Reyzel 23.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Cześć Kasieńko No hmm... zaglądam, nadrabiam , czytam a tu takie dziwne wieści ... Podniosę rękę ( nawet dwie naraz ), choć mnie nie było w odpowiednim momencie No i zdrowiej nam szybciutko. Wiosna idzie to i lepiej we wszystkim będzie ... Ps. kto by pomyslał, że w tym samym czasie leżałyśmy w szpitalu ... mnie na szczęście już wczoraj wypuścili na dobre- po tzw. zabiegu. Mam nadzieję, ze i Tobie nie bedą długo głowy zawracać tymi "przepustkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Z tego wszystkiego zapomniałam dodać kilka pochwalnych słów dotyczących budowy Super armatura ( coś z tego co mi się podoba ) no i te baterie.... Rewelacja. Ciekawe te płytki z tymi czerownymi dodatkami. Ciekawa jestem jak wypadają na zywo. Liczę na to, ze się podziwlisz spostrzeżeniami ( wręcz jestem tego pewna ) Widzę, ze caly czas ( na szczęście ) jesteśmy na podobnym etapie. A Verunia goni... oj goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.02.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 dzieki za info o pocłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kasia, cieszę się, że zdrówko lepsze już. Ładnie wygląa ta podłogówka. Fajne zakręty ma. A podłogę Tatową na strychu zostaw. przeszlifujesz, wylakierujesz i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Jeszcze raz pozdrawiam i ciesze się że ze zdrówkiem juz lepiej. Ja w domciu tez mam prawie szpital od października walcze z chorobami. Mam nadzieję że juz wyjde na prosta. No i myśle że jakos moze wspólnie rozpoczniemy sezon grilowy? Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel czemu nic nie mowiłaś U mnie coraz lepiej, ale do pełni szczęścia jeszcze troche brakuje Widziałam te płytki na żywo na wystwaie w sklepie, wyglądały ładnie, choć bardziej spodobał mi się Saturn z Opoczna Mamy w związku z tym zagwozdkę, bo Mistral trochę tańszy Jutro, jak dostanę przepustkę to pojedziemy z małżem je zobaczyć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 jak zwykle spóźniłam się hm ale jak mówią ;lepiej późno niż wcale.. zdrowia , zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Ci Kasiu życzę, szczerze , z całego serca pozdrawiamdziękuję i jedno i drugie ostatnio bardzo mi szwankuą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 dzieki za info o pocłogówce alez proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kasia, cieszę się, że zdrówko lepsze już. Ładnie wygląa ta podłogówka. Fajne zakręty ma. A podłogę Tatową na strychu zostaw. przeszlifujesz, wylakierujesz i będzie git. Niezłe zakręty, niee?? Teraz można mówić zakręcony jak podłogówka (a nie jak słoik) A podłoga na stychu zostaje na bank, toż to najprawdziwsze drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Jeszcze raz pozdrawiam i ciesze się że ze zdrówkiem juz lepiej. Ja w domciu tez mam prawie szpital od października walcze z chorobami. Mam nadzieję że juz wyjde na prosta. No i myśle że jakos moze wspólnie rozpoczniemy sezon grilowy? Co ty na to? Nooo, ja na imprezy chętna jestem Tylko nie wiem jak to u mnie z zapleczem socjalnym będzie: taras przewidziany jest do roboty na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 to ja się teraz udaję do sypialni niekoniecznie na prawy bok dobranoc Hehe - już tam jestem ;] ech, no musisz tak głośno mówić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kasia, a na co właściwie mają Ci pomóc te sztachnięcia? Masz dzielnego teścia. Goni robotę, że aż miło poczytać i popatrzeć. Gdybyś mieszkała bliżej to bym się najął na pomocnika i może bym się czegoś nauczył Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 pytałam kto za mną tęsknił jak mnie nie było?? No ja tez Co do podlogowki to mam w calym domu , w sypialni tez. Ne mam zadnego grzejnika w domu , uwazam , ze to najlepsza decyzja w calej tej budwie. A ze w sypialni niby szkodzi? Moim zdaniem to bzdura to cale szkodzenie. Poki co zyje i mam se dobrze , inni z podlogowka w sypailni zyja jeszcze dluzej niz ja i tez maja sie dobrze. Generalnie uwazam , ze laczenie podlogowki z grzejnikami za nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Z tą podłogówka to faktycznie sporo mitów narosło. Jesli chodzi o kurz to bardziej sie unosi przy tradycyjnych grzenikach. Nie jest nieporozumieniem łączenie podłogówki z grzejnikami. Czasami jest taka koniecznośc bo faktycznie podłogówka nie wystarczy. Jeżeli w pomieszczeniu jest dużo okien, albo większośc podłogi jest zastawiono to podłogówka może się okazac niewystarczająca. Tak jest u mnie. Wynikło mi to z konkretnych obliczeń a nie z gdybania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kasia, a na co właściwie mają Ci pomóc te sztachnięcia? Masz dzielnego teścia. Goni robotę, że aż miło poczytać i popatrzeć. Gdybyś mieszkała bliżej to bym się najął na pomocnika i może bym się czegoś nauczył Zdrowia życzę Marjuszku, sztacham się na gardło mam też prądy i wlewki z wit. e ogólnie rzecz biorąc, leczę swój warsztat pracy, mocno nadwątlony przez 12 lat orki A na pomocnika, to chętnie A mój teść, to rzeczywiście terminator Gość ma 61 lat, a pracuje jakby miał ze 45 najwyżej Czasami to jego zaangażowanie nas martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 pytałam kto za mną tęsknił jak mnie nie było?? No ja tez Co do podlogowki to mam w calym domu , w sypialni tez. Ne mam zadnego grzejnika w domu , uwazam , ze to najlepsza decyzja w calej tej budwie. A ze w sypialni niby szkodzi? Moim zdaniem to bzdura to cale szkodzenie. Poki co zyje i mam se dobrze , inni z podlogowka w sypailni zyja jeszcze dluzej niz ja i tez maja sie dobrze. Generalnie uwazam , ze laczenie podlogowki z grzejnikami za nieporozumienie. No w końcu się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ooooo na gardło to najlepiej potrafią się leczyc faceci Ale zeby odrazu do szpitala z tym? Kasiu teść napewno wie na ile go stać, ile może zrobić i na ile ma siły. Ale czasem dogladanie go nie zaszkodzi Moj teść ma 65 lat i w ubiegłe wakacje postawił dom z drugim teściem swojej córce Gładko Wam posżło z tą armaturą. Wogóle to widzę, ze działacie bardzo rozsadnie. Podejmujecie decyzje juz teraz. Przemyslane decyzje dodam. To potem zaowocuje. Wykończeniówka pójdzie Wam dużo latwiej niż np. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 W szpiatlu fajne zabiegi są Jak się tak sztachnę i pod prąd podłączę to mi od razu lepiej. W poradni tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 to ja się teraz udaję do sypialni niekoniecznie na prawy bok dobranoc Hehe - już tam jestem ;] ech, no musisz tak głośno mówić??? Dziś będę bardziej tajemniczy , więc będziesz mnie musiała poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziś będę bardziej tajemniczy , więc będziesz mnie musiała poszukać zaraz zacznę, w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts