Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a gdzie obiecane zdjęcia :roll:

kurcze, no nie mam weny :-?

ale co niby mam fotografować??

dwie małe ścianki lukferów??

albo dół pod taras??

jakoś mało fotogeniczne są te postępy u nas na budowie :roll:

NO FAKT TYLKO JA FANKĄ FOTOREPORTAŻY JESTEM :D

dobra!!

jutro zrobię zdjęcia i je wkleję, pasuje?? :D

"Weny nie mam" - niezłe wytłumaczenie, ale my wenę mamy - do oglądania!!!! No to kurcgalopkiem na budowę (szalik, czapka ta od półdupy :wink: ) i heja w plener :D :D :D

Jutro kochaniutka, jutro

dziś to już auto w garażu stoi i ni chu chu go nie wyciągnę :-?

sypie jak jasna cho......... :-?

A u mnie po wczorajszym ani śladu :o Nawet błota nie ma bo słońce i wiatr zrobiły swoje.

U mnie sypie, topi sie sypie topi się i tak w kółko :-?

błoto na działce okrutne, aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ :roll: :oops:

Nie przejmuj się, ja to juz olewam. Staram się tylko nie zostawiać nigdzie resztek błota, szczególnie spod traperów ale wygladem to już sie nie przejmuję. Nawet w samochodzie nie patrzę na dół :oops: No nie idzie fruwać przecież a jakoś trzeba dochodzić :roll:

aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ :roll: :oops:

Kasia, a co Ty sie przejmujesz 8) :lol:

Wlasciwie, to ja przylecialam do Ciebie z nalewka z malinami, cieplym kocem i olejkiem eukaliptusowym, bo mowia u mnie we wsi, zes zachorzala :(

Dbaj o siebie Slonko, bo cos mi sie zdaje, ze Ty jakos czesto te infekcje miewasz :(

aż wstyd potem gdzieś do sklepu iść bo patrzą jak na ............ :roll: :oops:

Kasia, a co Ty sie przejmujesz 8) :lol:

Wlasciwie, to ja przylecialam do Ciebie z nalewka z malinami, cieplym kocem i olejkiem eukaliptusowym, bo mowia u mnie we wsi, zes zachorzala :(

Dbaj o siebie Slonko, bo cos mi sie zdaje, ze Ty jakos czesto te infekcje miewasz :(

No Bóg zapłać dobra kobieto za troskę :D

Ano tak się jakoś składa, że dopadają mnie często te choróbska gardła :-?

To efekt stresów jakie ostatnio spadły na mnie, tak mi się wydaje. Niby się wydaje, że już jest OK, a tu dup, z następnej strony. :-?

No ale ta nalewka z malin to jak najbardziej mi pasuje :D

Toż ja Ci nie każę lecieć teraz po ciemnicy na budowę!!!!!! Ale jak będziesz się czuła na siłach to i owszem, chętnie pooglądam :D I kuruj się Kasieńko, kuruj się, bo aż głupio przy Tobie dobrze się czuć :( :wink:

Ależ czujcie się dobrze dziewczyny, mnie się przy okazji tez trochę udziela :wink:

Jutro pojadę na działkę na pewno, bo mają mi prąd już na stałe podłączyć 8) 8) :D

A te moje infekcje to pewnie tez przez to, że leżeć nie leżę :roll:

Robię wszystko jak dawniej, tyle, że do pracy nie chodzę :roll:

Dzieci do szkoły, przedszkola, zakupy, sprzątanie, zamawianie materiałów itp to wszystko dalej robię :roll:

Jakby się tak rzeczywiście na tydzień położyć i nie ruszać z łóżka to może w końcu by mnie puściło to choróbsko :x

Kasiu, moge tak sobie mowic, "nie denerwuj sie kobieto, odpusc, daj se spokoj", ale przeciez wiemy, ze gdyby to bylo takie latwe, to ... 8)

Nie mniej dbaj o siebie, bo Ty nie tylko glowa pracujesz, ale tez gardlem, wiec nie ma mocnych musi byc zdrowe!

BTW na takie powtarzajace sie infekcje gardla jakos pomogl mi calkiem niezle olejek pichtowy i duze ilosci cynku ... moze warto sprobowac :roll: No i spokojne polegiwanie w domku, wiec nie wlocz sie po budowach tylko pod koldre do konca tygodnia!

Aaaaa jeszcze jedno ... bede to sprawdzac :evil: :D :D

Kasiu, moge tak sobie mowic, "nie denerwuj sie kobieto, odpusc, daj se spokoj", ale przeciez wiemy, ze gdyby to bylo takie latwe, to ... 8)

Nie mniej dbaj o siebie, bo Ty nie tylko glowa pracujesz, ale tez gardlem, wiec nie ma mocnych musi byc zdrowe!

BTW na takie powtarzajace sie infekcje gardla jakos pomogl mi calkiem niezle olejek pichtowy i duze ilosci cynku ... moze warto sprobowac :roll: No i spokojne polegiwanie w domku, wiec nie wlocz sie po budowach tylko pod koldre do konca tygodnia!

Aaaaa jeszcze jedno ... bede to sprawdzac :evil: :D :D

tak jest !!!!!!!!!!!!!! :D

olejek pichtowy, cynk, olejek pichtowy cynk, olejek pichtowy (powtarzam, żeby nie zapomnieć :wink: )

no ale jak mam się nie włóczyć, skoro dziewczyny domagają się zdjęć??? :roll:

jutro prąd mi zakładają, w sobotę mam wylewki

ech :roll: