Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ci powiem ile nasz za schody krzyknąl ale z poręczą za merbał i jest z twojej okolicy :D

A za kominek też nie dużo zapłacimy a wkład trochę kosztował :roll:

Ja uwielbiam patrzeć na płomień :p

no mów!!!

i dawaj namiary jak tani :D

Tani nie jest :-?

no dobra mów :roll:

i skąd on jest??

cześć Kasieńko :D :D cos mi sie obiło o uszy ,ze nad kominkiem się zastanawiasz..

Nie zastanawiaj sie tylko niech fachmeni robią..u mnie mały ale bedzie.. M na poczatku nie chciał a teraz wyszło na to ,ze on od poczatku chciał tylko ja się wachałam :-?

no dobra, ale co ide do jakiegos fachowca to mi rzuca kwotę 12 tysięcy :o :roll:

Kurde, trochę dużo jak na sporadyczne palenie, niee?? :roll:

eeee szkoda pisać :( najgorsze,ze sama nie wiem .. M wczoraj z pracy przyjechał i pyta sie co ja powypisywałam na forum? :o :o :o M pracuje ze swoim ojcem , a u teściów w niedzielę jakas rodzina była i to oni mnie wykukali na forum. Wiesz boje sie pisać bo czuje się jakbym była podsłuchiwana...Ostatnio to w modzie jest.. :D :D A co tamci nagadali ojcu mojego M to dowiem sie w Swieta. Aż strach tam jechać..

andzik mnie inwigiluje cała rodzina i znajomi, także z pracy i mam to w nosie. To ich problem a nie mój. A przynajmniej jak mam coś do kogoś to piszę to i wiem, ze sobie przeczyta :lol: Inna sprawa, że niektóre osoby zaczęły przecierać oczy i zauważać różne rzeczy. :roll:

Jak się coś po cichu podczytuje albo podsłuchuje, to się można o sobie trochę dowiedzieć - nie zawsze miłe rzeczy!!! Tak więc Andzik, niech się cznia ta Twoja rodzinka a Ty rób swoje!!!

Dobrze mówię???? No to dzień dobry wszystkim :D