kaśka maciej 26.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzień doberek!!!! Kasia, jak tam dzisiaj gardziołko??? Na swoim miejscu tyle że jeszcze nie w formie Zakupię ten olejek pichtowy od Amberci, może co pomoże Zakładają mi prąd Tzn, tak już na stałe, kablem w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 20 tysięcy wyświetleń współczuję tym ludziom zakładajcym u mnie prąd normalnie śnieżyca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Pierwszy raz w zyciu słyszę o olejku pichtowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Pierwszy raz w zyciu słyszę o olejku pichtowym Czekałam, aż ktoś przede mną się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 som zdjecia wydarte! zdobyczne ! ja jestem zadowolniona ale jutro dawaj nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Pierwszy raz w zyciu słyszę o olejku pichtowym Czekałam, aż ktoś przede mną się przyzna Nic się nie martwcie, do wczoraj tez nie wiedziałm nic Ale Ambercia mi zaleciła więc sprawdziłam w necie o co biega i już wiem Olej pichtowy ma szerokie zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hejka Kasia, ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hejka Kasia, ja jestem zadowolony nooo, to bardzo dobrze hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 26.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No jestem jestem Się nie przeprowadzam jeszcze (niestety)Nie jęczę z przejedzenia choć troszkę se podjadłam Uprzejmie donoszę, że znowu jestem CHORA Gardło zawalone nie powiem czym Kaszel jak u gruźlika Śpiki do pasa Ale serdecznie Was pozdrawiam poświątecznie Kaśka, no Ty mnie nie rób tego śpiki w chusteczkę i zbieraj się w sobie dziewczyno zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 som zdjecia wydarte! zdobyczne ! ja jestem zadowolniona ale jutro dawaj nowe a jakie rewelacyjne ujecia JAKIE ŚWIATŁO no w ogóle Wolrd Press Photo w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Też jestem zadowolona Ujęcia przyjemne dla oka, przynajmniej mojego, Amberci lepiej nie pytaj A to ustrojstwo u góry pod sufitem to co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zadowolone I jest bonus w postaci kawałka bramy garazowej od wewnątrz Nromalnie nas rozpeiszczasz Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Znaczy sie to coś na suficie to podniesiona brama garażowa No patrz Pani, w życiu bym się nie domyśliła Faktycznie, teraz to już czuje się rozpieszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Znaczy sie to coś na suficie to podniesiona brama garażowa No patrz Pani, w życiu bym się nie domyśliła Faktycznie, teraz to już czuje się rozpieszczona Ech, no Wy to macie ze mna miodzio dosłownie Tak, to brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Amberci lepiej nie pytaj az pobieglam poogladac Jedyne co moge powiedziec, to ze Kaska (a tak ... zadna tam Kasia!) miala w domu pod koldra lezakowac, a nie swiatla na budowie szukac No dobra ... dokumentacja super, ostro wyszlo i w ogole git Ale teraz to juz do lozka, a nie elektrykow pilnowac, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Amberci lepiej nie pytaj az pobieglam poogladac Jedyne co moge powiedziec, to ze Kaska (a tak ... zadna tam Kasia!) miala w domu pod koldra lezakowac, a nie swiatla na budowie szukac No dobra ... dokumentacja super, ostro wyszlo i w ogole git Ale teraz to juz do lozka, a nie elektrykow pilnowac, he? ależ ja to nawet wolę Kaśka ostro brzmi, niee?? jak ktoś mówi do mnie Kasia to czuję, że grzeczna być musze jak mała dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Amberci lepiej nie pytaj az pobieglam poogladac Jedyne co moge powiedziec, to ze Kaska (a tak ... zadna tam Kasia!) miala w domu pod koldra lezakowac, a nie swiatla na budowie szukac No dobra ... dokumentacja super, ostro wyszlo i w ogole git Ale teraz to juz do lozka, a nie elektrykow pilnowac, he? ależ ja to nawet wolę Kaśka ostro brzmi, niee?? jak ktoś mówi do mnie Kasia to czuję, że grzeczna być musze jak mała dziewczynka A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Tiaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 na tym zdjeciu, to Kasia wyglada na calkiem mile cialo pedagogiczne Ale czy grzeczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts