aniawmuratorze 25.03.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 no ale na forum to przybiegłaś wydekoltowana aa, bo tu gorąco jest więc troszkę musiałam tych warstw ściągnąć a przegrzewać się nie lubię że co ja w futrze siedzę coś słabo napalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 a gdzie obiecane zdjęcia kurcze, no nie mam weny ale co niby mam fotografować?? dwie małe ścianki lukferów?? albo dół pod taras?? jakoś mało fotogeniczne są te postępy u nas na budowie NO FAKT TYLKO JA FANKĄ FOTOREPORTAŻY JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 a gdzie obiecane zdjęcia kurcze, no nie mam weny ale co niby mam fotografować?? dwie małe ścianki lukferów?? albo dół pod taras?? jakoś mało fotogeniczne są te postępy u nas na budowie NO FAKT TYLKO JA FANKĄ FOTOREPORTAŻY JESTEM dobra!! jutro zrobię zdjęcia i je wkleję, pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jak będą luksfery to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 "Weny nie mam" - niezłe wytłumaczenie, ale my wenę mamy - do oglądania!!!! No to kurcgalopkiem na budowę (szalik, czapka ta od półdupy ) i heja w plener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 "Weny nie mam" - niezłe wytłumaczenie, ale my wenę mamy - do oglądania!!!! No to kurcgalopkiem na budowę (szalik, czapka ta od półdupy ) i heja w plener Jutro kochaniutka, jutro dziś to już auto w garażu stoi i ni chu chu go nie wyciągnę sypie jak jasna cho......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A u mnie po wczorajszym ani śladu Nawet błota nie ma bo słońce i wiatr zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A u mnie po wczorajszym ani śladu Nawet błota nie ma bo słońce i wiatr zrobiły swoje. U mnie sypie, topi sie sypie topi się i tak w kółko błoto na działce okrutne, aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Nie przejmuj się, ja to juz olewam. Staram się tylko nie zostawiać nigdzie resztek błota, szczególnie spod traperów ale wygladem to już sie nie przejmuję. Nawet w samochodzie nie patrzę na dół No nie idzie fruwać przecież a jakoś trzeba dochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ Kasia, a co Ty sie przejmujesz Wlasciwie, to ja przylecialam do Ciebie z nalewka z malinami, cieplym kocem i olejkiem eukaliptusowym, bo mowia u mnie we wsi, zes zachorzala Dbaj o siebie Slonko, bo cos mi sie zdaje, ze Ty jakos czesto te infekcje miewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ Kasia, a co Ty sie przejmujesz Wlasciwie, to ja przylecialam do Ciebie z nalewka z malinami, cieplym kocem i olejkiem eukaliptusowym, bo mowia u mnie we wsi, zes zachorzala Dbaj o siebie Slonko, bo cos mi sie zdaje, ze Ty jakos czesto te infekcje miewasz No Bóg zapłać dobra kobieto za troskę Ano tak się jakoś składa, że dopadają mnie często te choróbska gardła To efekt stresów jakie ostatnio spadły na mnie, tak mi się wydaje. Niby się wydaje, że już jest OK, a tu dup, z następnej strony. No ale ta nalewka z malin to jak najbardziej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Toż ja Ci nie każę lecieć teraz po ciemnicy na budowę!!!!!! Ale jak będziesz się czuła na siłach to i owszem, chętnie pooglądam I kuruj się Kasieńko, kuruj się, bo aż głupio przy Tobie dobrze się czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Toż ja Ci nie każę lecieć teraz po ciemnicy na budowę!!!!!! Ale jak będziesz się czuła na siłach to i owszem, chętnie pooglądam I kuruj się Kasieńko, kuruj się, bo aż głupio przy Tobie dobrze się czuć Ależ czujcie się dobrze dziewczyny, mnie się przy okazji tez trochę udziela Jutro pojadę na działkę na pewno, bo mają mi prąd już na stałe podłączyć A te moje infekcje to pewnie tez przez to, że leżeć nie leżę Robię wszystko jak dawniej, tyle, że do pracy nie chodzę Dzieci do szkoły, przedszkola, zakupy, sprzątanie, zamawianie materiałów itp to wszystko dalej robię Jakby się tak rzeczywiście na tydzień położyć i nie ruszać z łóżka to może w końcu by mnie puściło to choróbsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kasiu, moge tak sobie mowic, "nie denerwuj sie kobieto, odpusc, daj se spokoj", ale przeciez wiemy, ze gdyby to bylo takie latwe, to ... Nie mniej dbaj o siebie, bo Ty nie tylko glowa pracujesz, ale tez gardlem, wiec nie ma mocnych musi byc zdrowe! BTW na takie powtarzajace sie infekcje gardla jakos pomogl mi calkiem niezle olejek pichtowy i duze ilosci cynku ... moze warto sprobowac No i spokojne polegiwanie w domku, wiec nie wlocz sie po budowach tylko pod koldre do konca tygodnia! Aaaaa jeszcze jedno ... bede to sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kasiu, moge tak sobie mowic, "nie denerwuj sie kobieto, odpusc, daj se spokoj", ale przeciez wiemy, ze gdyby to bylo takie latwe, to ... Nie mniej dbaj o siebie, bo Ty nie tylko glowa pracujesz, ale tez gardlem, wiec nie ma mocnych musi byc zdrowe! BTW na takie powtarzajace sie infekcje gardla jakos pomogl mi calkiem niezle olejek pichtowy i duze ilosci cynku ... moze warto sprobowac No i spokojne polegiwanie w domku, wiec nie wlocz sie po budowach tylko pod koldre do konca tygodnia! Aaaaa jeszcze jedno ... bede to sprawdzac tak jest !!!!!!!!!!!!!! olejek pichtowy, cynk, olejek pichtowy cynk, olejek pichtowy (powtarzam, żeby nie zapomnieć ) no ale jak mam się nie włóczyć, skoro dziewczyny domagają się zdjęć??? jutro prąd mi zakładają, w sobotę mam wylewki ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 kaska, no jestes gorsza ode mnie Depsia swego czasu prawie mnie gwozdziami do lozka przyszpilila, a i tak jakos udalo mi sie umknac Na dobre to jednak nie wyszlo i chorobowa akcja skonczyla sie na oskrzelach Wyznacz moze rodzinnych OCHOTNIKOW, a sama zostan pod kolderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No, tylko Cię uratowała odległość i mój brak czasu na wsiądnięcie do InterCity. Ale uwaga: nadchodzę. Jeszcze w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 o wilku mowa no to wpadlam ... Przyjezdzasz? Fajowsko! Daj znac kiedy, kawa, herbata, piwo i male co nieco u mnie! Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No, tylko Cię uratowała odległość i mój brak czasu na wsiądnięcie do InterCity. Ale uwaga: nadchodzę. Jeszcze w kwietniu. do mnie ????????? super!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzień doberek!!!! Kasia, jak tam dzisiaj gardziołko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts