Daro_K 22.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? o już wiem o co chodzi - dobrze, że zdążyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? pytałam kto za mną tęsknił jak mnie nie było?? jak tak, to dobrze jak nie, to do kozy za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Zdrowiej Kasieńko Co prawda dawno tu nie zagladałam a tu takie wieści Jeszcze raz zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? o już wiem o co chodzi - dobrze, że zdążyłem nooo, you're a good boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Co prawda dawno tu nie zagladałam no właśnie i to wszystko przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Co prawda dawno tu nie zagladałam no właśnie i to wszystko przez to troche z czasem krucho, ale w miare mozliwosci sie poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A ja ciągle podnoszę i nikt ie widzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A ja ciągle podnoszę i nikt ie widzi!!! no jak nie, jak TAK widzę, dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? o już wiem o co chodzi - dobrze, że zdążyłem nooo, you're a good boy Jak to Boy - chyba friend Boy to ja jestem na discotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? o już wiem o co chodzi - dobrze, że zdążyłem nooo, you're a good boy Jak to Boy - chyba friend Boy to ja jestem na discotece nawet może być boyfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja rękę podniosłam, a okrzyków radości i zadowolenia nie słyszę Bądź uprzejma zauważyć, bo se pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja rękę podniosłam, a okrzyków radości i zadowolenia nie słyszę Bądź uprzejma zauważyć, bo se pójdę Dobra, zara uzupełnię listę Miejcie baczenie na to, że hospiatlizowana jezdem i może co nieco poszło mi na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja rękę podniosłam, a okrzyków radości i zadowolenia nie słyszę Bądź uprzejma zauważyć, bo se pójdę Dobra, zara uzupełnię listę Miejcie baczenie na to, że hospiatlizowana jezdem i może co nieco poszło mi na głowę Oki, możesz ywentualnie poczuć się z lekka usprawiedliwiona, ale następną razą ... Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 .....ja ja jeszcze ja - a o co chodzi? o już wiem o co chodzi - dobrze, że zdążyłem nooo, you're a good boy Jak to Boy - chyba friend Boy to ja jestem na discotece nawet może być boyfriend Wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Miło Cię widzieć Kasiu Pozdrawiam i miłego łikendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Troszkę późno ale ja też rączkę podnoszę - proszę o usprawiedliwienie bo dzisiaj w szkole do godz. 21 byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.02.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kasiu a wy będziecie mieć podłogówkę i kaloryfery jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kasiu a wy będziecie mieć podłogówkę i kaloryfery jednocześnie? mimo, że nie pytany - ale: ja TAK, w salonie nie chcę brzydkich grzejników; wstawłem szyby ze współczynnikiem 0,5 i podłogówkę - reszta domu raczej standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kasiu a wy będziecie mieć podłogówkę i kaloryfery jednocześnie? mimo, że nie pytany - ale: ja TAK, w salonie nie chcę brzydkich grzejników; wstawłem szyby ze współczynnikiem 0,5 i podłogówkę - reszta domu raczej standardi ja też nie zapytana powiem , że też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.02.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Bo mój luby się uparł, ze wychodzi mu z wyliczeń, że podłogówka nie ogrzeje domu więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts