Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ale to nie jest wizualizacja tylko rozrysowanie gdzie jaka płytka ma byc. Nie tak łatwo zgrac te płytki ze sobą, ci glazurnicy muszą umiec nieźle kombinowac

nic nie szkodzi, jak zobaczę jak to zrobiłaś to może poradzę sobie z Harionem :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cyt :" Obeszłam kolejnych stolarzy z zapytaniem o schody, wychodzi na to, że 10 patoli pójdzie jak nic " - nie chcę Ci tego Kasiu robić- ale A NIE MÓWIŁAM :wink: Będziemy musiały tyle zapłacić.

A drzwi to te z pierwszego zdjęcia jak dla mnie są fajniejsze.

Ja już swoje widziałam :D wrzucę zdjęcia do dziennika wieczorkiem. A że nie zawsze z prądem idę, to zamawiając je stwierdziłam, że są duszą domu i nie będą pod bramę i okna dobierane 8) :wink:

Pozdrowionka :)

Kasieńko.. ten program co ściągnełaś jest ok, ale nie dla 'laika'

poszukaj coś prostszego...

pozdrawiam

m.

:o :o :o

maksiu :o

:D :D :D :D :D

gdzie ty byłes jak cię nie było?????? :roll:

to, że nie jest dla laika to zauważyłam jak tylko go otworzyłam, tylko po co kots pisze, że jest dziecinnie prosty :roll:

cyt :" Obeszłam kolejnych stolarzy z zapytaniem o schody, wychodzi na to, że 10 patoli pójdzie jak nic " - nie chcę Ci tego Kasiu robić- ale A NIE MÓWIŁAM :wink: Będziemy musiały tyle zapłacić.

A drzwi to te z pierwszego zdjęcia jak dla mnie są fajniejsze.

Ja już swoje widziałam :D wrzucę zdjęcia do dziennika wieczorkiem. A że nie zawsze z prądem idę, to zamawiając je stwierdziłam, że są duszą domu i nie będą pod bramę i okna dobierane 8) :wink:

Pozdrowionka :)

Teraz już wiem, że 10 trzeba szykować i modlić, żeby wystarczyło :roll:

A na drzwi czekam z niecierpliwością :D

Kaśka mi w sklepie projektantka zrobiła normalnie na kartce w kratkę projekt. Wszystko się zgadzało i glazurnik nie miał problemu. :roll:

u mnie w sklepie nie ma takiej projektantki :-?

a tam kupię płytki bo sa najtańsze w okolicy, Harion za 90 zł a nie za 120zł na przykład