Gość 01.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to do zobaczenia wieczorkiem, na razie idę sobie w ziemi pogrzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.04.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dziewczyna do wziecia : wolna, pracowita, dwoje zdrowych dzieci, wysokie iq itd.... zara przyleze, tylko sie wypluskam i zmienie bielizne ... aaa prima aprilis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 gospodyni nie w lesie , nie wlesie nie w lesie pol literka przyniesie przyniesie bec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 gospodyni nie w lesie , nie wlesie nie w lesie pol literka przyniesie przyniesie bec http://vintore.pl/foto/mocne/finlandia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dziewczyna do wziecia : wolna, pracowita, dwoje zdrowych dzieci, wysokie iq itd.... zara przyleze, tylko sie wypluskam i zmienie bielizne ... chodźcie już dziewczyny i chłopaki, bo mam dziś koszmarny dzień taki fajny dzień se myślę, biere dzieci i jadę na działkę usiadłam sobie na kultowym czerwonym krześle, dzieci się bawią, słonko świeci, ptaszki śpiewają, JEST BOSKO, przez jakieś góra 40 minut. Nagle słyszę przeraźliwy pisk mojej Córy Okazało się, że się dziewczę przewróciło i wpadło rączką do żarzącego się jeszcze paleniska Własnie wróciłam z Izby przyjeć, bo tatuś jak zwykle ma dyżur Napijmy się może, trochę mi ulzy. Na szczęście dziecię dzielniejsze niż mama No, i tak o to zleciał mi pierwszy dzień wolności. Ale jak się tak zaczęło to może byc już tylko lepiej, niee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dziewczyna do wziecia : wolna, pracowita, dwoje zdrowych dzieci, wysokie iq itd.... zara przyleze, tylko sie wypluskam i zmienie bielizne ... aaa prima aprilis.. ja ci dam prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wszystkie rybki śpią w jeziorze, ciurala, ciurala, la. a taa jedna już nie może, ciurala, ciurala, laaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kasiu ja nie bardzo wiem co Ty świętujesz...czyżby wylewki, czy jest jakiś ważniejszy powód????? W każdym razie skoro świętujesz to musi byc to coś miłego, więc życzę Ci z tego powodu wszystkiego naj...naj...najlepszego bobowa, wolność świętuję od roboty durnej wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no to Ci sie kurna przytrafilo Zaraz jakiegos browara sobie skoluje. Zdrowie gospodyni po raz pierwszy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no to Ci sie kurna przytrafilo Zaraz jakiegos browara sobie skoluje. Zdrowie gospodyni po raz pierwszy !!!! zdrowie gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tak naprawde to bardzo sie ciesze , ze juz masz to za soba. Zobaczysz odzyjesz , bo juz marnie z Toba bylo. A jak sie przeprowadzicie to juz w ogole , na spacerki , na laki , do lasu , posluchasz jak ptaki spiewaja , ja mam tak codziennie i nie myslalam , ze moze byc az tak Tego samego Ci zycze , no i psa trzea kupic of course Zeby bylo z kim za dnia gadac jak inni w robocie lub w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wszystkie rybki śpią w jeziorze, ciurala, ciurala, la. a taa jedna już nie może, ciurala, ciurala, laaaaa... depeesiu, alez Ty masz głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tak naprawde to bardzo sie ciesze , ze juz masz to za soba. Zobaczysz odzyjesz , bo juz marnie z Toba bylo. A jak sie przeprowadzicie to juz w ogole , na spacerki , na laki , do lasu , posluchasz jak ptaki spiewaja , ja mam tak codziennie i nie myslalam , ze moze byc az tak Tego samego Ci zycze , no i psa trzea kupic of course Zeby bylo z kim za dnia gadac jak inni w robocie lub w szkole No mam nadzieję, że odżyję, choć do roboty już nie chodziłam od połowy lutego. NIemniej jednak L4 to nie to samo co full-legal urlop. Nikt mi nie będzie za uszami brzęczał że chodze po dworze, a powinnam na przykład leżeć. NIKT, no może z wyjątkiem Amberci A co do psa to serio się zastanawiam, do lasu mam rzut beretem, nie wiem, może jakieś 100 metrów no i byłoby bezpieczniej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kasia jesli zechcesz dobermana to juz jestem obstukana w temacie , poradze skad kupowac . Chyba nikt tak nie kocha dzieci jak dobermany Z tym , ze my mielismy tylko dobermany Moj czujny jest bardzo ps.Ambercia brzeczy , ale Ona nie jest grozna , zapewniam Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kasiu Twoje zdrówko i gratuluje wolnosci.czesc wszystkim http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/drink_-zdjecie_drinka_reklamowe_64.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dokładkę przynoszę http://www.gdziezjesc.info/include/images/cate_84873/cate_84873_1.jpg http://www.gdziezjesc.info/include/images/cate_84873/cate_84873_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Widzę mam ogromne zaległości u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kurde, nie wiedziałam, że tak wrzeszczę. Kasia, wolność piękna rzecz. Korzystaj ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja oczywiście też gratuluję wolności i życzę zdrówka tylko chyba jakaś niekumata jestem (wybacz Froszko ) bo nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kasiu pomogę Ci troszkę, przygotowałam krewetki, jesli macie jeszcze miejsce to czestujcie sie.http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_owoce_morza/langustynki/files/page29_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts