magi 19.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dzień dobry Braza dobrze prawisz Może zazdrośni Mnie rodzina i znajomi raczej ciepło przyjęli Nie rozumiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 hej dziewczyny moja rodzinka wie, ze piszę ale nie czytają ale wiem też, że są znajomi, kórzy czytają, ale nic nie piszą bo niby nie moga się zalogowac na Murku, oj Karina Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 No faktycznie drogo ta łazienka ci wychodzi A szukałaś tych płytek w internecie? Może będzie taniej. Na Allegro tak na szybko znalazłam Hariona 93 zł za m2 ale moze gdzies jeszcze taniej by się dało. Musisz miec sporą tę łazienkę. Ja podliczyłam swoje płytki łącznie z dekorami na 2600 zł. Ale mam zamiar zamawiac przez inernet bo sporo taniej wychodzi i krótsze terminy dostawy. I moze faktycznie niekoniecznie płytki do samego sufitu. Dawaj ten projekt to wspólnie może coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 No faktycznie drogo ta łazienka ci wychodzi A szukałaś tych płytek w internecie? Może będzie taniej. Na Allegro tak na szybko znalazłam Hariona 93 zł za m2 ale moze gdzies jeszcze taniej by się dało. Musisz miec sporą tę łazienkę. Ja podliczyłam swoje płytki łącznie z dekorami na 2600 zł. Ale mam zamiar zamawiac przez inernet bo sporo taniej wychodzi i krótsze terminy dostawy. I moze faktycznie niekoniecznie płytki do samego sufitu. Dawaj ten projekt to wspólnie może coś wymyślimy. Verunia, to niechodzi o Hariona Tu chodzi o te Marazzi Harion to jest pół biedy, bo idzie do łazienki za górę, a tam są skosy, więc odpada sporo, poza tym nie do końca ściany damy płytki Poza tym w markecie gdzie kupujemy większość rzeczy mamy spory upust więc Harion wyjdzie gdzieś koło tego co mówisz. Jestem jednak na dobrej drodze do przekonania małża, żeby nie dawac płytek na każdej ścianie i nie do samego sufitu Będę pracować jeszcze do samego pójścia spać A poza tym to te łazienki sa naprawdę spore, 10m kw podłogi więc ściany wychodzą również "duże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 cześć Kasiu, cześć dziewczyny. Drogie te płytki, ponad 90 zł za m2?matko..jak pomyślę co mnie czeka..jeszcze się nie zaczęło a już mam dosyć budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 cześć Kasiu, cześć dziewczyny. Drogie te płytki, ponad 90 zł za m2?matko..jak pomyślę co mnie czeka..jeszcze się nie zaczęło a już mam dosyć budowy.. Ania, njaśmiejszniejsze to jest to, ze te 90 zł za metr to miał być szczyt szczytów te na dół do łazienki są po 125zł już nie wiem czy sie smiać czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Lecę przekonywac małza do tych płytek, co by nie były na całej ścianie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć wieczorem Przekonuj Kasia, przekonuj!!!! Płytki na całej ścianie to jak w prosektorium ... może to Go przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 cześć Kasiu, cześć dziewczyny. Drogie te płytki, ponad 90 zł za m2?matko..jak pomyślę co mnie czeka..jeszcze się nie zaczęło a już mam dosyć budowy.. Ania, njaśmiejszniejsze to jest to, ze te 90 zł za metr to miał być szczyt szczytów te na dół do łazienki są po 125zł już nie wiem czy sie smiać czy płakać o kuźwa Kasia Ty mnie nie strasz, bo ja w Liroju widziałam takie jedne za 60 zł i juz drogo mi się widziało..Ale jak będę miała kasę w łapkach to pewnie i te za ponad 100 za m2 nie będa drogie..Ale z drugiej strony płytek nie będziemy zmieniać co roku przecież...jakoiś to wyglądać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć wieczorem Przekonuj Kasia, przekonuj!!!! Płytki na całej ścianie to jak w prosektorium ... może to Go przekona faktycznie to juz nie te czasy co kiedyś..a ja miałam zamiar na całej ścianie połozyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Lecę przekonywac małza do tych płytek, co by nie były na całej ścianie Dobranoc boshhe to On jeszcze nie przekonany? Nie wiem czym Ty sie zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Lecę przekonywac małza do tych płytek, co by nie były na całej ścianie Dobranoc boshhe to On jeszcze nie przekonany? Nie wiem czym Ty sie zajmujesz Płytki dopieszcza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Mam nadzieję, że żywy męski inwentarz domowy też dopieszczony i przekonany, że nie na całą ścianę. Cześć, Gospodyni. Co tam u Was, dziewczęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Mam nadzieję, że żywy męski inwentarz domowy też dopieszczony i przekonany, że nie na całą ścianę. Cześć, Gospodyni. Co tam u Was, dziewczęta? genialne otóż sprawa ma się następująco: ponieważ mój ż.m.i.d. to typowy Baran, uparte to to jak nie wiem co, no ale od czego ma się ten dar przekonywania Więc stanęło na tym, że będzie jak mówiłam wcześniej Tylko mokre ściany w płytkach, reszta może w jakimś tynku albo pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję brazunia, buziaki mam dwoje Baranów w domu to wiem najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję brazunia, buziaki mam dwoje Baranów w domu to wiem najlepiej Oj dobra, trochę uparta jestem Matkooooo, śnieg zaczął padać Ja się nie bawię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję brazunia, buziaki mam dwoje Baranów w domu to wiem najlepiej Oj dobra, trochę uparta jestem Matkooooo, śnieg zaczął padać Ja się nie bawię!!!! trochę no dobra, już sie nie śmieję u mnie sypie od wczoraj, sypie i się topi i znowu sypie i topi się i tak w koło Macieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Każdy już czym prędzej bieżyby dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą nochttp://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka2393.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts