andzik.78 27.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam szanowne towarzystwo widzę, że beze mnie nieźle Wam tu szło cieszyć się tylko, że czujecie się jak u siebie w domu mogę ja moi drodzy, w przeciwieństwie do Was nie szukałam pieniędzy, załatwiałam bardzo ważną sprawę, w skutek której akurat będę mieć mniej kasy, ale z tego tytułu nie płaczę, jestem li i wyłącznie szczęśliwa to tylko się cieszyć Kasiu napisałam u siebie co to za kolekcje są .. być może nie zwróciłas na nie uwagi bo łazienki takie sobie....ale za to te płytki...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.03.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dzięki za zdjęcia full satysfakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja na serio muszę pomyśleć o zawodzie: "przekonywacz" bo na przykład wczoraj wyszarpałam jakieś parę stówek rabatu za bloczki fundamentowe oraz transport gratis Jak juz w końcu zacznę, to zapraszam na dłuższy pobyt w Kołobrzegu - oczywiście dla zdrowotności!! Przy okazji poprzekonujesz okoliczne hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja na serio muszę pomyśleć o zawodzie: "przekonywacz" bo na przykład wczoraj wyszarpałam jakieś parę stówek rabatu za bloczki fundamentowe oraz transport gratis Jak juz w końcu zacznę, to zapraszam na dłuższy pobyt w Kołobrzegu - oczywiście dla zdrowotności!! Przy okazji poprzekonujesz okoliczne hurtownie Będę, będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kasia Ty to nam tu chyba flaszke wisisz za te Twoje sprawy Takie cos opic trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kasia Ty to nam tu chyba flaszke wisisz za te Twoje sprawy Takie cos opic trzeba Ot ! Mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kasia Ty to nam tu chyba flaszke wisisz za te Twoje sprawy Takie cos opic trzeba moja droga, już się chłodzi poczekajmy do wtorku, oki?? tak będzie uroczyściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kasia Ty to nam tu chyba flaszke wisisz za te Twoje sprawy Takie cos opic trzeba moja droga, już się chłodzi poczekajmy do wtorku, oki?? tak będzie uroczyściej A dlaczego akurat wotek taki uroczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 bo to we wtorek się dopiero zacznie a takie cóś dziś moge Wam dziewczyny na rozruch zaserwować, może być?? http://sklep-wina.pl/images/fsz02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No ja też jestem ciekawa bo mnie w temacie nie było Ja to nie mam czasu na nic kiedy Wy to wszytsko piszecie, czytacie i jesteście w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kasia Ty to nam tu chyba flaszke wisisz za te Twoje sprawy Takie cos opic trzeba moja droga, już się chłodzi poczekajmy do wtorku, oki?? tak będzie uroczyściej A dlaczego akurat wotek taki uroczysty o Bo to prima aprillis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Raaanyyy, ale ja jełop jestem!!!!!! Toż to znamienna data 1 kwietnia!!!!!!!! Dobra, są tacy co namiętnie spożywają to z szampanem - sprawdzimy efekty, co Wy na to???? http://nowadeba.com.pl/var/news_site/storage/images/top/kuchnia/artykuly/truskawki_to_warto_wiedziec/2544-4-pol-PL/truskawki_to_warto_wiedziec_imagelarge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Braza, no ja jetsem jak najbardziej ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 O truskawki! I ja sie chętnie dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 O truskawki! I ja sie chętnie dołączę No w końcu przyszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Braza, no ja jetsem jak najbardziej ZA Zobaczy czy ZA będziesz tak samo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Braza, no ja jetsem jak najbardziej ZA Zobaczy czy ZA będziesz tak samo jutro se alkaprim wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to siup oby nam się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dziewczyny, pijcie ile wlezie Lece oglądac "Dumę i Uprzedzenie" na TVN Style Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts