jabko 09.09.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ... I okazuje się, że "........" wcale nie jest taki mały jak mi się wydawało, ........ stojące w środku i się jakoś powiększył No to chyba tyle na dziś Dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ... I okazuje się, że "........" wcale nie jest taki mały jak mi się wydawało, ........ stojące w środku i się jakoś powiększył No to chyba tyle na dziś Dawaj dalej cześc jabuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.09.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 trafiłem stronkę dawaj gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 trafiłem stronkę dawaj gacie dobra chwilkę poczekaj zdjęcie też będzie na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 2 minutki i znikam już dziękujemy za uwagę, czas minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 widziałam, widziałam, ale gaci nie dojrzałam Oj jabko żałuj było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 widziałam, widziałam, ale gaci nie dojrzałam Oj jabko żałuj było na co popatrzeć kto późno przychodzi sam sobie szkodzi, nie??? Verunia, żałuj że Cię nie było!!!!! Z Maxi urządziłyśmy sobie pogawędkę do 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 widziałam, widziałam, ale gaci nie dojrzałam Oj jabko żałuj było na co popatrzeć kto późno przychodzi sam sobie szkodzi, nie??? Verunia, żałuj że Cię nie było!!!!! Z Maxi urządziłyśmy sobie pogawędkę do 1 w nocy moge prosić o powtórke ze zdjęcia? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 widziałam, widziałam, ale gaci nie dojrzałam Oj jabko żałuj było na co popatrzeć kto późno przychodzi sam sobie szkodzi, nie??? Verunia, żałuj że Cię nie było!!!!! Z Maxi urządziłyśmy sobie pogawędkę do 1 w nocy Dobrze wiesz że załuję, ale może jeszcze kiedys się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 1 minutka i ani sekundy dłużej\ czas start już, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 1 minutka i ani sekundy dłużej\ TU BYŁO ZDJĘCIE czas start ale nie mozna kliknac... krzyczy zeby sie zalogowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a teraz?? pół minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a teraz?? pół minuty już sobie poradziłem jak to dobrze ze fotosik jest tak slabo zabezpieczony.. i ze tak łatwo sie tam włamac :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 1 minutka i ani sekundy dłużej\ czas start ale nie mozna kliknac... krzyczy zeby sie zalogowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a teraz?? pół minuty już sobie poradziłem jak to dobrze ze fotosik jest tak slabo zabezpieczony.. i ze tak łatwo sie tam włamac :D pozdrawiam m. nie strasz mnie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a teraz?? pół minuty już sobie poradziłem jak to dobrze ze fotosik jest tak slabo zabezpieczony.. i ze tak łatwo sie tam włamac :D pozdrawiam m. nie strasz mnie nawet alez ja nie strasze... przeciez nikomu nie powiem CO widziałem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 alez ja nie strasze... przeciez nikomu nie powiem CO widziałem pozdrawiam m. hmmmm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 alez ja nie strasze... przeciez nikomu nie powiem CO widziałem pozdrawiam m. hmmmm, luzik :D ani słowa pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Hejka Deski przyjechały, dziś Na nasze pytanie dlaczego nie było ich w sobotę, uroczy wielce pan spojrzał na nas jak na psychicznie chorych i nic nie odpowiedział. Stwierdziliśmy, że mus jest się cieszyć, że w ogóle przyjechały Kasia, ja nie rozumiem Zamiast facia po rękach całować, do nóg mu się rzycać z głośnym wyznaniem wdzięczności jednocześnie to Ty zadajesz jakieś chore pytania w stylu "Dlaczego dziś a nie wczoraj???" No, Ty się normalnie zastanów, co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.09.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts