Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Pożyczysz pilota :oops:

Nie da rady :p 8) :wink:

Verunia, zdradziłaś AW???? :o :wink:

Sknera :-? :wink:

ja ci mogę da swojego potrzymac i poprzyciskac :wink: i tak leży bezużyteczny. Jak dorabiałam automatyke do bramy w ogrodzeniu to dali mi nowy , zeby jednym sterowac obie bramy

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pożyczysz pilota :oops:

Nie da rady :p 8) :wink:

Verunia, zdradziłaś AW???? :o :wink:

Sknera :-? :wink:

ja ci mogę da swojego potrzymac i poprzyciskac :wink: i tak leży bezużyteczny. Jak dorabiałam automatyke do bramy w ogrodzeniu to dali mi nowy , zeby jednym sterowac obie bramy

Dzięki Veruniu!!!! Dobra Dusza z Ciebie - se choć poprztykam :D

Słuchajcie, duma mnie rozpiera :D

Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji :wink: )

Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor :) postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... :) Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka :) Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu :) Dziękujemy

Przed chwilą dostałam na naszej klasie wiadomość od mojej byłej wychowanki takiej treści (skróty od redakcji :wink: )

Witam i serdecznie Panią pozdrawiam Pani Profesor :) postanowiłam napisać co u mnie słychać osobiście do Pani a nie na forum... więc od 2006 jestem mężatką, ukończyłam studia licencjackie z języka rosyjskiego, następnie studia magisterskie na wydziale Zarządzania.Pracuje w oddziale banku w ....... :) Aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponieważ spodziewam się swojego pierwszego dziecka :) Dzięki Pani wyrośliśmy na młodych odpowiedzialnych ludzi, którzy odnoszą pierwsze dorosłe sukcesy w życiu :) Dziękujemy

Ja pierdziu :o :o :o :o to ja wiem po co nauczyciele się tak męczą - by raz na jakiś czas dostać własnie taki list :D - choć warto, by lMEN epiej za to płącił.

Dobrze, że mnie nie uczyłaś, bo byłabyś albo łysa albo siwa :oops: - dopiero w średniej zamienili moja negatywną energie na działalność dla szkoły w samorządzie 8) - miałem szczeście.

Jak widac czasem fajnie byc nauczycielem :wink:

Kaska, o co chodziło temu gościowi ze schodami? Co było takie trudne dla niego? :o 10 000 to za same podstopnice czy podstopnice też, w końcu jakie ty chcesz te schody?

Ja podobny list wysłałam swojej wychowawczyni :D :D :D , nie spodziewałam się,że mi odpisze a jednak odpisała :D Stwierdziłam ,że na n-k zalogowali się ci nauczyciele, którzy byli przez nas lubiani i szanowani..Serio, nie znalazłam ani jednego , który był dla nas jędzowaty, no chyba ,ze się ukrywa...

Kasiu gratuluję Ci :D :D :D :D

wow.... :o :o :o

Jestem pod wielkim wrażeniem Kasia :D :D :D

Gratuluję .... nauczania. Bo to dzięki Tobie tacy ludzie chodzą po tym świecie :D

a tak a propos budowy Kasia - bramę masz sliczną i się jej nie czepiaj 8)

Co do schodów - to wiem od naszego stolarza, ze obudowanie schodów wylewanych ... zazwyczaj jest droższe od schodów ażurowych :o jakby beznsens ale tak jest :roll:

Kwestia tych zewnętrznych ... to mamy jaby ten sam problem :-?

Męczę schody z kostki, z klinkieru i płytek. I chyab płytki są faktycznie na ostatnim miejscu :-?

Wklejam linka do zdjęc domku kogoś, kto już wybudował taki domek jak nasz i ma schody z klinkieru ( Mikrusek, mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko :roll: ) :

http://zdjecia.e-wro.com/category.php?id=1

Ja pierdziu :o :o :o :o to ja wiem po co nauczyciele się tak męczą - by raz na jakiś czas dostać własnie taki list :D - choć warto, by lMEN epiej za to płącił.

Dobrze, że mnie nie uczyłaś, bo byłabyś albo łysa albo siwa :oops: - dopiero w średniej zamienili moja negatywną energie na działalność dla szkoły w samorządzie 8) - miałem szczeście.

ale to własnie jest uczennica ze szkoły średniej :D

w takiej uczę

a raz na jakiś czas to jest raz na 12 lat pracy :roll: jak dla mnie to trochę za rzadko :-?

a siwa to już jestem :-? :wink:

Jak widac czasem fajnie byc nauczycielem :wink:

Kaska, o co chodziło temu gościowi ze schodami? Co było takie trudne dla niego? :o 10 000 to za same podstopnice czy podstopnice też, w końcu jakie ty chcesz te schody?

Ale dla mnie to już za mało :roll: to miłe owszem, ale nie wystarczy :-?

jakie ja chcę te schody??

ja samam nie wiem, a cena 10 tysięcy to było za same stopnie :roll:

a tak a propos budowy Kasia - bramę masz sliczną i się jej nie czepiaj 8)

Co do schodów - to wiem od naszego stolarza, ze obudowanie schodów wylewanych ... zazwyczaj jest droższe od schodów ażurowych :o jakby beznsens ale tak jest :roll:

Kwestia tych zewnętrznych ... to mamy jaby ten sam problem :-?

Męczę schody z kostki, z klinkieru i płytek. I chyab płytki są faktycznie na ostatnim miejscu :-?

Wklejam linka do zdjęc domku kogoś, kto już wybudował taki domek jak nasz i ma schody z klinkieru ( Mikrusek, mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko :roll: ) :

http://zdjecia.e-wro.com/category.php?id=1

Super te schody maja ci ludzie :D

Pokaże małzowi, bo on nie chce słyszeć o schodach z kostki, a ja natomiast nie wyobrażam sobie schodów z płytek :x

Oto moje zapytanie:

masz czarny dach i obróbki a jaki kolor okien wstawiłaś i o jakim kolorze na elewacji myślisz ? koniec pytania

Co do schodów z kostki mam takie u siebie nie są złe . Nie są zimą takie śliskie jak płytki. Teraz zastanawiam się czy w nowym domu nie zrobić podjazdu do drzwi zamiast z chodów ale jak na razie nie wiem jak wyjdzie z poziomami działki i drogi :roll:

Mam pół okrągłe schody i wydaje mi się że łatwiej te krągłości zrobić z kostki niż z płytek