kaśka maciej 26.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Tiaaaa... no jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Tiaaaa... no jak nie jak tak No przeca mówię tiaaa... Na temat ciała się wypowiadać nie będę - pedagofgicznego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Tiaaaa... no jak nie jak tak No przeca mówię tiaaa... Na temat ciała się wypowiadać nie będę - pedagofgicznego też Nnnnnooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A tak niewinnie wyglądasz na zdjęciu ... no bo ja niewinna jestem Tiaaaa... no jak nie jak tak No przeca mówię tiaaa... Na temat ciała się wypowiadać nie będę - pedagofgicznego też Nnnnnooooooooooooooo Coooo nooooo ... Kobieta jestem w końcu, no nie - gdyby ktoś jeszcze nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Coooo nooooo ... Kobieta jestem w końcu, no nie - gdyby ktoś jeszcze nie zauważył No ja mówię nnnooo w sensie "tak" Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Coooo nooooo ... Kobieta jestem w końcu, no nie - gdyby ktoś jeszcze nie zauważył No ja mówię nnnooo w sensie "tak" Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. O czym my tu marzymy Nie można się doprosić więcej buziek, a nam się intonowanie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. O czym my tu marzymy Nie można się doprosić więcej buziek, a nam się intonowanie marzy nooooo, z buźkami to już przegięcie fajnie jakby jeszcze zapachy były, niee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. O czym my tu marzymy Nie można się doprosić więcej buziek, a nam się intonowanie marzy nooooo, z buźkami to już przegięcie fajnie jakby jeszcze zapachy były, niee???? Z tymi zapachami lepiej nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. O czym my tu marzymy Nie można się doprosić więcej buziek, a nam się intonowanie marzy nooooo, z buźkami to już przegięcie fajnie jakby jeszcze zapachy były, niee???? Z tymi zapachami lepiej nie przesadzaj no fakt, troszkę się zagalopowałam, bo przeglądąłam wewontek o perfumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Coś w tym jest. Chyba wiosna Moje znajome na potęgę kupują nowe perfumy obecnie Okres godowy się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Coś w tym jest. Chyba wiosna Moje znajome na potęgę kupują nowe perfumy obecnie Okres godowy się zaczyna Ja dostałam na urodziny od męża. Ładne nawet ale wydaja mi sie mało trwałe, pewnie dlatego że to tylko woda toaletowa a nie perfumowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szkoda, że nie ma tu mozliwości intonowania Juz dawno powinni uruchomic. O czym my tu marzymy Nie można się doprosić więcej buziek, a nam się intonowanie marzy nooooo, z buźkami to już przegięcie fajnie jakby jeszcze zapachy były, niee???? Z tymi zapachami lepiej nie przesadzaj Oj tak tak!!!! Bo to nie zawsze same perfuma by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Słuchajcie, dostałam od małza na Zajączka Estee Lauder Emerald Dream wode perfumowaną. Jakaś nowość podobno Dość lekki i świeży zapach, zdecydowanie na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Na jakiego znowu zajączka ? Na zajączka to co innego mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Na jakiego znowu zajączka ? Na zajączka to co innego mi się kojarzy oj sie zgorsze na Zajączka czyli na Wielkanoc tak jak pod choinkę na Bożenarodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Na jakiego znowu zajączka ? Na zajączka to co innego mi się kojarzy oj sie zgorsze na Zajączka czyli na Wielkanoc tak jak pod choinkę na Bożenarodzenie To na Wielkanoc prezenty się dostaje Oooooo, to ja w przyszłym roku poważnie z tym Zającem pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Na jakiego znowu zajączka ? Na zajączka to co innego mi się kojarzy oj sie zgorsze na Zajączka czyli na Wielkanoc tak jak pod choinkę na Bożenarodzenie To na Wielkanoc prezenty się dostaje Oooooo, to ja w przyszłym roku poważnie z tym Zającem pogadam No pewnie!!! A co to?? Wielkanoc gorsza od Bożegonarodzenia?? Jak się pogada z fachowcami w tym temacie, to nawet ważniejsza niż Bożenarodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dziewczęta, ide spać Dobranoc, jutro mam ważną sprawę do załatwienia Mam nadzieję, że mi się wszystko uda bez problemu załatwić Jutro dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts