braza 26.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też mogę? Dyć powiedziała wszystkie - znaczy się mogiemy i my Ja tam czuję się zaproszona Marjucha, uzbierajcie sobie z Jabkiem kilka damskich fatałaszków - Jea cwaniak już ma zapas, może się z Wami podzieli - udawajta kobity i też czujcie się zaproszeni Dobrze gadam, Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też mogę? Dyć powiedziała wszystkie - znaczy się mogiemy i my Ja tam czuję się zaproszona Marjucha, uzbierajcie sobie z Jabkiem kilka damskich fatałaszków - Jea cwaniak już ma zapas, może się z Wami podzieli - udawajta kobity i też czujcie się zaproszeni Dobrze gadam, Kasiu bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też mogę? Dyć powiedziała wszystkie - znaczy się mogiemy i my Ja tam czuję się zaproszona Marjucha, uzbierajcie sobie z Jabkiem kilka damskich fatałaszków - Jea cwaniak już ma zapas, może się z Wami podzieli - udawajta kobity i też czujcie się zaproszeni Dobrze gadam, Kasiu bardzo dobrze Dać Jej wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dać Jej wódki dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to u Kasi parapetówa a u mnie wmurowanie pierwszej cegły....jest okazja zeby się poznać osobiście? jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 przepraszam Kasiu ,że ci watek zaśmiecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to u Kasi parapetówa a u mnie wmurowanie pierwszej cegły....jest okazja zeby się poznać osobiście? jest... każda okazja jest dobra i nie zaśmiecasz watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to gdzie ta wódka???!!! Krzykacze jedne, tylko gadać potraficie, a jak przychodzi co do czego, to Was ni ma Ja chcę wódki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Brazunia ,specjalnie dla Ciebie wino nastawię..muszę się z nim streszczać bo dwa miesiące musi stać...hm,, wtyki mam tez na deptuchę..preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 http://www.polskavodka.pl/images/products/norwegia.jpg proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to wiem kiedy, gdzie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to wiem kiedy, gdzie zajrzeć no w końcu witaj, czym chata bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to wiem kiedy, gdzie zajrzeć no w końcu witaj, czym chata bogata jak w końcu, czyżby mnie tu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć wykończeniowcy Ta seria Organic Opoczna ma mnóstwo kolorów, jasne tez. Czepiłam się jej, bo przynajmniej na zdjęciach fajnie wygląda W rzeczywistości też wyglada super. Nie widzialam tylko tego pomarańczu co to chce mój mąż i co to mnie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to wiem kiedy, gdzie zajrzeć no w końcu witaj, czym chata bogata jak w końcu, czyżby mnie tu jeszcze nie było no chyba nieee albo może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A w ogóle to wszystkie się szykujcie Na parapetówę No ja juz prawie uszykowana , ale na prawdziwa. Twoja wirtualna mnie nie urzadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to mam nosa Wiedziałam kiedy zajrzeć Co opijamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A w ogóle to wszystkie się szykujcie Na parapetówę No ja juz prawie uszykowana , ale na prawdziwa. Twoja wirtualna mnie nie urzadza a kto mówi o wirtualnej??????? u mnie pdgłogi i parapetów dużo już nie moge się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to mam nosa Wiedziałam kiedy zajrzeć Co opijamy ?? gościa przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja to mam nosa Wiedziałam kiedy zajrzeć Co opijamy ?? gościa przybycie pacz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts