kaśka maciej 18.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 nie znam ludzi normallnych z kasą a tym bardziej dla swoich pracowników ale wyjątek potwierdza regułę Kasiu życzę Ci tych zer Dzień dobry Wiesz magi, może tajemnica tkwi w tym, że oni oboje przyginali karku, zapier...na 16 etatach aż w końcu pomału zaczęli robić to co teraz robią. Nie od razu było tak różowo. Tak więc wydaje mi się, że oni doceniają to co mają bo SAMI do tego doszli, nikt im na tacy nie podał A za zera nie dziękuję, zapeszać nie chcę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.03.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień dobry To tak, żeby nie było, że nic nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 nie znam ludzi normallnych z kasą a tym bardziej dla swoich pracowników ale wyjątek potwierdza regułę Kasiu życzę Ci tych zer Dzień dobry Wiesz magi, może tajemnica tkwi w tym, że oni oboje przyginali karku, zapier...na 16 etatach aż w końcu pomału zaczęli robić to co teraz robią. Nie od razu było tak różowo. Tak więc wydaje mi się, że oni doceniają to co mają bo SAMI do tego doszli, nikt im na tacy nie podał A za zera nie dziękuję, zapeszać nie chcę Cześć Nie mam nic przeciwko ludziom z kasą a w dodatku takich, którzy szanują drugiego człowieka i jego pracę i oby takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzień dobry To tak, żeby nie było, że nic nie piszę No!! Żeby mi to było przed ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to i ja się przywitam, coby na gbura nie wyjść. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to i ja się przywitam, coby na gbura nie wyjść. Dzień dobry! No cześć kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja też chamka nie będę i powiem dzień dobrypopołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja też chamka nie będę i powiem dzień dobrypopołudnie hej, czy ja wiem czy taki dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dobry!!! Tyle na budowie sie u Ciebie dzieje! Jestem ciekawa tych scian z luksferów jak je wstawią. Zrób proszę zdjecia bo chciałabym zobaczyc jak będą wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dobry!!! Tyle na budowie sie u Ciebie dzieje! Jestem ciekawa tych scian z luksferów jak je wstawią. Zrób proszę zdjecia bo chciałabym zobaczyc jak będą wyglądać No pewnie że wkleję Z tym że torchę trzeba będzie poczekać, bo tata musi wszystko przygotowac pod wylewki, a te w przyszlą sobotę będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No własnie czytałam i kurcze szybko Pamietam, że u mnie po wylewkach to poleciało juz bardzo szybko. Dom zmieniał się tak szybko, ze trudno było nadążyć. U Was też tak pewnie bedzie. Wtedy już wszsytko zrobione jest. Teraz po tynkach i wylewkach to ocieplenie poddasza i malowanie Wam zostanie. No i łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No własnie czytałam i kurcze szybko Pamietam, że u mnie po wylewkach to poleciało juz bardzo szybko. Dom zmieniał się tak szybko, ze trudno było nadążyć. U Was też tak pewnie bedzie. Wtedy już wszsytko zrobione jest. Teraz po tynkach i wylewkach to ocieplenie poddasza i malowanie Wam zostanie. No i łazienki no sęk w tym, że gości od poddasza mamy umówionych na środek maja, bo myśleliśmy, ze tak długo to wszystko potrwa gości od reszty wykończeń na początek czerwca i tu się sprawa komplikuje bo nie da rady przesunąć terminów a jak mówiłam Mojnemu, żeby ich wcześniej zamówić, to nieee, bo nie damy rady bo coś tam, a teraz mu łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 DO maja rób dół i łazienki. Zrobisz to i będzie dobrze. A co z kominkiem? Robicie czy jednak nie? Dostałam wycenę za schody ale Ci nie napisze bo sie wkurzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jeśli kominek ma byc tylko rekreacyjny to nie ma sensu ładować w niego sporo kasy. Mój taki jest. Nie wydałam wiele ale też i palic w nim będizemy sporadycznei, dla umilenia wieczorów. Można zrobić kominek niedrogo i ciekawie. Ale ja nie rezygnowałabym z niego. Wolę jednak mieć i móc czasem przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 DO maja rób dół i łazienki. Zrobisz to i będzie dobrze. A co z kominkiem? Robicie czy jednak nie? Dostałam wycenę za schody ale Ci nie napisze bo sie wkurzysz Mów, dobij mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mayland dobrze gada, jak ma być rekreacyjny to po o na niego kasę wydawać nie wiadomo jaką? Zrobić skromnie acz ciekawie i już. Musowo, że coś takiego wymyślisz, Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jeśli kominek ma byc tylko rekreacyjny to nie ma sensu ładować w niego sporo kasy. Mój taki jest. Nie wydałam wiele ale też i palic w nim będizemy sporadycznei, dla umilenia wieczorów. Można zrobić kominek niedrogo i ciekawie. Ale ja nie rezygnowałabym z niego. Wolę jednak mieć i móc czasem przepalić Wiesz co, u mnie to chyba byłoby jeszcze rzadziej niż okazjonalnie, więc sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No własnie czytałam i kurcze szybko Pamietam, że u mnie po wylewkach to poleciało juz bardzo szybko. Dom zmieniał się tak szybko, ze trudno było nadążyć. U Was też tak pewnie bedzie. Wtedy już wszsytko zrobione jest. Teraz po tynkach i wylewkach to ocieplenie poddasza i malowanie Wam zostanie. No i łazienki no sęk w tym, że gości od poddasza mamy umówionych na środek maja, bo myśleliśmy, ze tak długo to wszystko potrwa gości od reszty wykończeń na początek czerwca i tu się sprawa komplikuje bo nie da rady przesunąć terminów a jak mówiłam Mojnemu, żeby ich wcześniej zamówić, to nieee, bo nie damy rady bo coś tam, a teraz mu łyso nam po wylewkach to właśnie bardzo długo idzie... Do wylewek leciało jak z płatka ...a potem a to jeden umówiony pojechał do Austrii i nawet nic nam nie powiedział...potem ........a..... oby tobie leciało szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kasiu ja nie paliłam odkąd ruszył piec z centralnym Ale któregoś wieczoru byłyśmy same z córką i była okropna pogoda. Położyłyśmy się spać przy kominku. Z oknem wiało, padało i wogóle beznadizeja, ciemno. Napaliłyśmy w kominku. No super sie nam leżało. Obie stwierdziłyśmy, że pomimo całego syfu wokół czujemy się komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja ci powiem ile nasz za schody krzyknąl ale z poręczą za merbał i jest z twojej okolicy A za kominek też nie dużo zapłacimy a wkład trochę kosztował Ja uwielbiam patrzeć na płomień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts