jea 05.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item324475338_italux_kinkiet_feniks_mb0104.html ten mi się też spodobał, ale nie wiem jak byłoby z myciem tego szkła Kasiu, nie jestem fachowcem ale... jak ktoś robi takie proste tło w ofercie...wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mój mąż ma tylko obawy czy nie jest za słaba , w sensie mało światła daje . Ale on to ma na tym punkcie... Wszędzie musi być widno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item324475338_italux_kinkiet_feniks_mb0104.html ten mi się też spodobał, ale nie wiem jak byłoby z myciem tego szkła Kasiu, nie jestem fachowcem ale... jak ktoś robi takie proste tło w ofercie...wybacz heheheheh pacz, a ja nie pomyślałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mój mąż ma tylko obawy czy nie jest za słaba , w sensie mało światła daje . Ale on to ma na tym punkcie... Wszędzie musi być widno rozumiem, tez jestem tak zboczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jeśli w jednym pomieszczeniu, to ja bym mimo wszystko pomyślała o tej samej serii. Żreć się mogą No właśnie, czy one nie są za brdzo lodowate?? W końcu byłoby ich trochę WYBORY Na mnie liczyć nie możesz, niestety, ja nie lubię takiego design'u Jak dla mnie trochę za dużo stali. Wyglądają lodowato, to fakt. Ale jak dasz trochę cieplejszych dodatków, ściany będą w ciepłych kolorach to może im ta lodowatość przejdzie. No nie wiem, musiałabym zobaczyć całość wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 wiem, ze nie lubisz masz takie prawo ja się miotam ze skrajności w srajność też podobają mi się takie lampy: http://www.allegro.pl/item322279509_zyrandol_ewa_venge_lampy_alfa_polecamy_.html wiem jea, tło badziewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 wiem, ze nie lubisz masz takie prawo ja się miotam ze skrajności w srajność też podobają mi się takie lampy: http://www.allegro.pl/item322279509_zyrandol_ewa_venge_lampy_alfa_polecamy_.html wiem jea, tło badziewne wieś śpiewa i tańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 wiem, ze nie lubisz masz takie prawo ja się miotam ze skrajności w srajność też podobają mi się takie lampy: http://www.allegro.pl/item322279509_zyrandol_ewa_venge_lampy_alfa_polecamy_.html wiem jea, tło badziewne wieś śpiewa i tańczy idę spać w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kasica, to coś w moim stylu - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 I powiedzcie mi jeszcze, czy macie studzienkę na placu??? każdy mi mówi co innego, zgłupiałam do reszty Ja mam , w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 I powiedzcie mi jeszcze, czy macie studzienkę na placu??? każdy mi mówi co innego, zgłupiałam do reszty Ja mam , w czym problem? Wydaje mi się, że ci co mają mi to podłączać, to im się najwyraźniej nie chce tego robić Stwierdzili, że to zbytek i wydawanie pieniędzy Z kolei mój kumpel z wodociągów mówi co innego Ale uzgodniłam z nimi, że MAJĄ ją zamontować i już. Mają przyjść jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.03.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 kurcze po takim apelu ... no to się ujawniam... ale naprawdę zbyt dużo czasu nie mam ... tylko tyle co wpadnę i wypadnę, coby czytnąć co nowego się dzieje i być na bieżąco ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Cześc kochani, tęskniliście troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A ten zyrandol to niby gdzie ma wisiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Nie wiem o jaką studzienkę pytasz ale ja żadnej studzienki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 kurcze po takim apelu ... no to się ujawniam... ale naprawdę zbyt dużo czasu nie mam ... tylko tyle co wpadnę i wypadnę, coby czytnąć co nowego się dzieje i być na bieżąco ))) aaa tu cie mam a jest jeszcze jedna taka, co to ino czyta i nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Cześc kochani, tęskniliście troszkę skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A ten zyrandol to niby gdzie ma wisiec ? No niby nad stołem, albo nad ławą Gdzieś w salonie w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Nie wiem o jaką studzienkę pytasz ale ja żadnej studzienki nie mam mądralo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 przywitać sie tylko chciałam.. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts