mayland 12.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Niebawem wiosna, nowalijki będą Młode marchewki Bo ze ślubnym to chyba szans nie ma Ja tu on tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Niebawem wiosna, nowalijki będą Młode marchewki Bo ze ślubnym to chyba szans nie ma Ja tu on tam no ale w końcu, kiedyś, już niedługo zaczniecie spać w jednej sypialni , nieeeee?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kurde no nie wiem. Przecież jej jeszcze nie wymysliłam Narazie zamówiłam sypialnie dla rodziców ale mam nadzieję, ze im co do głowy nie strzeli na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 matko panska do czego to doszlo , nowalijkami Kaska trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kurde no nie wiem. Przecież jej jeszcze nie wymysliłam Narazie zamówiłam sypialnie dla rodziców ale mam nadzieję, ze im co do głowy nie strzeli na stare lata no widzisz, lepiej ich uprzedź a co do sypialni, to przecież nie ma nakazu na prokreakcję w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 matko panska do czego to doszlo , nowalijkami Kaska trzymam kciuki za Ciebie trzymaj, zawalczę z tematem w przyszłym tygodniu nowalijki, mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nakazu niby nie ma ale wiesz, ja to juz stare kości mam, boję się, ze co połamię A tak to pozycja strategiczna, dywanikowa Czysto, higienicznie, bezproblemowo Jakby małż widział co ja wypisuje to bym zobaczyła latajacy modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jakby małż widział co ja wypisuje to bym zobaczyła latajacy modem Moj to juz nawet nie czyta , mowi ,ze bzdety wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jakby małż widział co ja wypisuje to bym zobaczyła latajacy modem Moj to juz nawet nie czyta , mowi ,ze bzdety wypisuje a mój powiedział, że woli nie czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 I ja jestem. to super ps. dochtór Cię wypuścił czy samowolka??? A nic nie gadał, że nie wolno, to poszłam na spacerek. I nie spuszczałam się po prześcieradle, tylko zza węgła wyszłam. Mikopiko, nie martw się o mnie, ja zdrowa jak byk, tylko mnie tu na forumie na psychuszkę forumową zamkli. Nowalijkami... Na dywanie... Matko kochana... .... Ja też chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 I ja jestem. to super ps. dochtór Cię wypuścił czy samowolka??? A nic nie gadał, że nie wolno, to poszłam na spacerek. I nie spuszczałam się po prześcieradle, tylko zza węgła wyszłam. Mikopiko, nie martw się o mnie, ja zdrowa jak byk, tylko mnie tu na forumie na psychuszkę forumową zamkli. Nowalijkami... Na dywanie... Matko kochana... .... Ja też chcę!!!! haaa, każdy chce, a chcieć to móc do dzieła więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Depesia nowalijki podobno są niezdrowe bo pędzone. Ja na Twoim miejscu to poczekałabym na cukinie albo lepiej kabaczki z własnego ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Normalnie ,jestcie zboczone , lepiej pojde spac , bo tez zbladze i bede musiala isc do spowiedzi Poza tym jestem zbyt przyzwoita , zeby nawet to czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ale....my tu tylko o kulinariach Taka pora, człowiek głodny Miałam sama napisać, ze chyba zboczone my som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ale....my tu tylko o kulinariach Taka pora, człowiek głodny Miałam sama napisać, ze chyba zboczone my som No tak, post jest to czlowiek głodny chodzi i o kabaczkach rozmyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Normalnie ,jestcie zboczone , lepiej pojde spac , bo tez zbladze i bede musiala isc do spowiedzi Poza tym jestem zbyt przyzwoita , zeby nawet to czytac błagam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzień dobry. Po całonocnych przemyśleniach doszłam do wniosku, że pójdę chyba kupić ogórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzień dobry. Po całonocnych przemyśleniach doszłam do wniosku, że pójdę chyba kupić ogórki. Znaczy się, niewyspana jesteś Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 siedem A co tu się działo wczoraj Rekolekcje w kościele były a wy o ogórkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts