braza 24.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kasia. Banki to jest taki twór, który normalnego, łagodnego człowieka może do zbrodni doprowadzić Wiem, co mówię A co do tej stali: hmmm, może by tak RW zwołać A co sobie będą tylko posty nabijać, do roboty niech się wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 24.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 no jakby Ci tu powiedzieć .... ulicy nie pamiętam, byliśmy u Nich w ubiegłym roku. Powiem tak, mieszkają w domu jednorodzinnym jadąc od strony cmentarza jakieś 100, 200 metrów w linii prostej ... natomiast od ulicy "przelotowej jakieś 50 -80 m. Dużo nie powiedziałam ... Bliźniak to Marta i MIkołaj mają po prawie 5 lat, Olcia idzie do 1 klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 no jakby Ci tu powiedzieć .... ulicy nie pamiętam, byliśmy u Nich w ubiegłym roku. Powiem tak, mieszkają w domu jednorodzinnym jadąc od strony cmentarza jakieś 100, 200 metrów w linii prostej ... natomiast od ulicy "przelotowej jakieś 50 -80 m. Dużo nie powiedziałam ... Bliźniak to Marta i MIkołaj mają po prawie 5 lat, Olcia idzie do 1 klasy hmm, chyba nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Moja Kaśka( Słaboń teraz Klim)jest weterynarzem ul.Kolorowa, jej mama byla dyrektorka szkoly uczyla biologi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Banki to jest taki twór, który normalnego, łagodnego człowieka może do zbrodni doprowadzić Wiem, co mówię Popieram, tez wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Moja Kaśka( Słaboń teraz Klim)jest weterynarzem ul.Kolorowa, jej mama byla dyrektorka szkoly uczyla biologi. wychodzi na to, że to jakaś metropolia ta moja wieś, też nie znam chociaż nazwisko znajomo brzmi, a nauczycielkę o tym nazwisku też miałam, z tym, że uczyła polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Banki to jest taki twór, który normalnego, łagodnego człowieka może do zbrodni doprowadzić Wiem, co mówię Popieram, tez wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia To co mamy teraz to jest pikuś Ale to co przeszliśmy z innym bankiem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Pewnie ze metropolia, konca nie widac, same domy , trudno sie zorientowac ze to juz sie nowa miejscowosc zaczyna. Ale swego czasu troche tam pozwiedzalismy skalki, zamki. Gdyby nie ta Huta byloby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 no jakby Ci tu powiedzieć .... ulicy nie pamiętam, byliśmy u Nich w ubiegłym roku. Powiem tak, mieszkają w domu jednorodzinnym jadąc od strony cmentarza jakieś 100, 200 metrów w linii prostej ... natomiast od ulicy "przelotowej jakieś 50 -80 m. Dużo nie powiedziałam ... Bliźniak to Marta i MIkołaj mają po prawie 5 lat, Olcia idzie do 1 klasy Bingo już wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skojarzyłam po tych bliźniętach!!!! Bo są w weiku mojej córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.08.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 oooooooooo!!!!!!!!!! przychodzę i co? i okna widzę i drzwi teraz to już pójdzie jak burza a okienka już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Pewnie ze metropolia, konca nie widac, same domy , trudno sie zorientowac ze to juz sie nowa miejscowosc zaczyna. Ale swego czasu troche tam pozwiedzalismy skalki, zamki. Gdyby nie ta Huta byloby super Hutę też da się przeżyć Ma jakieś najlepsiejsze na świecie filtry, Hamerykańskie jakieś, bo jakiś Amerykan jest teraz właścicielem. Zapraszmy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 oooooooooo!!!!!!!!!! przychodzę i co? i okna widzę i drzwi teraz to już pójdzie jak burza a okienka już wybrane? okienka wybrane takie w kolorze ciemnej sosny, miodu, no coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Hej Kasiu Rosną te ściany jak podlewane Zaprzyjaźnij się z tym swoim aparatem, bo niedługo będzie do wnętrz potrzebny. Super Wam idzie (tfu, tfu, tfu przez lewe ramię ) Kolorystyka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 czesc kasiu jak sie u was zaczyna pietknie robic no zaniedlugo normalnie ta wizualizacja stanie w mgnienia oku pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 czesc kasiu jak sie u was zaczyna pietknie robic no zaniedlugo normalnie ta wizualizacja stanie w mgnienia oku pozdrawiam monika cześć, fajnie, że przyszłaś no mam nadzieję, że sprawnie to pójdzie, choć schody zaczynają się podobno przy wykończeniówce aleeee, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No brawo brawo Kasia ! Toż to już mury się pną do góry Pięknie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kasiu, u Ciebie znalazlam zdjecia z fundamentem bez wylewki tylko zageszczony piach, tak tez mamy miec robione. Podobno nie ma ryzyka ze sie uszkodzi plyte stawiajac na nia bloczki, nie wiem dlaczego jeszcze akurat tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kasiu, u Ciebie znalazlam zdjecia z fundamentem bez wylewki tylko zageszczony piach, tak tez mamy miec robione. Podobno nie ma ryzyka ze sie uszkodzi plyte stawiajac na nia bloczki, nie wiem dlaczego jeszcze akurat tak. ja tam bezgranicznie wierzę swojemu wykonafcy, czyli teściowi skoro tak zrobił, znaczy się że tak może być i tej wersji się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tak może być musi , musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kaśka !! Witam Cię we w Twoim wewontku Fajnie Ci mury rosną! Szybko zleci - zobaczysz - lepiej już obmyślaj szczegóły wykończeniówki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts