Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

witam szanowne towarzystwo :D

widzę, że beze mnie nieźle Wam tu szło :roll:

cieszyć się tylko, że czujecie się jak u siebie w domu mogę 8)

ja moi drodzy, w przeciwieństwie do Was nie szukałam pieniędzy, załatwiałam bardzo ważną sprawę, w skutek której akurat będę mieć mniej kasy, ale z tego tytułu nie płaczę, jestem li i wyłącznie szczęśliwa :D

to tylko się cieszyć :D :D :D :D :D :D

Kasiu napisałam u siebie co to za kolekcje są .. być może nie zwróciłas na nie uwagi bo łazienki takie sobie....ale za to te płytki...pozdrawiam

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na serio muszę pomyśleć o zawodzie: "przekonywacz" bo na przykład wczoraj wyszarpałam jakieś parę stówek rabatu za bloczki fundamentowe oraz transport gratis

Jak juz w końcu zacznę, to zapraszam na dłuższy pobyt w Kołobrzegu - oczywiście dla zdrowotności!! Przy okazji poprzekonujesz okoliczne hurtownie :wink: :D

Ja na serio muszę pomyśleć o zawodzie: "przekonywacz" bo na przykład wczoraj wyszarpałam jakieś parę stówek rabatu za bloczki fundamentowe oraz transport gratis

Jak juz w końcu zacznę, to zapraszam na dłuższy pobyt w Kołobrzegu - oczywiście dla zdrowotności!! Przy okazji poprzekonujesz okoliczne hurtownie :wink: :D

Będę, będę :D

Raaanyyy, ale ja jełop jestem!!!!!! :-? :oops: Toż to znamienna data 1 kwietnia!!!!!!!!

Dobra, są tacy co namiętnie spożywają to z szampanem - sprawdzimy efekty, co Wy na to???? :wink:

http://nowadeba.com.pl/var/news_site/storage/images/top/kuchnia/artykuly/truskawki_to_warto_wiedziec/2544-4-pol-PL/truskawki_to_warto_wiedziec_imagelarge.jpg