Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Reyzel :evil: czemu nic nie mowiłaś :evil: :roll:

U mnie coraz lepiej, ale do pełni szczęścia jeszcze troche brakuje :)

Widziałam te płytki na żywo na wystwaie w sklepie, wyglądały ładnie, choć bardziej spodobał mi się Saturn z Opoczna :D Mamy w związku z tym zagwozdkę, bo Mistral trochę tańszy :roll:

Jutro, jak dostanę przepustkę :roll: to pojedziemy z małżem je zobaczyć jeszcze raz :roll:

ehh... tak jakoś wyszlo...ale skoro nie borykam się sama z takimi przypadłosciami to wspomniałam o tym :roll: I mnie i ( chyba ) Tobie Kasiu będzie raźniej :wink: :D

Po raz kolejny zazdraszczam tescia na budowie. :oops: Przydałaby się i nam się taka osóbka :)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki.

Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? :roll:

Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki.

Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? :roll:

Widziałam Saturna, podobał mi się bardzo

Mistrala widziałam tylko płytki, aranżacje na zdjęciu :roll:

Mówiąc szczerze to chyba za duzy jest wybór na rynku... :-?

Mówiąc szczerze to chyba za duzy jest wybór na rynku... :-?

Mówiąc szczerze, masz rację :lol:

Poczułam się jak anioł 8) :lol:

Szukaj w salonach z cermiką - często Rako jest ale mało wyeksponowane :D

jeszcze coś takiego znalazłam:

http://www.rako.cz/pl/poland/produkty/plytki_mieszkaniowe/lazienki/134?

a możesz zadzownić i zapytać gdzie - blisko Ciebie- sprzedają :

Tel.: +48 32 203 93 50

Faks: +48 32 203 93 53

E-mail: [email protected]

http://www.kerpol.pl

Ja niemalże wszystko wybierałam sama. Cyz to dobre czy nie nie wiem. Nie było innego wyjścia. Całe szczęście, ze mam samochód to i duzo rzeczy przywiozłam. Inaczej nie skończylibyśmy tego domu tak szybko.

Tez mogę sama wybrać, z tym, że nie chcę :roll:

dlaczego mam potem ewentualnie wysłuchiwać że to nieładne, a tamto brzydkie?? :roll:

Sama tam mieszkac nie będę przecież :roll:

Ja tak tylko na sekundkę - wpadłam wkelić kolejne garfitowe płytki 8) :

http://www.lazienki24.pl/_includes/cms_img/or_06134292611.jpg

Opoczno. Kolekcja Oragnic grafit .

Poniżej stronka intenetowa z całą kolekcją :

http://www.lazienki24.pl/vkw/ko51/plytki_ceramiczne/opoczno/plytki_scienne_25x35/kolekcja_organic_grafitowo-kremowa/

Mozna połączyc z innymi kolorami - mnie właśnie wzięło na orange :roll:

Zmykam.... :wink:

Kasiu do Ciebie warto zajrzeć :D :D człowiek będzie w miłym i sympatycznym towarzystwie i na dodatek jeszcze skorzysta. Zajrzałam do stronki z płytkami i oczu oderwać od nich nie mogłam :D :D pozwolę sobie skopiowac adres do moich komentarzy.Za kilka miesięcy bedę miała jak znalazł :D :D :D :D Mam nadzieję,ze już się lepiej czujesz i te prondypomagają :o :o nie wiem czy bym się odważyła,,pozdrawiam.

Kasiu do Ciebie warto zajrzeć :D :D człowiek będzie w miłym i sympatycznym towarzystwie i na dodatek jeszcze skorzysta. Zajrzałam do stronki z płytkami i oczu oderwać od nich nie mogłam :D :D pozwolę sobie skopiowac adres do moich komentarzy.Za kilka miesięcy bedę miała jak znalazł :D :D :D :D Mam nadzieję,ze już się lepiej czujesz i te prondypomagają :o :o nie wiem czy bym się odważyła,,pozdrawiam.

prondy i owszem pomagają, ale pod warunkiem, że są dawkowane racjonalnie

raz pan się "pomylił" i zaaplikował mi dawkę 3 razy większą :o

skończyło się to fatalnym samopoczuciem i gorączką :evil: