Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No faktycznie drogo ta łazienka ci wychodzi :roll: A szukałaś tych płytek w internecie? Może będzie taniej. Na Allegro tak na szybko znalazłam Hariona

93 zł za m2 ale moze gdzies jeszcze taniej by się dało. Musisz miec sporą tę łazienkę. Ja podliczyłam swoje płytki łącznie z dekorami na 2600 zł. Ale mam zamiar zamawiac przez inernet bo sporo taniej wychodzi i krótsze terminy dostawy. I moze faktycznie niekoniecznie płytki do samego sufitu. Dawaj ten projekt to wspólnie może coś wymyślimy.

No faktycznie drogo ta łazienka ci wychodzi :roll: A szukałaś tych płytek w internecie? Może będzie taniej. Na Allegro tak na szybko znalazłam Hariona

93 zł za m2 ale moze gdzies jeszcze taniej by się dało. Musisz miec sporą tę łazienkę. Ja podliczyłam swoje płytki łącznie z dekorami na 2600 zł. Ale mam zamiar zamawiac przez inernet bo sporo taniej wychodzi i krótsze terminy dostawy. I moze faktycznie niekoniecznie płytki do samego sufitu. Dawaj ten projekt to wspólnie może coś wymyślimy.

Verunia, to niechodzi o Hariona :roll:

Tu chodzi o te Marazzi :-?

Harion to jest pół biedy, bo idzie do łazienki za górę, a tam są skosy, więc odpada sporo, poza tym nie do końca ściany damy płytki :roll:

Poza tym w markecie gdzie kupujemy większość rzeczy mamy spory upust więc Harion wyjdzie gdzieś koło tego co mówisz.

Jestem jednak na dobrej drodze do przekonania małża, żeby nie dawac płytek na każdej ścianie i nie do samego sufitu 8)

Będę pracować jeszcze do samego pójścia spać 8) :wink:

A poza tym to te łazienki sa naprawdę spore, 10m kw podłogi :roll: więc ściany wychodzą również "duże" :-?

cześć Kasiu, cześć dziewczyny. Drogie te płytki, ponad 90 zł za m2?matko..jak pomyślę co mnie czeka..jeszcze się nie zaczęło a już mam dosyć budowy..

Ania, njaśmiejszniejsze to jest to, ze te 90 zł za metr to miał być szczyt szczytów :lol:

te na dół do łazienki są po 125zł :o :lol:

już nie wiem czy sie smiać czy płakać :roll:

cześć Kasiu, cześć dziewczyny. Drogie te płytki, ponad 90 zł za m2?matko..jak pomyślę co mnie czeka..jeszcze się nie zaczęło a już mam dosyć budowy..

Ania, njaśmiejszniejsze to jest to, ze te 90 zł za metr to miał być szczyt szczytów :lol:

te na dół do łazienki są po 125zł :o :lol:

już nie wiem czy sie smiać czy płakać :roll:

o kuźwa :o :o Kasia Ty mnie nie strasz, bo ja w Liroju widziałam takie jedne za 60 zł i juz drogo mi się widziało..Ale jak będę miała kasę w łapkach to pewnie i te za ponad 100 za m2 nie będa drogie..Ale z drugiej strony płytek nie będziemy zmieniać co roku przecież...jakoiś to wyglądać musi :D :D

Mam nadzieję, że żywy męski inwentarz domowy też dopieszczony i przekonany, że nie na całą ścianę. :D

Cześć, Gospodyni. :D

Co tam u Was, dziewczęta? :lol:

genialne :lol:

otóż 8)

sprawa ma się następująco: ponieważ mój ż.m.i.d. to typowy Baran, uparte to to jak nie wiem co, no ale od czego ma się ten dar przekonywania 8) :D

Więc stanęło na tym, że będzie jak mówiłam wcześniej 8)

Tylko mokre ściany w płytkach, reszta może w jakimś tynku albo pomalowana :D

Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som :x

A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję :D

brazunia, buziaki :D

mam dwoje Baranów w domu to wiem najlepiej :D

Oj dobra, trochę uparta jestem :oops:

Matkooooo, śnieg zaczął padać :evil: Ja się nie bawię!!!!

Od Baranów to się odpimpaj, to najlepsze ludzie som :x

A zwycięstwa w przkonywaniu gratuluję :D

brazunia, buziaki :D

mam dwoje Baranów w domu to wiem najlepiej :D

Oj dobra, trochę uparta jestem :oops:

Matkooooo, śnieg zaczął padać :evil: Ja się nie bawię!!!!

trochę :lol:

no dobra, już sie nie śmieję :D

u mnie sypie od wczoraj, sypie i się topi i znowu sypie i topi się i tak w koło Macieja :x