kaśka maciej 13.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jeszcze tylko jakieś kamienie na wysypanie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kazik, super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ale masz duze te trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No duże, pani ogrodniczka zaszalała. Kupiła mi tym razem chyba z 8 sztuk. Mam teraz chyba 5 rożnych gatunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 piknie pani bardzo piknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A będziesz przymocowywać tą folię kołkami ( takimi jak do styro) żeby wiatr nie podnosił tej maty...? Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jak Wam się podoba? może być folia mi się nie podoba, ale na to nie poradzę, nie lubię i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A będziesz przymocowywać tą folię kołkami ( takimi jak do styro) żeby wiatr nie podnosił tej maty...? Fajnie to wygląda Mata jest już przymocowana, gwoździami. Poza tym zamocowane są tez eko bordy,które kształtują kształt rabaty. Czy ktoś mi powie, jak wyliczyć ilośc kamyków? Ile kg na metr kwadrat? Jamles? A dlaczego nie lubisz maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jamles? A dlaczego nie lubisz maty? bo, nie lubię ...... siedlisko robajstwa, ślimaków, chwasty i tak przerastają, jak pociągniesz jakiegoś perza to i matę pociągniesz, a te kamienie to lepiej na kubiki przeliczyć, żwir 1,6t/m3, granit 2,2 t/m3 o ile mnie pamięć nie myli a w ogrodniczych to często na wiadra sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Kasia... ale zapracowana jesteś.....Może byś tak na duszaczki dzisiaj wpadła...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Musiały cię nieźle wymęczyć te dzieci w szkole skoro nic sie nie odzywasz . A Jamlesa nie sluchaj , mata pod kamyczkami jest potrzebna. dobrze jak jest ze trzy warstwy, wtedy chwasty się nie przebija. Przy jednej tez da sie przezyć ale trzeba sie liczyć z tym , ze czasem coś urośnie niepożądanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nie mam nic mądrego do powiedzenia to i nic się nie odzywam. Pracuję ostro, do tego stopnia, ze znowu mam kontuzjowany dysk nie aż tak strasznie jak poprzednim razem, ale boli jak diabli. No i tyle w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A nad czym tak pracujesz, że masz znów kontuzjowany dysk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mad 3 klasami maturalnymi i 3 klasami zawodówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mad 3 klasami maturalnymi i 3 klasami zawodówek to fizycznie nad nimi pracujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 z kijem w łapie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 to fizycznie nad nimi pracujesz ? No powiem Ci, że to niemal fizyczna robota jest Z zawodówkami to naprawdę przeprawa. Zero książkek, zeszytów, znudzeni, niechętni, bez krzty talentu językowego, często brudni i śmierdzący... ( bo o mechanicy samochodowi, więc smar jest wszech obecny) Z technikum sprawa jest taka, że jedną klasę uczyłam od początku i ci wiedzą o co kaman, ( więc połowa nie podchodzi do matury), druga klasa podzielona jest na dwie grupy, uczyłam jedną tylko, więc ta druga jest w lekkim szoku, ze TRZEBA SIE UCZYC I PANI PYTAAAAAAAAA Natomiast trzecia.......... to jest dopiero jazda. Jedna z nauczycielek podsumowała, ze to klasa autystyczna. I nic się nie pomyliła Zaangażowanie = 0, umiejętności=0, ale ambicje!!!!!!!!! łooo!! Również są w szoku, ze trzeba mówić po angielsku, ze trzeba pisać po angielsku i ze trzeba mieć podręcznik, może jakiś zeszyt.. Generalnie lekko się stresuję ( czyt. wkurwiam) więc i kręgosłup się buntuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Tak myślałam, że orkę masz W końcu to jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 to rzeczywiście orka niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wysypałaś już kamieniami wokół tarasu? Jak tak to jakimi i po ile? Pokaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts