mayland 03.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No tak, przegapiłam ściany Kaśka ale Ty masz tempo Ale buduj, buduj Ja tam lubię szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No tak, przegapiłam ściany Kaśka ale Ty masz tempo Ale buduj, buduj Ja tam lubię szybko sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja jak zwykle krok za mayland - jak ci pieknie sie mury pna do gory - jestem pod wrazeniem - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja jak zwykle krok za mayland - jak ci pieknie sie mury pna do gory - jestem pod wrazeniem - pozdrawiam postaram się Was zaskoczyć ..stropem soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 postaram się Was zaskoczyć ..stropem soon zaskakuj i to szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.09.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No czekamy czekamy na ten strop Cudnie idziesz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej dziewczyny, jeszcze trochę poczekacie na ten strop Deski na szałunek jeszcze w lesie chyba rosną, a miały być ostatecznie na zeszłą sobotę Ale trudno, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 kiekie ... to tak jak moja reszta stempli ... cosik dojechać nie mogą Tak czy siak czekamy cierpliwie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej dziewczyny, jeszcze trochę poczekacie na ten strop Deski na szałunek jeszcze w lesie chyba rosną, a miały być ostatecznie na zeszłą sobotę Ale trudno, czekam No dobra, poczekam A może tak sama byś za siekierkę złapała i do lasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej dziewczyny, jeszcze trochę poczekacie na ten strop Deski na szałunek jeszcze w lesie chyba rosną, a miały być ostatecznie na zeszłą sobotę Ale trudno, czekam No dobra, poczekam A może tak sama byś za siekierkę złapała i do lasu ... hmm, las w sumie mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej dziewczyny, jeszcze trochę poczekacie na ten strop Deski na szałunek jeszcze w lesie chyba rosną, a miały być ostatecznie na zeszłą sobotę Ale trudno, czekam No dobra, poczekam A może tak sama byś za siekierkę złapała i do lasu ... hmm, las w sumie mam niedaleko No widzisz!! Narzędzie już Ci dostarczam http://www.topserw.com.pl/upload/catdesc_zoom/9577-Siekiera.jpg Prawda, że gustowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej dziewczyny, jeszcze trochę poczekacie na ten strop Deski na szałunek jeszcze w lesie chyba rosną, a miały być ostatecznie na zeszłą sobotę Ale trudno, czekam No dobra, poczekam A może tak sama byś za siekierkę złapała i do lasu ... hmm, las w sumie mam niedaleko No widzisz!! Narzędzie już Ci dostarczam http://www.topserw.com.pl/upload/catdesc_zoom/9577-Siekiera.jpg Prawda, że gustowna bardzo, porządny trzonek ma i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To co juz wrocilas z tego lasu? Wyjezdzasz dzisiaj? Ucaluj Maxi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 w lesie mokrooooo, ze buty grzęzną w ściółce a Maxi ucałuję, możesz mi zaufać jutro jedziemy tylko martwię się o ten cholerny deszcz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kasiunia ale szalejesz nie tylko na budowie zreszta a ja czekam na domek, wiesz ten blaszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kaska widze ze mialas ten sam problem z wielkoscia pomieszcen co ja - ja tez mowilam ze jakies male te nasze pomieszczenia - do czasu az powynosilam wszystkie stemple i posciagalismy siporeksy z okiem - zrobilo sie duuuuzoooooo i jasnoooooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kaska widze ze mialas ten sam problem z wielkoscia pomieszcen co ja - ja tez mowilam ze jakies male te nasze pomieszczenia - do czasu az powynosilam wszystkie stemple i posciagalismy siporeksy z okiem - zrobilo sie duuuuzoooooo i jasnoooooooo!!! Chyba kazdy to przechodzi U mnie wciaz za male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam Was kobietki fajnie, że tak w gości przychodzicie, miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam Was kobietki fajnie, że tak w gości przychodzicie, miło mi ty do nas my do ciebie i niech tak zostanie - mala kawka ciacho i milutko sie robi - chociaz czasami trzeba "walnac" cos mocniejszego niz mala kawka zeby sie odstresowac - huehuehuehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 z wielkością pomieszczeń i domu to największy zgryz mialam przy fundamentach Gdyby nie fakt, że wcześniej byłam w "naszym" już wybudowanym domu, to kazałabym szybko wszystko przesuwać na większy wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts