Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczne to szerokie przetłoczenie :o

Ja nie mogłam mieć takiego bo chcieli ode mnie dużą dopłatę za to przetłoczenie a i tak wydałam majatek na bramę :roll: ALe to chyba przy przemysłówkach tylko doliczają dopłaty za ten profil :roll:

Teraz dom jest bezpieczny. Bardzo ładnei wygladają te duze bramy. I nie ma problemu z wjazdem :wink: :lol: :lol:

Śliczne to szerokie przetłoczenie :o

Ja nie mogłam mieć takiego bo chcieli ode mnie dużą dopłatę za to przetłoczenie a i tak wydałam majatek na bramę :roll: ALe to chyba przy przemysłówkach tylko doliczają dopłaty za ten profil :roll:

Teraz dom jest bezpieczny. Bardzo ładnei wygladają te duze bramy. I nie ma problemu z wjazdem :wink: :lol: :lol:

To taka osłoda :wink: ze względu na ten kolor

Chyba nic nie dopłacaliśmy :roll:

I w końcu nie będe musiała składać lustrek w aucie przy wjeździe :p

Kaśka nie truj z tym kolorem. Jest dobry! :p To był najlepszy wybór. Wiem, ze za wiele opcji nie ma w tym asortymencie a jeśli juz są to kosztują majątek. WYbrałaś kolor najbardziej zbliżony i pasuje. Myślę, ze to lepszy wybór niż np. jednolity brązowy. Wtedy owszem, mogłabym Cię pocieszać że ujdzie w tłoku ale teraz to nie zamierzam Cię pocieszać tylko skrzyczę: nie marudź 8) :lol: :lol:

Nie no 8) Nie popadajmy w skajności :wink: :lol: Fajny ten pilot? 8) Mój jest mały, twardy i zaokrąglony, mieści sie w dłoni i ma 2 przyciski. 8) Trzymam go jeszcze w woreczku zeby się nie zniszczył :oops: :lol: :lol:

Dokładnie mam takiego samego 8)

Szaro-grafitowego :lol: :lol:

Z tym, że ja już przypięłam do pęku kluczy budowlanych :oops: :wink:

Aaaa, mój jest na takim łańcuszku z kuleczek 8) :lol: :lol:

Rrmi, panną nie jestem już od prawie 10 lat, a stara to ja nie mam zamiaru być :wink: :lol: :lol: No i cieszę sie, że brama wam się podoba :D

Mój też jest na takim łańcuszku :o Ale mój jest podpisany nazwiskiem tego co mi go darował...ech.... 8) :lol: :lol: :lol: Wiśniowski.... :lol: :lol:

Pewnie łajdak, każdej takie daje :evil:

Żebyś wiedziała :evil: :lol:

Rrmi, Ty się nie śmiej, toż to najszczersza prawda :lol: :lol:

A kolor?? jaki kolor??

Też jak mój??? :roll: