mayland 27.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Robię mały obchód przed spaniem Bawcie się dobrze, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja dzisiaj taka zmęczona, że jakbym cokolwiek wypiła, to bym padła jak mucha, więc pozwolicie, że tylko skubnę truskawek, dobra? I spać idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No co jest Skoro ja już nie śpię to inni też mogą nie spać, co nie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć ranne ptaszki ja też od samiuśkiego ranka na nogach, tylko że latam a to zaprowadzam dzieci, a to tu a to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć ranne ptaszki ......, tylko że latam ......., a to tu a to tam Motylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć ranne ptaszki ......, tylko że latam ......., a to tu a to tam Motylek a propos, znacie motylka z netu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dobra, jedziemy dac ogłoszenie o sprzedaży mieszkania Jakoś tak mi łyso, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć ranne ptaszki ......, tylko że latam ......., a to tu a to tam Motylek a propos, znacie motylka z netu?? O rany, nie!!! A kto to (lub co)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 poszło na PW, niektóre uszy mogłyby zwiędnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 poszło na PW, niektóre uszy mogłyby zwiędnąć Dobre Się nagada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 poszło na PW, niektóre uszy mogłyby zwiędnąć Dobre Się nagada... heheh, no błyskotliwy to on nie jest, ani żadnych odkrywczych słów nie mówi, ale sposób podania mnie powala na kolana i te skrzydełka i nóżki opadające nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.03.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no ja go znam:) ale sama nie używam jak on... w każdym razie nie tak często jak on... no chyba, że mnie coś wkurzy... a może jego tez coś wkurzyło... może motylek też się buduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 no ja go znam:) ale sama nie używam jak on... w każdym razie nie tak często jak on... no chyba, że mnie coś wkurzy... a może jego tez coś wkurzyło... może motylek też się buduje.... ooo, to na pewno ale podejście do życia ma normalnie ...... luzackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czasami to ja mam ochotę jak on ... no wiecie ... mieć wszystko ... gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hejka a o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czasami to ja mam ochotę jak on ... no wiecie ... mieć wszystko ... gdzieś no dokładnie że też ja sobie wcześniej o nim nie przypomniałam znamy się przecież już ze dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hejka a o czym mowa O takim jednym baaaardzoooo miłym, ale rówie baaardzoooo sfrustrowanym motylku, co to ma wszystko w ..... Kasia mi linka na priva przysłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hejka a o czym mowa O takim jednym baaaardzoooo miłym, ale rówie baaardzoooo sfrustrowanym motylku, co to ma wszystko w ..... Kasia mi linka na priva przysłała aaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hejka a o czym mowa O takim jednym baaaardzoooo miłym, ale rówie baaardzoooo sfrustrowanym motylku, co to ma wszystko w ..... Kasia mi linka na priva przysłała aaaaaaaaaaaaaaa powinieneś też dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hejka a o czym mowa O takim jednym baaaardzoooo miłym, ale rówie baaardzoooo sfrustrowanym motylku, co to ma wszystko w ..... Kasia mi linka na priva przysłała aaaaaaaaaaaaaaa powinieneś też dostać dostałem nie ma jak luz, to się nazywa optymistyczne podejście do życia co się nie stanie, zawsze jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts