kaśka maciej 10.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wlasnie sie takie szarawe zrobilo Poki co stol rob za extra miejsce do pracy w kuchni , ale zaraz bedzie trzeba taras szykowac do wiosny Kibelek uprzatnac , poki co do srody postoi , niech Kulka sobie posika hehehe, to jest dopiero rozrywka pozdrów ją ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wlasnie sie takie szarawe zrobilo Poki co stol rob za extra miejsce do pracy w kuchni , ale zaraz bedzie trzeba taras szykowac do wiosny Kibelek uprzatnac , poki co do srody postoi , niech Kulka sobie posika Rrmisia, ja nie chcę Ciebie straszyć, ale czy Ty wstawiłaś to do domu? Bardzo, bardzo niezalecane. Drewno teakowe jest tak silnie nasycone własnymi olejkami eterycznymi, że nawet na łodziach, gdzie trudno narzekać na brak świeżego powietrza, nie wolno niczego wewnątrz robić z teaku. Te olejki cały czas się ulatniają i są naprawdę szkodliwe, były nawet udokumentowane przypadki trwałego uszkodzenia mózgu u osób, które się tego nawdychały. Ty to wystaw na taras, wiesz? Dla zdrowia. Kulce się przyda, papier toaletowy na nim położy. A już jedzenia na tym szykować - absolutnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dpsiu Moze to nie teak , bo jakos nie smierdzi. Ja sie na drzewie nie rozpoznaje , ceny tez nie pamietam , bo pewnie bylaby tu wykladnkiem z czego to jest tak naprawde A Pabliniowi dobrze sie z tego kradnie, wysokosc mu odpowiada Suchy chleb , ale kradzony bardzo mu smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Suchy chleb , ale kradzony bardzo mu smakuje mój Boże, suchym chlebem pies żyje dobranoc kobiety, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzień dobry!!! Mam nadzieję, że Rrmi sprawdziła z czego ma ten stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzień dobry!!! Mam nadzieję, że Rrmi sprawdziła z czego ma ten stół. Hmm, jak im nic do tej pory nie jest, to może to nie teak cześć ranny ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kasiu pisalas u mnie w komentarzach ze masz hopla na punkcie kuchni ja niekoniecznie ale cos tam musi stac przeciez. powiedz pls co ma sie tam znalezc zeby bylo ok. oczywiscie ze kuchenka i piekarnik i okap to wiem, zupelna ignorantka nie jestem, ale jak slysze cargo to nawet nie wiem z czym to sie je masz jakies fajne rozwiazania? ja na razie z mebli kuchennych kupilam sobie zegar na sciane o srednicy 80cm (wyglada jak dworcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kasiu pisalas u mnie w komentarzach ze masz hopla na punkcie kuchni ja niekoniecznie ale cos tam musi stac przeciez. powiedz pls co ma sie tam znalezc zeby bylo ok. oczywiscie ze kuchenka i piekarnik i okap to wiem, zupelna ignorantka nie jestem, ale jak slysze cargo to nawet nie wiem z czym to sie je masz jakies fajne rozwiazania? ja na razie z mebli kuchennych kupilam sobie zegar na sciane o srednicy 80cm (wyglada jak dworcowy Aniu, mam spooooooooooro projektów kuchni Powiedz tylko w jakim stylu byś chciała to ci coś podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Się przywitam, mogę Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A to i ja sie przywitam tylko nie wiem jak się wita sfera budżetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A to i ja sie przywitam tylko nie wiem jak się wita sfera budżetowa taaaaaaaa ale się teraz nagadałam możecie się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 przepraszam za swoj brak wychowania, nie powiedzialam dzien dobry nic mnie nie tlumaczy..... Kasiu nowoczesne chyba.... bo zegar jest nowoczesny i kuchnie trzeba dopasowac. Mam troche jak Ty od konca (jak z tym stolem na taras) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A to i ja sie przywitam tylko nie wiem jak się wita sfera budżetowa ja tez nie wiem i sie juz chyba nie dowiem tzn nie zamierzam do niej wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 przepraszam za swoj brak wychowania, nie powiedzialam dzien dobry nic mnie nie tlumaczy..... Kasiu nowoczesne chyba.... bo zegar jest nowoczesny i kuchnie trzeba dopasowac. Mam troche jak Ty od konca (jak z tym stolem na taras) no coż postaram się coś jutro znaleźć i przyślę Ci na priw, oki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 przepraszam za swoj brak wychowania, nie powiedzialam dzien dobry nic mnie nie tlumaczy..... Kasiu nowoczesne chyba.... bo zegar jest nowoczesny i kuchnie trzeba dopasowac. Mam troche jak Ty od konca (jak z tym stolem na taras) no coż postaram się coś jutro znaleźć i przyślę Ci na priw, oki?? Kasiu, bede dozgonnie wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzisiaj będę pierwsza i kulturalna Dzień Dobry wszystkim zaparzylam dla Was kawke http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kasiu pisalas u mnie w komentarzach ze masz hopla na punkcie kuchni ja niekoniecznie ale cos tam musi stac przeciez. powiedz pls co ma sie tam znalezc zeby bylo ok. oczywiscie ze kuchenka i piekarnik i okap to wiem, zupelna ignorantka nie jestem, ale jak slysze cargo to nawet nie wiem z czym to sie je masz jakies fajne rozwiazania? ja na razie z mebli kuchennych kupilam sobie zegar na sciane o srednicy 80cm (wyglada jak dworcowy Aniu, mam spooooooooooro projektów kuchni Powiedz tylko w jakim stylu byś chciała to ci coś podrzucę Ja też reflektuję; - -drewno, styl klasyczny/angielski z subtelnymi rzeźbieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kasiu pisalas u mnie w komentarzach ze masz hopla na punkcie kuchni ja niekoniecznie ale cos tam musi stac przeciez. powiedz pls co ma sie tam znalezc zeby bylo ok. oczywiscie ze kuchenka i piekarnik i okap to wiem, zupelna ignorantka nie jestem, ale jak slysze cargo to nawet nie wiem z czym to sie je masz jakies fajne rozwiazania? ja na razie z mebli kuchennych kupilam sobie zegar na sciane o srednicy 80cm (wyglada jak dworcowy Aniu, mam spooooooooooro projektów kuchni Powiedz tylko w jakim stylu byś chciała to ci coś podrzucę Ja też reflektuję; - -drewno, styl klasyczny/angielski z subtelnymi rzeźbieniami Daro, obawiam się że takich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzisiaj będę pierwsza i kulturalna Dzień Dobry wszystkim zaparzylam dla Was kawke http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg dobra kawka nie jest zła zaraz coś zacznę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts