aniawmuratorze 03.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka wklejam Ci taras , który jest dla mnie pewną ispiracją co do rozwiązania problemu schodów przed domem jak napisał autor postu są plusy kostki : +nie śliskie +nie pęka +jak się zapadnie w jakimś miejscu wyjmę podsypię piasek i z powrotem włoże + bo mi się tak podoba i z tym się zgadzam po ośmiu latach używania moich schodów nic się z nimi nie dzieje http://www.dobrakostka.pl/zal_fs/FZd_1363.jpg http://www.dobrakostka.pl/zal_fs/FZd_1368.jpg by schody były bardziej reprezentacyjne można je zrobić z kostki granitowej jak chcesz mogę jeszcze raz wkleić większą wersję moich schodów ale troszkę poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 albo połączenie z cegłą klinkierowąhttp://www.dobrakostka.pl/zal_fs/FZd_952.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka wklejam Ci taras , który jest dla mnie pewną ispiracją co do rozwiązania problemu schodów przed domem http://www.dobrakostka.pl/zal_fs/FZd_1363.jpg Rewelacja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Aniu, super zdjęcia Oczywiście czekam na twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Przepraszam, czy ktoś sie w końcu wypowie na temat drzwi prezentowanych w moim dzienniku????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Przepraszam, czy ktoś sie w końcu wypowie na temat drzwi prezentowanych w moim dzienniku????????????????????????? A to są jakieś drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Przepraszam, czy ktoś sie w końcu wypowie na temat drzwi prezentowanych w moim dzienniku????????????????????????? A to są jakieś drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://www.drzwi-globus.ovh.org/allegro/Model_H/233.jpg Te mi się podobają!!! Bardziej!!!! Są bardziej reprezentacyjne!!! takie drzwi znalazłam, podobne do tych z AFB no i oczywiście prawie połowę tańsze te z AFB wyglądają tak http://www.drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_631.jpg jeszcze tylko muszę się zorientować ile trzeba czekać na te drzwi niee, to z AFB chyba ładniejsze, niee?? Nieeee!!!! Ale to moje zdanie proszę o odpowiedzi w KOMENTARZACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No wiesz co, jak teraz na nie patrzę to rzeczywiście te z allegro są ładniejsze poza tym trzeba czekać na nie 5 tygodni, a na te z AFB 10 cena porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych no własnie ale aż tak na doświetleniu mi nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych no własnie ale aż tak na doświetleniu mi nie zależy No to masz z głowy rozterki, bierz te pierwsze bo ładniejsze i tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych no własnie ale aż tak na doświetleniu mi nie zależy No to masz z głowy rozterki, bierz te pierwsze bo ładniejsze i tańsze Są w podobnej cenie, różnica jest niewielka, choć naiwnie myślałam, że będą tańsze. NIemniej jednak, krócej się czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych no własnie ale aż tak na doświetleniu mi nie zależy No to masz z głowy rozterki, bierz te pierwsze bo ładniejsze i tańsze Są w podobnej cenie, różnica jest niewielka, choć naiwnie myślałam, że będą tańsze. NIemniej jednak, krócej się czeka To bierz!!! Są świetne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zgadzam się z Brazą. Tylko doświetlenie trochę słabsze w tych pierwszych no własnie ale aż tak na doświetleniu mi nie zależy No to masz z głowy rozterki, bierz te pierwsze bo ładniejsze i tańsze Są w podobnej cenie, różnica jest niewielka, choć naiwnie myślałam, że będą tańsze. NIemniej jednak, krócej się czeka To bierz!!! Są świetne!!!! Mi też się bardziej te pierwsze podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 podobają mi się pierwsze drzwi pasują do moich szafek w kuchni a jak drzwi nr 1 mają się do bramy garażowej ? idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nie czytałam jeszcze całego dziennikatylko końcówkę bo na razie nie mam czasu ale pierwsze drzwi mi się bardzo bardzo bardziej podobają od tych drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nie czytałam jeszcze całego dziennikatylko końcówkę bo na razie nie mam czasu ale pierwsze drzwi mi się bardzo bardzo bardziej podobają od tych drugich Witaj w naszych progach No jak widzę nie mamy wyjścia, kupujemy te pierwsze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 mi tez bardziej podobaja sie te pierwsze!!!!!!!!!!!! LAdniutkie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tych pierwszych nie widzę wiec wypowiem się wieczorem które ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts