jamles 13.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Depesia nowalijki podobno są niezdrowe bo pędzone. Ja na Twoim miejscu to poczekałabym na cukinie albo lepiej kabaczki z własnego ogródka Łącka też jest pędzona a dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A dlaczego u Ciebie nie pi...dzi a u mnie tak Łącka jest pędzona ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi u nas się skończyły a piździ strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.03.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 bosz... sodomie i gomorie... jak nie ogórki to o kobiecym wietrze będą gadoć... a tu za tydzień święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi u nas się skończyły a piździ strasznie u mnie się rozpoczęły to pi.... będzie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi też tak piz...... u nas też rekolekcje a mnie się kończy zwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi też tak piz...... u nas też rekolekcje a mnie się kończy zwolnienie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 słońce widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Raz jeden zrobiliśmy prawdziwą sliwowicę. Miała lekko ponad 70%. To był prawdziwy mózgojeb. Po dawce tego specyfiku naprwdę urywał sie film. Drugi raz tego nie zrobię bo chcę, by slubny emerytury doczekał ALe musze sie przyznać, ze wyszła nam rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Rekolekcje są nadal, a dzięki temu ja nie muszę wstawać rano Rany!!! Czy u Was też tak pi...dzi też tak piz...... u nas też rekolekcje a mnie się kończy zwolnienie Weź nowe - chorób do wyboru od za...bania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Raz jeden zrobiliśmy prawdziwą sliwowicę. Miała lekko ponad 70%. To był prawdziwy mózgojeb. Po dawce tego specyfiku naprwdę urywał sie film. Drugi raz tego nie zrobię bo chcę, by slubny emerytury doczekał ALe musze sie przyznać, ze wyszła nam rewelacyjna! MAYLAND, a skąd tu nagle post o śliwowicy????? Czyżbyś ją piła, czy wewontki ci sie pomyliły cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Raz jeden zrobiliśmy prawdziwą sliwowicę. Miała lekko ponad 70%. To był prawdziwy mózgojeb. Po dawce tego specyfiku naprwdę urywał sie film. Drugi raz tego nie zrobię bo chcę, by slubny emerytury doczekał ALe musze sie przyznać, ze wyszła nam rewelacyjna! MAYLAND, a skąd tu nagle post o śliwowicy????? Czyżbyś ją piła, czy wewontki ci sie pomyliły cześć wszystkim też tak właśnie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Raz jeden zrobiliśmy prawdziwą sliwowicę. Miała lekko ponad 70%. To był prawdziwy mózgojeb. Po dawce tego specyfiku naprwdę urywał sie film. Drugi raz tego nie zrobię bo chcę, by slubny emerytury doczekał ALe musze sie przyznać, ze wyszła nam rewelacyjna! MAYLAND, a skąd tu nagle post o śliwowicy????? Czyżbyś ją piła, czy wewontki ci sie pomyliły cześć wszystkim Kaśka jamlesik pisał wyżej o łąckiej. Toż to śliwowica To nawiazanie to tamtego postu było Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Raz jeden zrobiliśmy prawdziwą sliwowicę. Miała lekko ponad 70%. To był prawdziwy mózgojeb. Po dawce tego specyfiku naprwdę urywał sie film. Drugi raz tego nie zrobię bo chcę, by slubny emerytury doczekał ALe musze sie przyznać, ze wyszła nam rewelacyjna! MAYLAND, a skąd tu nagle post o śliwowicy????? Czyżbyś ją piła, czy wewontki ci sie pomyliły cześć wszystkim Kaśka jamlesik pisał wyżej o łąckiej. Toż to śliwowica To nawiazanie to tamtego postu było Cześć aaaaaaaaaaaaaa cześć wielbłądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cześć camelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 jaka śliwowica o nowalijkach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 jaka śliwowica o nowalijkach było A wcale, że nie, bo o zwolnieniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 jaka śliwowica o nowalijkach było A wcale, że nie, bo o zwolnieniach ... to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No to zaczynam nowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts