marjucha 31.03.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Muzeum KONIECZNIE!!!!!!!!!!!! Normalnie zaliczyłam opad szczęki zwiedzając Ja byłem rok temu i miałem podobne odczucia. Daje to do myślenia i nagle wszystkie problemy stają się małe i nieważne. Obiecałem Ani, że pojedziemy, więc byłby pretekst coby się do Wawy wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a tak a propos - na jakim zlocie??????????????????????????????????? Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Muzeum KONIECZNIE!!!!!!!!!!!! Normalnie zaliczyłam opad szczęki zwiedzając Ja byłem rok temu i miałem podobne odczucia. Daje to do myślenia i nagle wszystkie problemy stają się małe i nieważne. Obiecałem Ani, że pojedziemy, więc byłby pretekst coby się do Wawy wybrać Dokładnie, nagle człowiekowi robi się wstyd że się wkurzyłeś bo nie było prądu ze 2 godziny Też mnie synek ciągnie, ale jakoś ciągle mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kasia, Na miescie mowia, ze bedziemy tutaj jutro imprezowac Sama nie wiem, ale czuje sie zaproszona Przyzwoicie sie zachowuje, na stole nie zasypiam, gosci nie zaczepiam ... chyba wiec sie nadaje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jeszcze gdzie Cie spac poloze po tym zlocie , ale cos se znajdzie O ktorej zaczynamy , bo musze sie odszykowac troche Kto wie moze sie nawet wyperfumuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jeszcze gdzie Cie spac poloze po tym zlocie , ale cos se znajdzie O ktorej zaczynamy , bo musze sie odszykowac troche Kto wie moze sie nawet wyperfumuje Ja bym też godzinę chciała znać, to jaki makijaż zrobię, co by gości nie straszyć. Kto wie, może nawet włosy umyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kasia, Na miescie mowia, ze bedziemy tutaj jutro imprezowac Sama nie wiem, ale czuje sie zaproszona Przyzwoicie sie zachowuje, na stole nie zasypiam, gosci nie zaczepiam ... chyba wiec sie nadaje, co? To ja w przeciwieństwie do Amber: - po 3 kieliszkach zaobserwować można bełkot - po pięciu zdejmuję żakiet - po 7 idę tańczyć - po 9 nie idę tańczyc a tańczę na stole - nie pamietam po ilu zjeżdżam ale biorąc pod uwagę postępowość tego zjawiska po niewielu więcej zapewne Więc jak widać ekonomiczna jestem w obejściu I to chyba jedyny plus mojego stanu upojenia ALe zajrzę pewnie bo moze siena jakieś żarełko załapię Bufet będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dziewczyny czujta się wszystkie zaproszone na jutro:D rrmi, no myślę, że jakiś kawałek podlogi to wygospodarujesz dla mnie ja w sumie nieduża jestem mayland, mam podobnie z tymi tańcami z tym, że jakoś na stole to mi nikt nie pozwala mam nadzieję, że sie z wami na dziołchy na zlocie zobaczę, nie mogę już sie doczekać toż to cała inwestycja: fryzjer, kosmetyczka, rrmi o jakichś perfumach mówi Panienko Przenjaświętsza, dobrze że dziecko po Komunii już będzie, to kasy mi na ten zlot nie zbraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jeszcze gdzie Cie spac poloze po tym zlocie , ale cos se znajdzie O ktorej zaczynamy , bo musze sie odszykowac troche Kto wie moze sie nawet wyperfumuje zaczynamy od samiuśkiego rana jak się bawić, to się bawić konia sprzedać, stół zastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no, no, wylewki prawie tak piękne jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 mam nadzieję, że sie z wami na dziołchy na zlocie zobaczę, nie mogę już sie doczekać Z tym , ze ja to na spotkanie sie nie wybieram ,ale moge Cie odebrac i przytachac do mnie do domu jak juz sie skonczy Kawalek podlogi jest , a jak sie dobrze zastanowic to i cos miekkiego sie znajdzie. Jak sa wylewki to jak w domu juz Ladne , nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no, no, wylewki prawie tak piękne jak moje jak prawie, jak prawie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 mam nadzieję, że sie z wami na dziołchy na zlocie zobaczę, nie mogę już sie doczekać Z tym , ze ja to na spotkanie sie nie wybieram ,ale moge Cie odebrac i przytachac do mnie do domu jak juz sie skonczy Kawalek podlogi jest , a jak sie dobrze zastanowic to i cos miekkiego sie znajdzie. Nie wiem czy Pablisio odda tak bez walki swój kojec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dziewczyny czujta się wszystkie zaproszone na jutro:D rrmi, no myślę, że jakiś kawałek podlogi to wygospodarujesz dla mnie ja w sumie nieduża jestem mayland, mam podobnie z tymi tańcami z tym, że jakoś na stole to mi nikt nie pozwala mam nadzieję, że sie z wami na dziołchy na zlocie zobaczę, nie mogę już sie doczekać toż to cała inwestycja: fryzjer, kosmetyczka, rrmi o jakichś perfumach mówi Panienko Przenjaświętsza, dobrze że dziecko po Komunii już będzie, to kasy mi na ten zlot nie zbraknie no ładnie .ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 mam nadzieję, że sie z wami na dziołchy na zlocie zobaczę, nie mogę już sie doczekać Z tym , ze ja to na spotkanie sie nie wybieram ,ale moge Cie odebrac i przytachac do mnie do domu jak juz sie skonczy Kawalek podlogi jest , a jak sie dobrze zastanowic to i cos miekkiego sie znajdzie. Jak sa wylewki to jak w domu juz Ladne , nawet bardzo No, mnie się tez podoba Przeżywam jak stonka oprysk A co do podłogi to ja wybredna nie jestem ale jak masz coś miękkiego to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie wiem czy Pablisio odda tak bez walki swój kojec bardzo śmieszne, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jeszcze gdzie Cie spac poloze po tym zlocie , ale cos se znajdzie O ktorej zaczynamy , bo musze sie odszykowac troche Kto wie moze sie nawet wyperfumuje zaczynamy od samiuśkiego rana jak się bawić, to się bawić konia sprzedać, stół zastawić czemu od rana, ? po północy można zacząć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Na zlocie Muratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jeszcze gdzie Cie spac poloze po tym zlocie , ale cos se znajdzie O ktorej zaczynamy , bo musze sie odszykowac troche Kto wie moze sie nawet wyperfumuje zaczynamy od samiuśkiego rana jak się bawić, to się bawić konia sprzedać, stół zastawić czemu od rana, ? po północy można zacząć.. nie wiem czy dam radę wytrzymać, przecież opijam już wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie wiem czy Pablisio odda tak bez walki swój kojec On spi z nami , to jego lozeczko moze byc dla Kaski Te kilka nocek imprezowania , jakos damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie wiem czy Pablisio odda tak bez walki swój kojec On spi z nami , to jego lozeczko moze byc dla Kaski Te kilka nocek imprezowania , jakos damy rade no pewnie, jak się przeżyło kilka noc na waletowaniu w akademiku to nic juz nie jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts