kaśka maciej 30.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ty Kasia lec i meble wybieraj ,bo w takmi tempie to juz prawie sa potrzebne Ladnie bardzo idzie robota No cześć kobieto Widzę, że już doszłaś do siebie i do mnie przy okazji też Meble mam ogólnie obcykane Ciekawe jak będzie gdy przyjdzie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kasiula idziesz jak burza .... gratulki! ...a ten tego ...domek taki jakiś znajomy ...baaardzo znajomy przynajmniej front ... Idę szukać prezentu na parapetówę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kasiula idziesz jak burza .... gratulki! ...a ten tego ...domek taki jakiś znajomy ...baaardzo znajomy przynajmniej front ... Idę szukać prezentu na parapetówę ... szukaj, szukaj,ale i bez jesteś u mnie mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Idzie szybciutko wam ta budowa, oj szybciuteńko. To teraz bedzie trzeba wnetrza aranzować, a może juz pomysły są. U mnie powstawały na bieżąco i zgodnie z mozliwosciami finansowymi Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Już rozpoczęłaś drugą stronkę dziennika. Do końca napykasz z 10 I nie denerwuj się tak. Do budowy trzeba podchodzić spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 żenująco se puknęłam i tu ale macie tempo ...chyba mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Już rozpoczęłaś drugą stronkę dziennika. Do końca napykasz z 10 I nie denerwuj się tak. Do budowy trzeba podchodzić spokojnie jabuszko, skarbie Ty mój dzięki za troskę, ale mnie budowa relaksuje, mogę załatwiać wsio, idzie mi to dość sprawnie mnie jedynie wkur moja durna praca ale przeżyję i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 żenująco se puknęłam i tu ale macie tempo ...chyba mnie dogonisz no kiedyś dogonię Cię na pewno w końcu wróciłaś z tych wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ... mnie jedynie wkur moja durna praca ale przeżyję i to Nie chcą się uczyć matoły ?? To wskaźnikiem ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ... mnie jedynie wkur moja durna praca ale przeżyję i to Nie chcą się uczyć matoły ?? To wskaźnikiem ich hihihihi, mam na nich inny sposób uczniowie są spionizowani, gorzej z szefostwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A szefostwo to nagraj na gwoździa i do kuratorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A szefostwo to nagraj na gwoździa i do kuratorium no gwoździa, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Ścianki skończone, z wyjątkiem jednej, która ma być z luksferów ale to podobno potem się robi, Wczoraj pan na traktorze przywiózł drewno na szałunek Albo był "wczorajszy" albo tyle co wstał od stołu No i oczywiście przywiózł za mało tych desek Jutro będzie jeszcze raz i skasuje jeszcze raz za transport a jakże. Ale NIC TO!!!! Będzie dobrze i już NO PEWNIE A czemu miałoby być żle Lance w dłoń i do walki ze stropem naprzód maaarrrrsz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 no nie ma to jak słowa otuchy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak juz wrocilas z roboty to wklejaj nowe zdjecia Jak tam dyrekcja w nowym roku szkolnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak juz wrocilas z roboty to wklejaj nowe zdjecia Jak tam dyrekcja w nowym roku szkolnym? Ad1. Nowe zdjęcia wkleję niebawem nawet mogę takie ze mną i z Maxi a w tle góry Ad2. NO COMMENTS Nadaje się na emeryturę co najwyżej Aleeeeeee, silna grupa pod wezwaniem już szykuje konferencję w plenerze i ta jakże optymistyczna myśl trzyma mnie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Takiej to dobrze, w gory jedzie i jeszcze się z Maxi spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Takiej to dobrze, w gory jedzie i jeszcze się z Maxi spotka Verunia, Zakopane to nie zagranica, przyjechać możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 przyjechać możesz Ty nie badz taka sprytna , co? Masz kilka kilosow i sie tu wymadrzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 przyjechać możesz Ty nie badz taka sprytna , co? Masz kilka kilosow i sie tu wymadrzasz Ciebie kochana tez serdecznie zapraszam w imieniu swoim i Maxi a kilosów mam tak ze 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts