kaśka maciej 04.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jakos te plytki przeciez wymodzisz , no nie popadaj prosze w jakies oglupienie , ze nie potrafisz no dobra, własnie zebrałam podobny opr od mojej sis czyli zakasam rękawy i od dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pomogłabym ale nie mam w bibliotece PRO100 tego Twojego Hariona czy jak mu tam A nie wiem, jak go ściągnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pomogłabym ale nie mam w bibliotece PRO100 tego Twojego Hariona czy jak mu tam A nie wiem, jak go ściągnąć??? brazunia, też nie wiem zwłaszcza teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pomogłabym ale nie mam w bibliotece PRO100 tego Twojego Hariona czy jak mu tam A nie wiem, jak go ściągnąć??? brazunia, też nie wiem zwłaszcza teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pomogłabym ale nie mam w bibliotece PRO100 tego Twojego Hariona czy jak mu tam A nie wiem, jak go ściągnąć??? brazunia, też nie wiem zwłaszcza teraz Boszeeeeeeeee ale obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pomogłabym ale nie mam w bibliotece PRO100 tego Twojego Hariona czy jak mu tam A nie wiem, jak go ściągnąć??? brazunia, też nie wiem zwłaszcza teraz Boszeeeeeeeee ale obciach Jaki obciachm, o czym Ty mówisz Rozumiem, że gardło daje Ci dzisiaj bardziej popalić, niz zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry, projektantki Wy nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg Dzień dobry och, jak ty wiesz czego mi dzisiaj trzeba dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 och, jak ty wiesz czego mi dzisiaj trzeba dzięki Ależ proszę uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dowiedz się który asfalt mają zrywać do Ciebie? Niech CI pokażą skorosą na miejscu bo moze sie okazać, ze juz tego nie ma więc bezpodstawnym będzie uzyskiwać zgodę Wogle to najlepiej jak widze byc upierdliwym, dociekliwym iw rednym klientem bo tylko tak można coś załatwić. Kurde jeszcze za to płacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dowiedz się który asfalt mają zrywać do Ciebie? Niech CI pokażą skorosą na miejscu bo moze sie okazać, ze juz tego nie ma więc bezpodstawnym będzie uzyskiwać zgodę Wogle to najlepiej jak widze byc upierdliwym, dociekliwym iw rednym klientem bo tylko tak można coś załatwić. Kurde jeszcze za to płacisz Tego się najabrdziej obawiam, że zabulę słono i to jeszcze prosto do czyjejś kieszeni, ot tak, bo ktoś stwierdził, że można tą naiwną naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.lightdesigne.pl/allegro/rys/mb%204512-1a..jpg czy ten kinkiet jest łazienkowy czy pokojowy??????? muszę znaleźć coś takiego "wąskiego" na kinkiety do pokoju i jeszcze jedno: wszystko macie z jednej parafii?? czy też kinkiety takie, a żyrandole takie, a lampy jeszcze inne?? Nie, to ogólny chaos byłby niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item324475338_italux_kinkiet_feniks_mb0104.html ten mi się też spodobał, ale nie wiem jak byłoby z myciem tego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.lightdesigne.pl/allegro/rys/mb%204512-1a..jpg czy ten kinkiet jest łazienkowy czy pokojowy??????? muszę znaleźć coś takiego "wąskiego" na kinkiety do pokoju i jeszcze jedno: wszystko macie z jednej parafii?? czy też kinkiety takie, a żyrandole takie, a lampy jeszcze inne?? Nie, to ogólny chaos byłby niee??? ten kinkiet mi się bardzo podoba , do tego widziałam jeszcze zwisające lampy też ładne ..myślałam o nich do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Miko, no własnie, tylko CENA Około 150zł za sztukę, a ja musze mieć ich 6 Lampa nad stół pewnie z 500zł http://www.lampyesklep.pl/derwschematy/md4512_5a.jpg o tej mówiłaś czy tej z takiej platformy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 O właśnie o tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zastanawiam się jeszcze, czy dać taka samą lampę nad sół i ławę?? U mnie to będzie w jednym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jeśli w jednym pomieszczeniu, to ja bym mimo wszystko pomyślała o tej samej serii. Żreć się mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jeśli w jednym pomieszczeniu, to ja bym mimo wszystko pomyślała o tej samej serii. Żreć się mogą No właśnie, czy one nie są za brdzo lodowate?? W końcu byłoby ich trochę WYBORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts