kaśka maciej 27.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kaśku wiem, ze nie bedziesz mi miała za złe tą prywatę Zapraszam wszystkich : http://forum.muratordom.pl/1-dla-zeljki,t125074.htm Ale cóż to za prywata Genialny pomysł i juz, dorzucę się indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co Ty chcesz od tej bramy?? Ważne ,ze pilot działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co Ty chcesz od tej bramy?? Ważne ,ze pilot działa Andzik, ja chcę, żeby ona działała i już razem z pilotem do kupy A to, że kolor mi nie pasi do końca, to już los Trzeba było myśleć jak wybierałam okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Śliczne to szerokie przetłoczenie Ja nie mogłam mieć takiego bo chcieli ode mnie dużą dopłatę za to przetłoczenie a i tak wydałam majatek na bramę ALe to chyba przy przemysłówkach tylko doliczają dopłaty za ten profil Teraz dom jest bezpieczny. Bardzo ładnei wygladają te duze bramy. I nie ma problemu z wjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Śliczne to szerokie przetłoczenie Ja nie mogłam mieć takiego bo chcieli ode mnie dużą dopłatę za to przetłoczenie a i tak wydałam majatek na bramę ALe to chyba przy przemysłówkach tylko doliczają dopłaty za ten profil Teraz dom jest bezpieczny. Bardzo ładnei wygladają te duze bramy. I nie ma problemu z wjazdem To taka osłoda ze względu na ten kolor Chyba nic nie dopłacaliśmy I w końcu nie będe musiała składać lustrek w aucie przy wjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kaśka nie truj z tym kolorem. Jest dobry! To był najlepszy wybór. Wiem, ze za wiele opcji nie ma w tym asortymencie a jeśli juz są to kosztują majątek. WYbrałaś kolor najbardziej zbliżony i pasuje. Myślę, ze to lepszy wybór niż np. jednolity brązowy. Wtedy owszem, mogłabym Cię pocieszać że ujdzie w tłoku ale teraz to nie zamierzam Cię pocieszać tylko skrzyczę: nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Juz milczę w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie no Nie popadajmy w skajności Fajny ten pilot? Mój jest mały, twardy i zaokrąglony, mieści sie w dłoni i ma 2 przyciski. Trzymam go jeszcze w woreczku zeby się nie zniszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Juz milczę w takim razie To dobrze , bo gotowa bylam pomyslec , zes stara panna Ladna brama i nie ma sie czego czepiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie no Nie popadajmy w skajności Fajny ten pilot? Mój jest mały, twardy i zaokrąglony, mieści sie w dłoni i ma 2 przyciski. Trzymam go jeszcze w woreczku zeby się nie zniszczył Dokładnie mam takiego samego Szaro-grafitowego Z tym, że ja już przypięłam do pęku kluczy budowlanych Aaaa, mój jest na takim łańcuszku z kuleczek Rrmi, panną nie jestem już od prawie 10 lat, a stara to ja nie mam zamiaru być No i cieszę sie, że brama wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mój też jest na takim łańcuszku Ale mój jest podpisany nazwiskiem tego co mi go darował...ech.... Wiśniowski.... Pewnie łajdak, każdej takie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mój jest mały, twardy i zaokrąglony, mieści sie w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mój też jest na takim łańcuszku Ale mój jest podpisany nazwiskiem tego co mi go darował...ech.... Wiśniowski.... Pewnie łajdak, każdej takie daje Żebyś wiedziała Rrmi, Ty się nie śmiej, toż to najszczersza prawda A kolor?? jaki kolor?? Też jak mój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No, ja też dostałam afro.... Znaczy się, w czekoladkach gustujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mój też jest na takim łańcuszku Ale mój jest podpisany nazwiskiem tego co mi go darował...ech.... Wiśniowski.... Pewnie łajdak, każdej takie daje No mnie dał, jakies 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Bossszzzze ale tupet Zaraz sie okaże, że pewnie ma i inne owoce tego związku rozsiane po kraju, a moze nawet i wnuczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Bossszzzze ale tupet Zaraz sie okaże, że pewnie ma i inne owoce tego związku rozsiane po kraju, a moze nawet i wnuczęta! Tego kwiatu to pół swiatu, juz z niejakim Krispolem teraz romansuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie ma co marudzic, jak dla mnie to wielkiej różnicy nie ma i wszystko do siebie pasuje!!! Jakbyś miała białą albo różową do tych okien, to bym tak nie napisała Pożyczysz pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pożyczysz pilota Nie da rady Verunia, zdradziłaś AW???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pożyczysz pilota Nie da rady Verunia, zdradziłaś AW???? Sknera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts