedzie jeździć Ale chyba nie do nas codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 may, musze to mojej mamie pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Pokaż pokaż i wyślij koniecznie.Moja już po pierwszych. Wybrała auto z automatyczna skrzynią biegów i takie też kupuje.Ogólnie bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Przyszłam Ci donieść, że moja mama.................poszła na jazdy doszkalające w prowadzeniu auta i kupuje sobie samochód Prawko ma od lat ale to tata zawsze jeździł. Teraz postanowiła, ze kupi sobie coś małego i bedzie jeździć Ale chyba nie do nas codziennie? No błąd!!! od razu trzeba było powiedzieć: super mamusiu, teraz będziesz mogła częściej do nas przyjechać i zająć się Karolem:D Cześć laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dobre A Ty masz okienko? tak od samego rana, czy młode testy piszą? Pozdrawiam od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziś miałam na 9 ale za to do 15. Ostatnie dwie godziny w takim przypadku to jest pomyłka. Ani ja nie mam siły ani uczniowie tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 To masz racje. Emil ma zawsze na ósmą i do 14, albo do 15.05 , a później jeszcze prywatne lekcje... Nie dziwię się, że ma dość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Heloł Padam twarzą na pysk, ale pokażę Wam moją skończoną już rabate wokół tarasu Jak Wam się podoba? Edytowane 13 Września 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts