Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tez myślę że z tym Harionem nie ma co przesadzac. W jakims miejscu daj tyko koło siebie parę tych pieknych dekorów żeby tworzyły wzór jakby kawałka tkaniny na ścianie. A reszta prosto bez udziwnień. Co do skosów to tez uważam ze trzeba pomalowac

Poszłaś sobie, ale i tak Ci napiszę. Na budowach, gdzie robi nasz hydraulik wszędzie tak jest, że najpierw wylewki a potem tynki ... no i u mnie ze względu i na niego i elektryków - po nim weszli a on rury ma porozkładane - również tak będzie. Ale fakt - wolna amerykanka u niektórych jak nic, oby im tylko wszystko dobrze wyschło a wełna się nie zmoczyła :roll: ( tzn. niezawilgotniła ...miało być ) :wink:

Kasiu Twoje wnętrzarskie plany bardzo mi sie podobają :)

jesli chodzi o drzwi proponuje szybki szersze i moze wyzsze niz te które masz wklejone w dzienniku. Wiecej swiatla wpadnie do wiatrołapu (no chyba ze masz okno i nie potzrebujesz ) :roll:

w kazdym razie wizualnie wg mnie lepiej wyglądaja szersze szybki

ja swoje rozrysowalam tak:

http://images13.fotosik.pl/49/6965d9821e5ea32c.jpg

mówię Ci super duper wyglądaja wieczorkiem kiedy swieci sie w srodku swiatło :lol:

Malmucka, świetny kolor!!!!! Stolarkę okienną też masz szarą???

Ja bym jednak pozostała przy węższych szybkach, takich jak w pierwszym wzorze!!! No qurcze, mają coś w sobie!!! W każdym razie ja bym zrobiła węższe!!

Dzień dobry :D

Poszłaś sobie, ale i tak Ci napiszę. Na budowach, gdzie robi nasz hydraulik wszędzie tak jest, że najpierw wylewki a potem tynki ... no i u mnie ze względu i na niego i elektryków - po nim weszli a on rury ma porozkładane - również tak będzie. Ale fakt - wolna amerykanka u niektórych jak nic, oby im tylko wszystko dobrze wyschło a wełna się nie zmoczyła :roll: ( tzn. niezawilgotniła ...miało być ) :wink:

Pewnie dałoby się tą robotę hydrauliczną jakoś podzielić: najpierw grzejniki, rury, woda czy gaz, potem tynki i dopiero podłogówka i wylewki, no ale moja ekipa nie jest czasowa i musi być tak jak jest. Zresztą, nie wyobrażam sobie tynkowania jak na podłodze leżą rozłożone rurki od podłogówki, tak jak to jest właśnie u mnie :-? Zniszczyłoby się jak nic :-?

Szkoda, że spękałaś, ale ... z drugiej strony diabli wiezą, co tego szarego wewnątrz można :roll:

Ja w każdym razie jestem fanką Twoijej szarej stolarki!!! Super to wygląda!!! Powiedz jeszcze jaki będzie kolor elewacji (Kasia, sorry :oops: )

Kasica, zastanów się nad poszerzaniem tych szybk - no ja Cię proszę!!!

Szkoda, że spękałaś, ale ... z drugiej strony diabli wiezą, co tego szarego wewnątrz można :roll:

Ja w każdym razie jestem fanką Twoijej szarej stolarki!!! Super to wygląda!!! Powiedz jeszcze jaki będzie kolor elewacji (Kasia, sorry :oops: )

Kasica, zastanów się nad poszerzaniem tych szybk - no ja Cię proszę!!!

Ależ niech mówi!!! :D

No braza, ja chętnie, bo mnie się też podobają z szerszymi szybkami, tylko czy ktoś mi je zrobi i to na czas?? :roll:

A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie moge z wami :D :D

No co :o :oops:

No nic :D

w sumie to dobrze, ze każdy ma inny gust bo inaczej byłoby nudno.

Oj racja!!!! :D Zapieram się zadnimi łapami przy wąskich :D