kaśka maciej 16.03.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mam pytanie: Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? ponieważ pod oknami będą stały biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć kaloryfery też mogły być, ciepło w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć kaloryfery też mogły być, ciepło w nogi ja wiem wiem kaloryfery pod oknami to takie jest oczywiste i tak by było, gdybym w porę nie przyszła na budowę wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Się przywitam. A w czym sobie nawzajem przeszkadzają biurka i kaloryfery??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Się przywitam. A w czym sobie nawzajem przeszkadzają biurka i kaloryfery??? no juz tłumaczę moje starsze dziecię ma takie biurko, które ma z tyłu płytę i na dodatek są półki. Cały kalofyfer de facto byłby zastawiony. Wolałam, żeby dzieci miały dostęp do światła dziennego, a kaloryfer żeby był pół metra dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mam pytanie: Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? To samo chciałam zapytac, ale już teraz wiem. Pamietaj tylko dac nad grzejniczkami jakies parapety albo półeczki, bo smugi jak nic na scianie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mam pytanie: Czemu kaloryfery w pokojach dzieci nie umieściłas pod oknami połaciowymi tylko obok..? To samo chciałam zapytac, ale już teraz wiem. Pamietaj tylko dac nad grzejniczkami jakies parapety albo półeczki, bo smugi jak nic na scianie wyjdą na mam zamiar jakąś półkę tam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 16.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a mnie się tam podoba...no,ten myk z kaloryferami i w ogóle:D ale ja tak całkiem obiektywna nie jestem, bom kaśke strasznie polubiła z takiego jednego "wontku"... Kaśka tak trzymaj, a domek masz dziwnie do mojego podobny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a mnie się tam podoba...no,ten myk z kaloryferami i w ogóle:D ale ja tak całkiem obiektywna nie jestem, bom kaśke strasznie polubiła z takiego jednego "wontku"... Kaśka tak trzymaj, a domek masz dziwnie do mojego podobny Pozdrawiam. cześć sierzancinko a Twój domek to gdzie można obejrzeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 16.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 narazie to tylko w mojej wyobraźni czekam na pozwolenie na budowę i jak ruszę w kwietniu, mam nadzieję niezwłocznie zamieszczę zdjęcia... porównamy jak to budżetówka buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 narazie to tylko w mojej wyobraźni czekam na pozwolenie na budowę i jak ruszę w kwietniu, mam nadzieję niezwłocznie zamieszczę zdjęcia... porównamy jak to budżetówka buduje Słuchaj, moja siostra była w grudniu u jakiejś wróżki I ta jej powiedziała, że w dom siostry będzie włożone mnóstwo pieniędzy Pozostaje pytanie, co to znaczy mnóstwo pieniędzy??? Choć jak do tej pory to wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Tak się domyślałam, ale wolałam zapytać I wiesz co, to nie jest głupi pomysł!!! Tylko pamiętaj o zabezpieczeniu ścian!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię ale z Ciebie smartna dziolszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No to hydraulicy się chowają ze swoimi rozwiązaniami. Wiedziałam, że reasonable. Ty znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.03.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nie masz jakiś komieniarzy w pobliżu Popytaj u nich? Może kogoś polecą albo sami robią kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię ale z Ciebie smartna dziolszka Tak to jest fachowiec wie wszystko o niczym dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No nie czepiajcie się fachowca. Grzejniki pod oknem są najbardziej korzystne ze względu na rozkład ruchów ciepła i zgodnie ze sztuką budowlaną w pierwszej kolejności tam powinny być umieszczane. Skąd fachura miał wiedzieć że kaska chce tam akurat biurko postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię ale z Ciebie smartna dziolszka ktoś w to w ogóle wątpił??? hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No to hydraulicy się chowają ze swoimi rozwiązaniami. Wiedziałam, że reasonable. Ty znaczy się. reasonable, a jakże nawet very czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A jeszcze co do tych kontrowersyjnych grzejników Kończy się okno, zaczyna sie grzejnik. Czyli odległość nie jest jakaś zabójcza Myślę, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts