Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :D

kaloryfery też mogły być, ciepło w nogi 8) :wink:

ja wiem wiem

kaloryfery pod oknami to takie jest oczywiste :D

i tak by było, gdybym w porę nie przyszła na budowę

wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię :D

Się przywitam.

A w czym sobie nawzajem przeszkadzają biurka i kaloryfery???

no juz tłumaczę :D

moje starsze dziecię ma takie biurko, które ma z tyłu płytę i na dodatek są półki. Cały kalofyfer de facto byłby zastawiony. Wolałam, żeby dzieci miały dostęp do światła dziennego, a kaloryfer żeby był pół metra dalej :)

Mam pytanie:

Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? :o

To samo chciałam zapytac, ale już teraz wiem.

Pamietaj tylko dac nad grzejniczkami jakies parapety albo półeczki, bo smugi jak nic na scianie wyjdą

Mam pytanie:

Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? :o

To samo chciałam zapytac, ale już teraz wiem.

Pamietaj tylko dac nad grzejniczkami jakies parapety albo półeczki, bo smugi jak nic na scianie wyjdą

na mam zamiar jakąś półkę tam zrobić :D

a mnie się tam podoba...no,ten myk z kaloryferami i w ogóle:D ale ja tak całkiem obiektywna nie jestem, bom kaśke strasznie polubiła z takiego jednego "wontku"... :lol: Kaśka tak trzymaj, a domek masz dziwnie do mojego podobny :wink: Pozdrawiam.

cześć sierzancinko :D

a Twój domek to gdzie można obejrzeć?? :D

narazie to tylko w mojej wyobraźni :lol: czekam na pozwolenie na budowę i jak ruszę w kwietniu, mam nadzieję :roll: niezwłocznie zamieszczę zdjęcia...

porównamy jak to budżetówka buduje :wink:

Słuchaj, moja siostra była w grudniu u jakiejś wróżki 8)

I ta jej powiedziała, że w dom siostry będzie włożone mnóstwo pieniędzy 8) :lol:

Pozostaje pytanie, co to znaczy mnóstwo pieniędzy??? :roll:

Choć jak do tej pory to wszystko się zgadza :roll: :lol:

No nie czepiajcie się fachowca. Grzejniki pod oknem są najbardziej korzystne ze względu na rozkład ruchów ciepła i zgodnie ze sztuką budowlaną w pierwszej kolejności tam powinny być umieszczane. Skąd fachura miał wiedzieć że kaska chce tam akurat biurko postawić :D