jamles 17.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cześć kaloryfery też mogły być, ciepło w nogi ja wiem wiem kaloryfery pod oknami to takie jest oczywiste i tak by było, gdybym w porę nie przyszła na budowę wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię chyba się Ciebie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cześć kaloryfery też mogły być, ciepło w nogi ja wiem wiem kaloryfery pod oknami to takie jest oczywiste i tak by było, gdybym w porę nie przyszła na budowę wyłożyłam swoje racje hydraulikom i stwierdzili, że w sumie to rzeczywiście będzie lepiej tak jak ja mówię chyba się Ciebie boją ależ skąd jam jest istny anioł ja tylko tak pięknie potrafię przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj, moja siostra była w grudniu u jakiejś wróżki I ta jej powiedziała, że w dom siostry będzie włożone mnóstwo pieniędzy Pozostaje pytanie, co to znaczy mnóstwo pieniędzy??? Choć jak do tej pory to wszystko się zgadza kaśka, ty mnie nie strasz , ja z pozytywnym nastawieniem podchodzę do tej budowy-narazie bo jeszcze nie zaczęłam. Jezu, naprawdę sie zastanawiam teraz ile to jest MNÓSTWO i czy bank tyle ma... wróć- czy mi TYLE da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj, moja siostra była w grudniu u jakiejś wróżki I ta jej powiedziała, że w dom siostry będzie włożone mnóstwo pieniędzy Pozostaje pytanie, co to znaczy mnóstwo pieniędzy??? Choć jak do tej pory to wszystko się zgadza kaśka, ty mnie nie strasz , ja z pozytywnym nastawieniem podchodzę do tej budowy-narazie bo jeszcze nie zaczęłam. Jezu, naprawdę sie zastanawiam teraz ile to jest MNÓSTWO i czy bank tyle ma... wróć- czy mi TYLE da sierżant, luzik banki mają duuuuuuuuużo kasy pożyczą Ci, co by Ci mieli nie pożyczyć przecież za darmochę tego nie zrobią ale nic za darmo dla niektórych mnóstwo to jest 300 tysięcy a dla drugich 300 to jest tak sobie zależy od punktu siedzenia, jak zawsze Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 : sierżant, luzik banki mają duuuuuuuuużo kasy pożyczą Ci, co by Ci mieli nie pożyczyć przecież za darmochę tego nie zrobią ale nic za darmo dla niektórych mnóstwo to jest 300 tysięcy a dla drugich 300 to jest tak sobie zależy od punktu siedzenia, jak zawsze Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś kaśka , ale Ci znajomi to chyba nie z budżetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 sierżant, luzik banki mają duuuuuuuuużo kasy pożyczą Ci, co by Ci mieli nie pożyczyć przecież za darmochę tego nie zrobią ale nic za darmo dla niektórych mnóstwo to jest 300 tysięcy a dla drugich 300 to jest tak sobie zależy od punktu siedzenia, jak zawsze Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś kaśka , ale Ci znajomi to chyba nie z budżetówki ależ skąd prowadzą bardzo dobrze prosperującą DG I naprawdę bardzo fajni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No, ulżyło mi... ale jak pomyślę ile będę musiała bankowi dodatkowo oddać za ich WSPANIAŁOMYŚLNĄ pożyczkę hipoteczną to ten głupawy uśmieszek z gęby mi schodzi... ehh, chyba się napiję na to konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No, ulżyło mi... ale jak pomyślę ile będę musiała bankowi dodatkowo oddać za ich WSPANIAŁOMYŚLNĄ pożyczkę hipoteczną to ten głupawy uśmieszek z gęby mi schodzi... ehh, chyba się napiję na to konto Ale będziesz miała swój kawałek globu i domek i latem tarasik i jeszcze dużooo innyc fajnyc rzeczy Zawsze trzeba znaleźć tę lepszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś kruca fiks pomyślałam se, że taką kwotę trudnoby było mi wydać na wyposażenie ale to jeszcze zależy od metrażu no i z moimi zdolnościami to pewnie dalabym radę Zazdroszczę im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No, ulżyło mi... ale jak pomyślę ile będę musiała bankowi dodatkowo oddać za ich WSPANIAŁOMYŚLNĄ pożyczkę hipoteczną to ten głupawy uśmieszek z gęby mi schodzi... ehh, chyba się napiję na to konto Ale będziesz miała swój kawałek globu i domek i latem tarasik i jeszcze dużooo innyc fajnyc rzeczy Zawsze trzeba znaleźć tę lepszą stronę magi...dobrze prawisz podziałałaś lepiej niż butelka czystej...a i humor mnie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 uffff już jestem z powrotem coś mnie zablokowało i nie mogłam się zalogowac normalnie strach mnie obleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 no i całe szczęście... sie miałam w samotności upić, a to nic miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś kruca fiks pomyślałam se, że taką kwotę trudnoby było mi wydać na wyposażenie ale to jeszcze zależy od metrażu no i z moimi zdolnościami to pewnie dalabym radę Zazdroszczę im magi, to są bardzo fajni i hojni ludzie dobrze płacom swoim pracownikom, nawet bardzo bym powiedziała przyjemnie jest u nich usiąść na kawie Metraż mają spory, jakieś 350 metrów Działka jakieś 4 tysiące metrów Także widzisz, jest na co kasę wydawać Ale zawsze powtarzam: dla mnie jest to kwota ogromna, dla nich już nie I tak ma być Jakby mi ktoś jakieś 10 lat temu powiedział, że będę budować dom, to kazałbym się mu popukać po głowie, a tu masz Tak więc kwoty takie są mi obce, ale kto wie, kto wieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Te 300 to bym nawet chciała mieć ale nie do spłacania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Te 300 to bym nawet chciała mieć ale nie do spłacania noooo tak to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 kaśka, a ta wróżka nie mówiła w czym sie opłaca brać kredyt ( o walute mnie idzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja już się z Wami pożegnam Małż czeka Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 kaśka, a ta wróżka nie mówiła w czym sie opłaca brać kredyt ( o walute mnie idzie) podobno we frankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Np. moi znajomi wzięli własnie tyle na uwaga: drobnostki do domu, typu meble, żyrandole itp. Inni za taka kwotę pewnie by coś wybudowali Małe bo małe, ale zawsze coś kruca fiks pomyślałam se, że taką kwotę trudnoby było mi wydać na wyposażenie ale to jeszcze zależy od metrażu no i z moimi zdolnościami to pewnie dalabym radę Zazdroszczę im magi, to są bardzo fajni i hojni ludzie dobrze płacom swoim pracownikom, nawet bardzo bym powiedziała przyjemnie jest u nich usiąść na kawie Metraż mają spory, jakieś 350 metrów Działka jakieś 4 tysiące metrów Także widzisz, jest na co kasę wydawać Ale zawsze powtarzam: dla mnie jest to kwota ogromna, dla nich już nie I tak ma być Jakby mi ktoś jakieś 10 lat temu powiedział, że będę budować dom, to kazałbym się mu popukać po głowie, a tu masz Tak więc kwoty takie są mi obce, ale kto wie, kto wieee nie znam ludzi normallnych z kasą a tym bardziej dla swoich pracowników ale wyjątek potwierdza regułę Kasiu życzę Ci tych zer Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Te 300 to bym nawet chciała mieć ale nie do spłacania ja też chciałabym dostać a potem niech system bankowy w pi...u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts