mayland 06.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ech... Szkoda słów. Ale zapamietam i jak mnie bedą do świata podłączać to się o tę studzienkę upomnę Jeszcze tylko kilka lat.... Ja mam ścianę pod skosem w płytce ale skos ze wszystkich stron jest pomalowany. Pod skosem jest umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Tez myślę że z tym Harionem nie ma co przesadzac. W jakims miejscu daj tyko koło siebie parę tych pieknych dekorów żeby tworzyły wzór jakby kawałka tkaniny na ścianie. A reszta prosto bez udziwnień. Co do skosów to tez uważam ze trzeba pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dobra dziewczęta, Wy tu myślcie jak nie przedobrzyć z Harrionem, a ja idę prasować Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Poszłaś sobie, ale i tak Ci napiszę. Na budowach, gdzie robi nasz hydraulik wszędzie tak jest, że najpierw wylewki a potem tynki ... no i u mnie ze względu i na niego i elektryków - po nim weszli a on rury ma porozkładane - również tak będzie. Ale fakt - wolna amerykanka u niektórych jak nic, oby im tylko wszystko dobrze wyschło a wełna się nie zmoczyła ( tzn. niezawilgotniła ...miało być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kasiu Twoje wnętrzarskie plany bardzo mi sie podobają jesli chodzi o drzwi proponuje szybki szersze i moze wyzsze niz te które masz wklejone w dzienniku. Wiecej swiatla wpadnie do wiatrołapu (no chyba ze masz okno i nie potzrebujesz ) w kazdym razie wizualnie wg mnie lepiej wyglądaja szersze szybki ja swoje rozrysowalam tak: http://images13.fotosik.pl/49/6965d9821e5ea32c.jpg mówię Ci super duper wyglądaja wieczorkiem kiedy swieci sie w srodku swiatło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Malmucka, świetny kolor!!!!! Stolarkę okienną też masz szarą??? Ja bym jednak pozostała przy węższych szybkach, takich jak w pierwszym wzorze!!! No qurcze, mają coś w sobie!!! W każdym razie ja bym zrobiła węższe!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dzieki braziu stolarke tyz mam szarą, ale ze nigdzie nigdy nie widzialam takiego kolorku na zywo spękałam i od wew mam białe okna http://images21.fotosik.pl/79/148de4a7ca22b6dcm.jpghttp://images13.fotosik.pl/49/6965d9821e5ea32cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kasiu wybacz, ze wklejam Ci tu moje smiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kasiu wybacz, ze wklejam Ci tu moje smiecie Jakie śmieci??? Piękne te drzwi, Musiałbym znaleźć tylko jakiegoś sensownego stolarza Proszę o więcej wlejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Poszłaś sobie, ale i tak Ci napiszę. Na budowach, gdzie robi nasz hydraulik wszędzie tak jest, że najpierw wylewki a potem tynki ... no i u mnie ze względu i na niego i elektryków - po nim weszli a on rury ma porozkładane - również tak będzie. Ale fakt - wolna amerykanka u niektórych jak nic, oby im tylko wszystko dobrze wyschło a wełna się nie zmoczyła ( tzn. niezawilgotniła ...miało być ) Pewnie dałoby się tą robotę hydrauliczną jakoś podzielić: najpierw grzejniki, rury, woda czy gaz, potem tynki i dopiero podłogówka i wylewki, no ale moja ekipa nie jest czasowa i musi być tak jak jest. Zresztą, nie wyobrażam sobie tynkowania jak na podłodze leżą rozłożone rurki od podłogówki, tak jak to jest właśnie u mnie Zniszczyłoby się jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Szkoda, że spękałaś, ale ... z drugiej strony diabli wiezą, co tego szarego wewnątrz można Ja w każdym razie jestem fanką Twoijej szarej stolarki!!! Super to wygląda!!! Powiedz jeszcze jaki będzie kolor elewacji (Kasia, sorry ) Kasica, zastanów się nad poszerzaniem tych szybk - no ja Cię proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Szkoda, że spękałaś, ale ... z drugiej strony diabli wiezą, co tego szarego wewnątrz można Ja w każdym razie jestem fanką Twoijej szarej stolarki!!! Super to wygląda!!! Powiedz jeszcze jaki będzie kolor elewacji (Kasia, sorry ) Kasica, zastanów się nad poszerzaniem tych szybk - no ja Cię proszę!!! Ależ niech mówi!!! No braza, ja chętnie, bo mnie się też podobają z szerszymi szybkami, tylko czy ktoś mi je zrobi i to na czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie nie moge z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie nie moge z wami No co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie nie moge z wami No co No nic w sumie to dobrze, ze każdy ma inny gust bo inaczej byłoby nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A to ja mam nadzieję, że nie zdążą!!! W Twoich drzwiach bardziej mi pasują te wąskie nie moge z wami No co No nic w sumie to dobrze, ze każdy ma inny gust bo inaczej byłoby nudno. Oj racja!!!! Zapieram się zadnimi łapami przy wąskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dobra ludzie, lecę zerknąć czy podłączają tą kanalizę czy tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dobra ludzie, lecę zerknąć czy podłączają tą kanalizę czy tez nie I wyprobuj odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 siem wtrącę ... Kasia nie mogę doczytać w jakim banku brałaś kredyt ...coś mi dzwoni, że z mbankiem były jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts