Reyzel 24.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel czemu nic nie mowiłaś U mnie coraz lepiej, ale do pełni szczęścia jeszcze troche brakuje Widziałam te płytki na żywo na wystwaie w sklepie, wyglądały ładnie, choć bardziej spodobał mi się Saturn z Opoczna Mamy w związku z tym zagwozdkę, bo Mistral trochę tańszy Jutro, jak dostanę przepustkę to pojedziemy z małżem je zobaczyć jeszcze raz ehh... tak jakoś wyszlo...ale skoro nie borykam się sama z takimi przypadłosciami to wspomniałam o tym I mnie i ( chyba ) Tobie Kasiu będzie raźniej Po raz kolejny zazdraszczam tescia na budowie. Przydałaby się i nam się taka osóbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki. Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki. Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? Widziałam Saturna, podobał mi się bardzo Mistrala widziałam tylko płytki, aranżacje na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki. Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? Widziałam Saturna, podobał mi się bardzo Mistrala widziałam tylko płytki, aranżacje na zdjęciu Mówiąc szczerze to chyba za duzy jest wybór na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja mistrala długo brałam pod uwage do łazienki gościnnej ale w końcu wybrałam te hiszpańskie bo łazienka mala i wole dac jasniejsze płytki. Ten saturn ma takie powtarzalne mazieje, troche sie obawiam jak to wyglada na większej powierzchni. Widziałas jakąś aranżacje? Widziałam Saturna, podobał mi się bardzo Mistrala widziałam tylko płytki, aranżacje na zdjęciu Mówiąc szczerze to chyba za duzy jest wybór na rynku... Mówiąc szczerze, masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 coś o szarościach ..... http://www.rako.cz/pl/poland/inspiracje/ceramika_obiektowa/lb_object http://www.rako.cz/data/realnahl/1002.jpg http://www.rako.cz/data/realnahl/1013.jpg http://www.rako.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No z nieba mi spadasz gdzie je można dostać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Poczułam się jak anioł Szukaj w salonach z cermiką - często Rako jest ale mało wyeksponowane jeszcze coś takiego znalazłam: http://www.rako.cz/pl/poland/produkty/plytki_mieszkaniowe/lazienki/134? a możesz zadzownić i zapytać gdzie - blisko Ciebie- sprzedają : Tel.: +48 32 203 93 50 Faks: +48 32 203 93 53 E-mail: [email protected] http://www.kerpol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jak wejdziesz na stronę rako masz możliwość filtrowania ich kolekcji po kolorze. Kilka szarości mi pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Poczułam się jak anioł :lol:l i bardzo dobrze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Poczułam się jak anioł :lol:l i bardzo dobrze dzięki hehe ... no nie tak dosłownie Nie ma za co Kasia - choć raz na coś się przydałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mieliśmy jechać obejrzeć płytki I doopa zbita Małż w robocie Nie wiem kiedy coś wybierzemy, jak nie urok to przemarsz wojsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja niemalże wszystko wybierałam sama. Cyz to dobre czy nie nie wiem. Nie było innego wyjścia. Całe szczęście, ze mam samochód to i duzo rzeczy przywiozłam. Inaczej nie skończylibyśmy tego domu tak szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja niemalże wszystko wybierałam sama. Cyz to dobre czy nie nie wiem. Nie było innego wyjścia. Całe szczęście, ze mam samochód to i duzo rzeczy przywiozłam. Inaczej nie skończylibyśmy tego domu tak szybko. Tez mogę sama wybrać, z tym, że nie chcę dlaczego mam potem ewentualnie wysłuchiwać że to nieładne, a tamto brzydkie?? Sama tam mieszkac nie będę przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja tak tylko na sekundkę - wpadłam wkelić kolejne garfitowe płytki : http://www.lazienki24.pl/_includes/cms_img/or_06134292611.jpg Opoczno. Kolekcja Oragnic grafit . Poniżej stronka intenetowa z całą kolekcją : http://www.lazienki24.pl/vkw/ko51/plytki_ceramiczne/opoczno/plytki_scienne_25x35/kolekcja_organic_grafitowo-kremowa/ Mozna połączyc z innymi kolorami - mnie właśnie wzięło na orange Zmykam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Na orange mówisz, też ciekawie dzięki raz jeszcze, mnie chyba coś na oczy padło, ja przeciez mam ten katalog w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kasiu do Ciebie warto zajrzeć człowiek będzie w miłym i sympatycznym towarzystwie i na dodatek jeszcze skorzysta. Zajrzałam do stronki z płytkami i oczu oderwać od nich nie mogłam pozwolę sobie skopiowac adres do moich komentarzy.Za kilka miesięcy bedę miała jak znalazł Mam nadzieję,ze już się lepiej czujesz i te prondypomagają nie wiem czy bym się odważyła,,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kasiu do Ciebie warto zajrzeć człowiek będzie w miłym i sympatycznym towarzystwie i na dodatek jeszcze skorzysta. Zajrzałam do stronki z płytkami i oczu oderwać od nich nie mogłam pozwolę sobie skopiowac adres do moich komentarzy.Za kilka miesięcy bedę miała jak znalazł Mam nadzieję,ze już się lepiej czujesz i te prondypomagają nie wiem czy bym się odważyła,,pozdrawiam. prondy i owszem pomagają, ale pod warunkiem, że są dawkowane racjonalnie raz pan się "pomylił" i zaaplikował mi dawkę 3 razy większą skończyło się to fatalnym samopoczuciem i gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ło matko .Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tych prądów..Najważniejsze żebyś była zdrowa.Przed Tobą najlepszy czas budowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Paradyż ma jeszcze kolekcje grafitowa- Argento grafi, na żywo nie widziłam ale w katalogu fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts