rrmi 14.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W piatek nie zaszkodzi dac w palnik Ja to tak na powaznie to nie pamietam kiedy pilam cos mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W piatek nie zaszkodzi dac w palnik Ja to tak na powaznie to nie pamietam kiedy pilam cos mocniejszego A ja pamiętam ... 8 lat temy na parapetówie mojego ówczesnego szefa ... ale fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W piatek nie zaszkodzi dac w palnik Ja to tak na powaznie to nie pamietam kiedy pilam cos mocniejszego A ja pamiętam ... 8 lat temy na parapetówie mojego ówczesnego szefa ... ale fajnie było ...parapety wonskie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W piatek nie zaszkodzi dac w palnik Ja to tak na powaznie to nie pamietam kiedy pilam cos mocniejszego A ja pamiętam ... 8 lat temy na parapetówie mojego ówczesnego szefa ... ale fajnie było ...parapety wonskie były Nie pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hej No zazdraszczam studzienki ja to nawet szamba nie mam A ja siedzę w okularach p-słonecznych na bad dna oka byłam i jakoś słabo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień dobry Czy ja dobrze słyszałam procenty paczta jak te procenty ludzi ściagjom coś jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wolaleliśmy, żeby dzieci miały większe pokoje niż my sypialnię Prawidłowo moja sypialnia jest taka jak pokój dziecka a przebywam za dnia 10 min rano jak się muszę ubrać (czasami dłużej to moje niezdecydowanie )i 2 minuty przed pójściem spać. W międzyczasie może jeszcze z 5 min na przebranie. I teraz się zastanawiam czy to ja mam za dużą sypialnię czy moje dziecko za mały pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień dobry Czy ja dobrze słyszałam procenty paczta jak te procenty ludzi ściagjom coś jeszcze zostało chiba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kasia, Ty znowu pijesz? Chyba z tej radości, że decyzja podjęta i rzucasz to w cholerę. Tylko nie rzucaj za długo, bo w nałóg wpadniesz. DPS, no piję rzucanie ciężkie jest, oj ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W piatek nie zaszkodzi dac w palnik Ja to tak na powaznie to nie pamietam kiedy pilam cos mocniejszego no nie zaszkodzi ja myślę, że my koniecznie musimy się spotkać, KONIECZNIEEEEEE na mineralce się nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzień dobry Czy ja dobrze słyszałam procenty paczta jak te procenty ludzi ściagjom coś jeszcze zostało dla miłych gości zawsze się coś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A co tak do mnie nikt dziś nie przyszedł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Niedawno w ogole przyszlam , czyalam co tam Brazunia znalazla i sie zamyslilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Niedawno w ogole przyszlam , czyalam co tam Brazunia znalazla i sie zamyslilam o, jest ktoś fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzień dobry! Co tak długo, kurna, śpicie? Wstawać do obrządku trza, kury gdaczą głodne, świnia jeść chce, kot i pies też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Niedawno w ogole przyszlam , czyalam co tam Brazunia znalazla i sie zamyslilam Ty mnie qurna nie strasz!!! I co wymyśliłaś??? Cześć z rana (chociaż nie samego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzień dobry! Co tak długo, kurna, śpicie? Wstawać do obrządku trza, kury gdaczą głodne, świnia jeść chce, kot i pies też! Matko i córko DPS!!! Ja o tej porze to na drugi bok się przewracam Cześć wszystkim rannym ptaszkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No dobra, przyznam się. Ja rano to nie robię obrządku, tylko biorę kawkę i laptopa do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No dobra, przyznam się. Ja rano to nie robię obrządku, tylko biorę kawkę i laptopa do sypialni... aaaaaaaa, no to mi ulzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mam pytanie: Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts