Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kasia. Banki to jest taki twór, który normalnego, łagodnego człowieka może do zbrodni doprowadzić :evil: Wiem, co mówię :x

A co do tej stali: hmmm, może by tak RW zwołać :wink: A co sobie będą tylko posty nabijać, do roboty niech się wezmą :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no jakby Ci tu powiedzieć .... :roll: ulicy nie pamiętam, byliśmy u Nich w ubiegłym roku. Powiem tak, mieszkają w domu jednorodzinnym jadąc od strony cmentarza jakieś 100, 200 metrów w linii prostej ... natomiast od ulicy "przelotowej jakieś 50 -80 m. Dużo nie powiedziałam ... Bliźniak to Marta i MIkołaj mają po prawie 5 lat, Olcia idzie do 1 klasy :)

no jakby Ci tu powiedzieć .... :roll: ulicy nie pamiętam, byliśmy u Nich w ubiegłym roku. Powiem tak, mieszkają w domu jednorodzinnym jadąc od strony cmentarza jakieś 100, 200 metrów w linii prostej ... natomiast od ulicy "przelotowej jakieś 50 -80 m. Dużo nie powiedziałam ... Bliźniak to Marta i MIkołaj mają po prawie 5 lat, Olcia idzie do 1 klasy :)

hmm, chyba nie znam :-?

Moja Kaśka( Słaboń teraz Klim)jest weterynarzem ul.Kolorowa, jej mama byla dyrektorka szkoly uczyla biologi.

wychodzi na to, że to jakaś metropolia ta moja wieś, też nie znam :-?

chociaż nazwisko znajomo brzmi, a nauczycielkę o tym nazwisku też miałam, z tym, że uczyła polskiego :)

Banki to jest taki twór, który normalnego, łagodnego człowieka może do zbrodni doprowadzić :evil: Wiem, co mówię :x

Popieram, tez wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia

To co mamy teraz to jest pikuś 8)

Ale to co przeszliśmy z innym bankiem to :evil: :evil: :x :-?

Bingo już wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Skojarzyłam po tych bliźniętach!!!! 8) Bo są w weiku mojej córy 8)

Pewnie ze metropolia, konca nie widac, same domy , trudno sie zorientowac ze to juz sie nowa miejscowosc zaczyna. Ale swego czasu troche tam pozwiedzalismy skalki, zamki. Gdyby nie ta Huta byloby super

Hutę też da się przeżyć :wink: Ma jakieś najlepsiejsze na świecie filtry, Hamerykańskie jakieś, bo jakiś Amerykan jest teraz właścicielem.

Zapraszmy ponownie :D

czesc kasiu jak sie u was zaczyna pietknie robic :) no zaniedlugo normalnie ta wizualizacja stanie w mgnienia oku

pozdrawiam

monika

cześć, fajnie, że przyszłaś :D

no mam nadzieję, że sprawnie to pójdzie, choć schody zaczynają się podobno przy wykończeniówce :roll:

aleeee, będzie dobrze :D

Kasiu, u Ciebie znalazlam zdjecia z fundamentem bez wylewki tylko zageszczony piach, tak tez mamy miec robione. Podobno nie ma ryzyka ze sie uszkodzi plyte stawiajac na nia bloczki, nie wiem dlaczego jeszcze akurat tak.

ja tam bezgranicznie wierzę swojemu wykonafcy, czyli teściowi :wink:

skoro tak zrobił, znaczy się że tak może być :)

i tej wersji się trzymam