kaśka maciej 18.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja ci powiem ile nasz za schody krzyknąl ale z poręczą za merbał i jest z twojej okolicy A za kominek też nie dużo zapłacimy a wkład trochę kosztował Ja uwielbiam patrzeć na płomień no mów!!! i dawaj namiary jak tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ale zazdroszczę tego ciepła z kominka, tego klimatu......mnie dopiero może za 1,5 roku spotka taki komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja ci powiem ile nasz za schody krzyknąl ale z poręczą za merbał i jest z twojej okolicy A za kominek też nie dużo zapłacimy a wkład trochę kosztował Ja uwielbiam patrzeć na płomień no mów!!! i dawaj namiary jak tani Tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja ci powiem ile nasz za schody krzyknąl ale z poręczą za merbał i jest z twojej okolicy A za kominek też nie dużo zapłacimy a wkład trochę kosztował Ja uwielbiam patrzeć na płomień no mów!!! i dawaj namiary jak tani Tani nie jest no dobra mów i skąd on jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ale zazdroszczę tego ciepła z kominka, tego klimatu......mnie dopiero może za 1,5 roku spotka taki komfort ja też lubie patrzeć na ogień, tylko obawiam się, że to będzie taki słomiany zapał za dobrze się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ja też lubie patrzeć na ogień, tylko obawiam się, że to będzie taki słomiany zapał za dobrze się znam ja "zawsze" patrzę w ogień (niestety rzadko z kominka) i jak do tej pory to mi się nie znudziło, u Ciebie pewnie będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka rób ten kominek!!!!!! Ja Ci mówię, jak nie zrobisz będziesz żałować!!!!! Toż on nie musi być z platyny i złota!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka rób ten kominek!!!!!! Ja Ci mówię, jak nie zrobisz będziesz żałować!!!!! Toż on nie musi być z platyny i złota!!!!! Nieee no takiego to bym za darmo nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 cześć Kasieńko cos mi sie obiło o uszy ,ze nad kominkiem się zastanawiasz.. Nie zastanawiaj sie tylko niech fachmeni robią..u mnie mały ale bedzie.. M na poczatku nie chciał a teraz wyszło na to ,ze on od poczatku chciał tylko ja się wachałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 cześć Kasieńko cos mi sie obiło o uszy ,ze nad kominkiem się zastanawiasz.. Nie zastanawiaj sie tylko niech fachmeni robią..u mnie mały ale bedzie.. M na poczatku nie chciał a teraz wyszło na to ,ze on od poczatku chciał tylko ja się wachałam no dobra, ale co ide do jakiegos fachowca to mi rzuca kwotę 12 tysięcy Kurde, trochę dużo jak na sporadyczne palenie, niee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 no fakt pewnie taki jeden z drugim myślą,że jak sie kobita nie zna na robocie to mogą wydębić ile sie da..trzeba pytać , niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ale za samą robociznę?? jeśli tak to chyba duzo jak na mój rozum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ale za samą robociznę?? jeśli tak to chyba duzo jak na mój rozum..za kominek z montażem, bez obudowania za dużo jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ania, a co komu przeszkadzał w twoim dzienniku????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 eeee szkoda pisać najgorsze,ze sama nie wiem .. M wczoraj z pracy przyjechał i pyta sie co ja powypisywałam na forum? M pracuje ze swoim ojcem , a u teściów w niedzielę jakas rodzina była i to oni mnie wykukali na forum. Wiesz boje sie pisać bo czuje się jakbym była podsłuchiwana...Ostatnio to w modzie jest.. A co tamci nagadali ojcu mojego M to dowiem sie w Swieta. Aż strach tam jechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Liczyłam sie z tym ,ze ktos znajomy będzie to czytał w końcu po to piszę.. ale żeby zaraz aferę robić?hm kilka razy czytałam swój dziennik i myslę,ze nikogo nie uraziłam. Chciałam zostawić jakąś pamiatkę dla dzieci żeby nie myslały ,ze tak łatwo budowa przebiegała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jacyś kretyni Nie przejmuj się Zawsze możesz powiedzieć, że prawdę piszesz, li i tylko Więc jak się ktos obraża to widocznie ma powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kasia , mam inne problemy.. nimi sie nie przejmuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 andzik mnie inwigiluje cała rodzina i znajomi, także z pracy i mam to w nosie. To ich problem a nie mój. A przynajmniej jak mam coś do kogoś to piszę to i wiem, ze sobie przeczyta Inna sprawa, że niektóre osoby zaczęły przecierać oczy i zauważać różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Jak się coś po cichu podczytuje albo podsłuchuje, to się można o sobie trochę dowiedzieć - nie zawsze miłe rzeczy!!! Tak więc Andzik, niech się cznia ta Twoja rodzinka a Ty rób swoje!!! Dobrze mówię???? No to dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts