ullerowa 29.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Za przywitanie dziękuję A do mnie dzisiaj dzwonił jea, a do Was nieee Hehehehehe no dobra, zaczęłam opijać swoją wolność wybaczcie mi więc te głupie żarty Choć jea dzwonił na serio to pijemy razem, własnie mi piwko podano gorzej ze mna chyba juz nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A do mnie dzisiaj dzwonił jea, a do Was nieee Trzeba bylo Go ode mnie ucalowac . Plotkowaliscie ? Zdrowko Twoje i Twojej wolnosci No troszkę se pogadaliśmy Zdrówko, Boże ale jest pięknie na tej wolności, choć zacznie się dopiero we wtorek to tak mi już pachnie, że hej Ucałuję go realnie, a nie tak przez telefon od Ciebie kochana na pewno http://www.polskavodka.pl/images/products/belvedere-orange.jpg nie moge czekać do wtorku, częstujcie się już dziś moi drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ja tam z Jea juz sobie też pogadałam, nawet mnie na czacie zagryźć chiały za te romanse Fajny chop ten nasz Króliczek Ode mnie realnie też Go mocno cmoknij No to ja mam popitkę, jeśli ktoś tak na sucho nie lubi http://www.bdsklep.pl/images/coca-cola_1l_mm.jpg i lodu przyniosłam http://teatrum.com.pl/pic/con01625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a co bedzie we wtorek, bo ja jakos sie juz pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Braza, to na zlot się nie wybierasz??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Braza, to na zlot się nie wybierasz??????????????? Aktualnie nie wiem jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Braza, to na zlot się nie wybierasz??????????????? Aktualnie nie wiem jak to będzie Słucham????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Braza, to na zlot się nie wybierasz??????????????? Aktualnie nie wiem jak to będzie Słucham????????????????? Ano ... tak. Poszło na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Wzięlo mnie na Jane Austen idę więc oglądac Masfield Park Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A już wiadomo kiedy będzie zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A do mnie dzisiaj dzwonił jea, a do Was nieee Trzeba bylo Go ode mnie ucalowac . Plotkowaliscie ? Zdrowko Twoje i Twojej wolnosci całowanie na zlocie Siora, my Cie obgadali, że hej cześć laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A do mnie dzisiaj dzwonił jea, a do Was nieee Trzeba bylo Go ode mnie ucalowac . Plotkowaliscie ? Zdrowko Twoje i Twojej wolnosci całowanie na zlocie Siora, my Cie obgadali, że hej cześć laski Czuję się przywitany Muszę dać znać, że czytam, bo znowu mi się od Kaśki oberwie Ona się trudzi i piszę, a ja niewdzięczny miałbym się nie odezwać? Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a co bedzie we wtorek, bo ja jakos sie juz pogubiłam już wiem PRIMA APRILIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czuję się przywitany Muszę dać znać, że czytam, bo znowu mi się od Kaśki oberwie Ona się trudzi i piszę, a ja niewdzięczny miałbym się nie odezwać? Miłego dzionka NO,prawdziłowa reakcja Na zlocie będziesz oczywiście, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dzień dobry , ciekawość mnie zżera, jakaż to godzina wysłania postu mi się wyświetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 musisz sobie zmienic w profilu ja włąsnie to uczyniłam i już jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 musisz sobie zmienic w profilu ja włąsnie to uczyniłam i już jest OK No właśnie zmieniałam - dałam +2 godziny i wyszło Chiba się prognoza sprawdzi - słonecznie jest A ja zamiast qurdebelans na koniach to jakieś kretyńskie jazdy muszę uskuteczniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czuję się przywitany Muszę dać znać, że czytam, bo znowu mi się od Kaśki oberwie Ona się trudzi i piszę, a ja niewdzięczny miałbym się nie odezwać? Miłego dzionka NO,prawdziłowa reakcja Na zlocie będziesz oczywiście, niee??? Niw wiem, ale się postaram bo i tak chcę podjechać do Muzeum Powstania Warszawskiego więc będzie okazja zaliczyć jedno i drugie No chyba, że wypadnie jakiś wyjazd służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czuję się przywitany Muszę dać znać, że czytam, bo znowu mi się od Kaśki oberwie Ona się trudzi i piszę, a ja niewdzięczny miałbym się nie odezwać? Miłego dzionka NO,prawdziłowa reakcja Na zlocie będziesz oczywiście, niee??? Niw wiem, ale się postaram bo i tak chcę podjechać do Muzeum Powstania Warszawskiego więc będzie okazja zaliczyć jedno i drugie No chyba, że wypadnie jakiś wyjazd służbowy Muzeum KONIECZNIE!!!!!!!!!!!! Normalnie zaliczyłam opad szczęki zwiedzając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a tak a propos - na jakim zlocie??????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts