Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kazdemu wlascicielowi psa wydaje sie , ze jego wlasny pies jest najwazniejszy na swiecie.

Pewnie to i prawda i jak najbardziej jestem za.

Z tym , ze mam swiadomosc , ze to dla mnie i moj pies jest najwazniejszy na swiecie . Dla innych juz nie koniecznie.

Niektorzy maja jednak problem ze zrozumieniem tego.

Powiedz mu na drugi raz , zeby lepiej tu u Was psa nie puszczal , bo trutke na myszy rozsypalas i obawiasz sie , ze moze zjesc i sie zatruc , a myszy tyle macie , ze nie mialas wyboru .

Powinno zadzialac.

Kaska, ja się nie dziwię że już myslisz o tarasie. Dla mnie to najbardziej ulubione miejsce w domu. Uwielbiam rano pic kawe na tarasie, oczywiscie jak jest juz ciepło. Taras masz od jakiej strony?

Kaska, ja się nie dziwię że już myslisz o tarasie. Dla mnie to najbardziej ulubione miejsce w domu. Uwielbiam rano pic kawe na tarasie, oczywiscie jak jest juz ciepło. Taras masz od jakiej strony?

południowo-wschodniowej :D

No to kawkę rano będzie ci się super piło a popołudniu przyjemnie w cieniu siedziało.

Kurcze ale moi sąsiedzi to normalni ludzie, jak to na wsi. Mogą chodzic całe dnie w roboczych brudnych ciuchach, nie dbać o otoczenie robiąc składowiska śmieci na swoich działkach a ja mam sie przejmować bądź co bądź eleganckim szlafrokiem???? :wink: :lol:

A to sobie jeszcze papiloty z gazety strzelę, a co?! Wolno mi! :wink: :lol: :lol:

Pst. papierosek odpada bo nie palę :oops: :wink: :lol:

Ze swojego doswiadczenia powiem tak.

Mialam w planie tak wlasnie stol , w kazdym razie nie drewniany.

Pojechalismy kupowac i wrocilismy z drewnianym.

Kupowany w tamtym roku w marcu chyba , a wyglada jak 10 letni.

Tani nie byl.

Mam nadzieje , ze nie zrobisz podobnie .

Tani nie byl.

też mnie już ktoś przestrzegał przed takim stołem :roll:

drewno jest wrażlwie jednak na warunki pogodowe, szkło przetrzesz i po sprawie :D

Kaśka mam dla Ciebie łóżko na taras :wink:

http://www.allegro.pl/item298229514_duze_luksusowe_lozko_na_taras_do_ogrodu.html

A tak serio to mi tez marzy się taki komplet mebli. Mam dość plastików. Kupiłam jesienia stolik na taras ale taki mały aluminiowy z 4 płytami kamiennymi. Fajny jest ale ma 80x80. Więc taki by kawke wypić, góra we dwie osoby. Będę szukać jednak takie duzego jak ten który znalazłaś z krzesłami.

Kaśka mam dla Ciebie łóżko na taras :wink:

http://www.allegro.pl/item298229514_duze_luksusowe_lozko_na_taras_do_ogrodu.html

A tak serio to mi tez marzy się taki komplet mebli. Mam dość plastików. Kupiłam jesienia stolik na taras ale taki mały aluminiowy z 4 płytami kamiennymi. Fajny jest ale ma 80x80. Więc taki by kawke wypić, góra we dwie osoby. Będę szukać jednak takie duzego jak ten który znalazłaś z krzesłami.

Łóżko zabójcze :D

Ja tez plastikom mówię NIE :x

przejdziesz koło tego i już sie chwieje :-?

Ten który znalazlam jest w dość przyzwoitej cenie i dobrze zrobiony. Chyba się zdecydujemy :D

Tylko, że ja to bym chciała już go kupić :oops: :oops: :roll: :lol:

Tani nie byl.

też mnie już ktoś przestrzegał przed takim stołem :roll:

drewno jest wrażlwie jednak na warunki pogodowe, szkło przetrzesz i po sprawie :D

Mój drewniany komplet juz trzeci sezon i dalej super wyglada- jak nowy. Z tym ze ja trzymam pod zadaszeniem i na zme zabieram do domu. W dodatku to jakas sosna skandynawska z której ponoc maszty się robi do statków. Ja jestem w tym wzgledzie tradycjonalistka i musze miec drewno dla klimatu :wink:

A jak egzotyki wytrzymuja stanie pod chmurką? Te podobno daja sobie z tym dobrze radę :roll:

Podobno tak, rrmi pisała o stole drewnianym, tani nie był więc podejrzuję ze z egzotyka jakiegoś :roll:

Mnie się podobają drewniane, sa rzeczywiście takie "klimatyczne" :wink:

ale nie wiem jeszcze gdzie ja to będę trzymać :roll: więc wybieram szkło, :roll:

Moj jakis egzotyczny , z tym , ze stal na okraglo pod chmurka , bo nie bylo jeszcze tarasu a stl i krzesla juz kupilismy , jak mowie chyba w marcu , zaraz jak sie cieplo w tamtym roku zrobilo.

Pod tarasem stalo juz pozniej .

Moze dlatego takie zniszczone , nie wiem . :roll:

Zapewniano mnie , ze moze stac bez zadaszenia.

Ponoc mozna jakims impregnatem to odnowic , ja tam nie bede sie z tym bawila , na cale zycie tego nie kupilam , zmarnuje sie kupie nastepny komplet. :D

Se bede zalowala moze :roll:

Drewno teakowe nie "boi się" w ogóle deszczu i trudnych warunków, ale ma potem charakterystyczny szarawy kolor, który nie każdemu się podoba.

Z teaku robi się eleganckie pokłady jachtów żaglowych i motorowych, bo nawt słona woda im niestraszna i nie wymagają żadnej konserwacji. :D

Rrmi, jak to teak, to nie wywalaj, szkoda. Już lepiej komuś daj. :roll: