Gość 27.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pożyczysz pilota Nie da rady Verunia, zdradziłaś AW???? Sknera ja ci mogę da swojego potrzymac i poprzyciskac i tak leży bezużyteczny. Jak dorabiałam automatyke do bramy w ogrodzeniu to dali mi nowy , zeby jednym sterowac obie bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pożyczysz pilota Nie da rady Verunia, zdradziłaś AW???? Sknera ja ci mogę da swojego potrzymac i poprzyciskac i tak leży bezużyteczny. Jak dorabiałam automatyke do bramy w ogrodzeniu to dali mi nowy , zeby jednym sterowac obie bramy Dzięki Veruniu!!!! Dobra Dusza z Ciebie - se choć poprztykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zeby jednym sterowac obie bramy ten od razu ma dwa przyciski, żeby właśnie jednym sterować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Sknera EEE tam zaraz sknera, chcesz, dam ci jeden (ale tylko potrzymać ) od alarmu?? No i jak, pasi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zeby jednym sterowac obie bramy ten od razu ma dwa przyciski, żeby właśnie jednym sterować No mój tez ma, ale coś nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Sknera EEE tam zaraz sknera, chcesz, dam ci jeden (ale tylko potrzymać ) od alarmu?? No i jak, pasi??? Z braku laku ... chociaż ten od Veruni - do bramy - bardziej mnie rajcuje Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Słuchajcie, duma mnie rozpiera Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji ) Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Słuchajcie, duma mnie rozpiera Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji ) Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu Dziękujemy Ja pierdziu to ja wiem po co nauczyciele się tak męczą - by raz na jakiś czas dostać własnie taki list - choć warto, by lMEN epiej za to płącił. Dobrze, że mnie nie uczyłaś, bo byłabyś albo łysa albo siwa - dopiero w średniej zamienili moja negatywną energie na działalność dla szkoły w samorządzie - miałem szczeście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak widac czasem fajnie byc nauczycielem Kaska, o co chodziło temu gościowi ze schodami? Co było takie trudne dla niego? 10 000 to za same podstopnice czy podstopnice też, w końcu jakie ty chcesz te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Łoł Kasica, pewnie duma Cię rozpiera - bo mnie by rozpierała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Słuchajcie, duma mnie rozpiera Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji ) Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu Dziękujemy Ja podobny list wysłałam swojej wychowawczyni , nie spodziewałam się,że mi odpisze a jednak odpisała Stwierdziłam ,że na n-k zalogowali się ci nauczyciele, którzy byli przez nas lubiani i szanowani..Serio, nie znalazłam ani jednego , który był dla nas jędzowaty, no chyba ,ze się ukrywa... Kasiu gratuluję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Słuchajcie, duma mnie rozpiera Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji ) Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu Dziękujemy wow.... Jestem pod wielkim wrażeniem Kasia Gratuluję .... nauczania. Bo to dzięki Tobie tacy ludzie chodzą po tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a tak a propos budowy Kasia - bramę masz sliczną i się jej nie czepiaj Co do schodów - to wiem od naszego stolarza, ze obudowanie schodów wylewanych ... zazwyczaj jest droższe od schodów ażurowych jakby beznsens ale tak jest Kwestia tych zewnętrznych ... to mamy jaby ten sam problem Męczę schody z kostki, z klinkieru i płytek. I chyab płytki są faktycznie na ostatnim miejscu Wklejam linka do zdjęc domku kogoś, kto już wybudował taki domek jak nasz i ma schody z klinkieru ( Mikrusek, mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko ) : http://zdjecia.e-wro.com/category.php?id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja pierdziu to ja wiem po co nauczyciele się tak męczą - by raz na jakiś czas dostać własnie taki list - choć warto, by lMEN epiej za to płącił. Dobrze, że mnie nie uczyłaś, bo byłabyś albo łysa albo siwa - dopiero w średniej zamienili moja negatywną energie na działalność dla szkoły w samorządzie - miałem szczeście. ale to własnie jest uczennica ze szkoły średniej w takiej uczę a raz na jakiś czas to jest raz na 12 lat pracy jak dla mnie to trochę za rzadko a siwa to już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jak widac czasem fajnie byc nauczycielem Kaska, o co chodziło temu gościowi ze schodami? Co było takie trudne dla niego? 10 000 to za same podstopnice czy podstopnice też, w końcu jakie ty chcesz te schody? Ale dla mnie to już za mało to miłe owszem, ale nie wystarczy jakie ja chcę te schody?? ja samam nie wiem, a cena 10 tysięcy to było za same stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a tak a propos budowy Kasia - bramę masz sliczną i się jej nie czepiaj Co do schodów - to wiem od naszego stolarza, ze obudowanie schodów wylewanych ... zazwyczaj jest droższe od schodów ażurowych jakby beznsens ale tak jest Kwestia tych zewnętrznych ... to mamy jaby ten sam problem Męczę schody z kostki, z klinkieru i płytek. I chyab płytki są faktycznie na ostatnim miejscu Wklejam linka do zdjęc domku kogoś, kto już wybudował taki domek jak nasz i ma schody z klinkieru ( Mikrusek, mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko ) : http://zdjecia.e-wro.com/category.php?id=1 Super te schody maja ci ludzie Pokaże małzowi, bo on nie chce słyszeć o schodach z kostki, a ja natomiast nie wyobrażam sobie schodów z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kaśka miły list. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Oto moje zapytanie: masz czarny dach i obróbki a jaki kolor okien wstawiłaś i o jakim kolorze na elewacji myślisz ? koniec pytania Co do schodów z kostki mam takie u siebie nie są złe . Nie są zimą takie śliskie jak płytki. Teraz zastanawiam się czy w nowym domu nie zrobić podjazdu do drzwi zamiast z chodów ale jak na razie nie wiem jak wyjdzie z poziomami działki i drogi Mam pół okrągłe schody i wydaje mi się że łatwiej te krągłości zrobić z kostki niż z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts