kaśka maciej 03.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ale to nie jest wizualizacja tylko rozrysowanie gdzie jaka płytka ma byc. Nie tak łatwo zgrac te płytki ze sobą, ci glazurnicy muszą umiec nieźle kombinowac nic nie szkodzi, jak zobaczę jak to zrobiłaś to może poradzę sobie z Harionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ładny ten Harion. Wydaje mi się , ze jest taki zielonkawy na zdjęciu. To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ładny ten Harion. Wydaje mi się , ze jest taki zielonkawy na zdjęciu. To prawda? Są jakby dwa rodzaje, my wybierzemy tego, który jest taki ciemnobrązowozłoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dobra, idę walczyć z Harionem Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka i co ja mam Ci napisać??? Mnie też sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka i co ja mam Ci napisać??? Mnie też sie podobają tyle wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Bardzo podobne do Lofta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Bardzo podobne do Lofta tyz prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kasieńko.. ten program co ściągnełaś jest ok, ale nie dla 'laika'poszukaj coś prostszego...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 cyt :" Obeszłam kolejnych stolarzy z zapytaniem o schody, wychodzi na to, że 10 patoli pójdzie jak nic " - nie chcę Ci tego Kasiu robić- ale A NIE MÓWIŁAM Będziemy musiały tyle zapłacić. A drzwi to te z pierwszego zdjęcia jak dla mnie są fajniejsze. Ja już swoje widziałam wrzucę zdjęcia do dziennika wieczorkiem. A że nie zawsze z prądem idę, to zamawiając je stwierdziłam, że są duszą domu i nie będą pod bramę i okna dobierane Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kasieńko.. ten program co ściągnełaś jest ok, ale nie dla 'laika' poszukaj coś prostszego... pozdrawiam m. maksiu gdzie ty byłes jak cię nie było?????? to, że nie jest dla laika to zauważyłam jak tylko go otworzyłam, tylko po co kots pisze, że jest dziecinnie prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 cyt :" Obeszłam kolejnych stolarzy z zapytaniem o schody, wychodzi na to, że 10 patoli pójdzie jak nic " - nie chcę Ci tego Kasiu robić- ale A NIE MÓWIŁAM Będziemy musiały tyle zapłacić. A drzwi to te z pierwszego zdjęcia jak dla mnie są fajniejsze. Ja już swoje widziałam wrzucę zdjęcia do dziennika wieczorkiem. A że nie zawsze z prądem idę, to zamawiając je stwierdziłam, że są duszą domu i nie będą pod bramę i okna dobierane Pozdrowionka Teraz już wiem, że 10 trzeba szykować i modlić, żeby wystarczyło A na drzwi czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kasiu - nie ma co się martwić tymi 10 tys. - oby schody śliczne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kaska, wkleiłam to rozmieszczenie płytek u siebie, ale czy ci się do czegoś to przyda to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kaska, wkleiłam to rozmieszczenie płytek u siebie, ale czy ci się do czegoś to przyda to wątpie widziałam zainteresował mnie jak ty to zrobiłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kaśka mi w sklepie projektantka zrobiła normalnie na kartce w kratkę projekt. Wszystko się zgadzało i glazurnik nie miał problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jeśli chodzi o drzwi - są fajne - mam bardzo podobne. Ile Twoje kosztują? Moje w promocji około 5 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kaśka mi w sklepie projektantka zrobiła normalnie na kartce w kratkę projekt. Wszystko się zgadzało i glazurnik nie miał problemu. u mnie w sklepie nie ma takiej projektantki a tam kupię płytki bo sa najtańsze w okolicy, Harion za 90 zł a nie za 120zł na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jeśli chodzi o drzwi - są fajne - mam bardzo podobne. Ile Twoje kosztują? Moje w promocji około 5 tys. zł. Daro, moje bez promocji jakieś 4200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jakos te plytki przeciez wymodzisz , no nie popadaj prosze w jakies oglupienie , ze nie potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts