kaśka maciej 03.03.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tych pierwszych nie widzę wiec wypowiem się wieczorem które ładniejsze hmm, dlaczego ich nie widzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja tych pierwszych nie widzę wiec wypowiem się wieczorem które ładniejsze hmm, dlaczego ich nie widzisz??? Ja wiem - Mayland ma zablokowanego Fotosika w pracy!! Rozumiem, że te pierwsze wygrały??? I bardzo dobry wybór - są naprawdę ekstra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Teraz widzę Właśnie widzę tylko z fotosika a z innych portali nie widzę zdjeć bo mam blokady Pierwsze duuuuużo ładniejsze I bardziej uniwersalne. Pasuja i do nowoczesnego i do tradycyjnego wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Teraz widzę Właśnie widzę tylko z fotosika a z innych portali nie widzę zdjeć bo mam blokady Pierwsze duuuuużo ładniejsze I bardziej uniwersalne. Pasuja i do nowoczesnego i do tradycyjnego wykończenia No to znowu coś mi się porąbało Ale grunt, że widzisz Piękne, prawda??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ale żadne zdjęcie nie jest z fotosika obydwa są prosto z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te szybki to jak szparki na listy Dla trzech listonoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te szybki to jak szparki na listy Dla trzech listonoszy Mayland, nie wydziwiaj I odczep się od listonoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te szybki to jak szparki na listy Dla trzech listonoszy myślisz???? to w takim razie ciiiiii, bo małż się na nie nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te szybki to jak szparki na listy Dla trzech listonoszy myślisz???? to w takim razie ciiiiii, bo małż się na nie nie zgodzi To ja nie wiem, jakie by te listy musiały być wielgachne Wiecie co, odczepcie się od tych drzwi, są śliczne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja nie wydziwiam! Drzwi super! Ale ja mam ostatnio jakieś takie skojarzenia... Bo to wszystkow dlatego, ze ja w bloku a mąż w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja nie wydziwiam! Drzwi super! Ale ja mam ostatnio jakieś takie skojarzenia... Bo to wszystkow dlatego, ze ja w bloku a mąż w domu To się zamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Pax między chrześcijany Będą pierwsze, Mayland, nawet nie wiesz jak ja bym chciała być na twoim etapie Tak mnie mierzi to mieszkanie, że........ Myślę, że nie będę po nim płakać, choć urodziły sie tu nasze dzieci i w sumie było raczej lepiej niż gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Pax, pax Kasica, już niedługo!!!! To normalne, moja chałupa nawet w lesie jeszcze nie jest (bo nie mam lasu ) a wkurzam się myślą, że jeszcze muszę się męczyć w tym grajdołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Pax, pax Kasica, już niedługo!!!! To normalne, moja chałupa nawet w lesie jeszcze nie jest (bo nie mam lasu ) a wkurzam się myślą, że jeszcze muszę się męczyć w tym grajdołku Wiem, że już bliżej niż dalej ale to jak z ciążą im bliżej jej końca tym bardziej ci dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny, macie jakąś koncepcję jak ułożyć Hariona w łazience na górze??? Muszę go zamówić w najbliższym czasie, bo jakąś promocję wyczaiłam w sklepie. Sęk w tym, że nie mam na niego jakiegoś pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny, macie jakąś koncepcję jak ułożyć Hariona w łazience na górze??? Muszę go zamówić w najbliższym czasie, bo jakąś promocję wyczaiłam w sklepie. Sęk w tym, że nie mam na niego jakiegoś pomysła Ja męczę Cirrusa w naszej łazience i też pomysła brak. Coś tam spłodziłam ale czy to ładne będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny, macie jakąś koncepcję jak ułożyć Hariona w łazience na górze??? Muszę go zamówić w najbliższym czasie, bo jakąś promocję wyczaiłam w sklepie. Sęk w tym, że nie mam na niego jakiegoś pomysła Ja męczę Cirrusa w naszej łazience i też pomysła brak. Coś tam spłodziłam ale czy to ładne będzie? A możesz to pokazać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny, macie jakąś koncepcję jak ułożyć Hariona w łazience na górze??? Muszę go zamówić w najbliższym czasie, bo jakąś promocję wyczaiłam w sklepie. Sęk w tym, że nie mam na niego jakiegoś pomysła Ja męczę Cirrusa w naszej łazience i też pomysła brak. Coś tam spłodziłam ale czy to ładne będzie? A możesz to pokazać??? W pracy malowałam (mam nadzieję że moi przełożeni tego nie czytają ), juro moge pokazac. Chyba że mi Braza cos lepszego w miedzy czasie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny, macie jakąś koncepcję jak ułożyć Hariona w łazience na górze??? Muszę go zamówić w najbliższym czasie, bo jakąś promocję wyczaiłam w sklepie. Sęk w tym, że nie mam na niego jakiegoś pomysła Ja męczę Cirrusa w naszej łazience i też pomysła brak. Coś tam spłodziłam ale czy to ładne będzie? A możesz to pokazać??? W pracy malowałam (mam nadzieję że moi przełożeni tego nie czytają ), juro moge pokazac. Chyba że mi Braza cos lepszego w miedzy czasie wymyśli no to poczekam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ale to nie jest wizualizacja tylko rozrysowanie gdzie jaka płytka ma byc. Nie tak łatwo zgrac te płytki ze sobą, ci glazurnicy muszą umiec nieźle kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts