magi 01.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 I jeszcze Rrmi'śka fajna morda chyba wydoroślała od ostatniego avatarka Przepraszam Kasieńko, że tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ania, wielkie dzięki, bo już z nóg lece tak żem się nie wypominając urobiła, po pachy normalnie magi, może być tutaj, Blin jest normalnie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zostało cos jeszcze? Sądząc po towarzystwie, to pewnie niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 zdrowie magi wiecej zdjec u mnie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zostało cos jeszcze? Sądząc po towarzystwie, to pewnie niewiele Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Gdzieś była wcześniej?????? Teraz to ja musze iść Właśnie okazało się, że Młody też sobie palce poparzył, ale się skubany nie przyznał Ale z niego twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zostało cos jeszcze? Sądząc po towarzystwie, to pewnie niewiele Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Gdzieś była wcześniej?????? Teraz to ja musze iść Właśnie okazało się, że Młody też sobie palce poparzył, ale się skubany nie przyznał Ale z niego twardziel Spalałam przed wyżerką. A co dzieci z tym ogniskiem wyczyniały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zostało cos jeszcze? Sądząc po towarzystwie, to pewnie niewiele Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Gdzieś była wcześniej?????? Teraz to ja musze iść Właśnie okazało się, że Młody też sobie palce poparzył, ale się skubany nie przyznał Ale z niego twardziel Spalałam przed wyżerką. A co dzieci z tym ogniskiem wyczyniały? Gdybym ja wiedziała, że tam się paliło to nie pozwoliłabym im tam chodzić Tata raz na jakiś czas pali te wszystkie papierowe worki. Dziś akurat się minęliśmy i nie miałam pojęcia że coś palił. Ledwo się tliło, ba nawet nie, poprostu to był gorący popiół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dobra dziewczyny, lecę już, bo Mała płacze Mayland, spróbuj sie znowu nabijać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Matko Bosko spóźniłąm się Wszystko wychlałyście Kasia, no gratuluję wolności!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dzien dobry wieczor Frosch jezdem milo mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 kasiu pozdrow malenka od nas zycz jej szybkiego powrotu do zdrowia wypijemy wasze zdrowko to bylam ja Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 tu pijom czy bijom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 tu pijom czy bijom ani jedno ani drugie .............. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 dziewczyna do wziecia : wolna, pracowita, dwoje zdrowych dzieci, wysokie iq itd.... zara przyleze, tylko sie wypluskam i zmienie bielizne ... aaa prima aprilis.. ja ci dam prima aprilis uuu przepraszam nie myślałam ,ze to prawda ale widać czasami tak musi być, przynajmniej nikt nad uchem nie będzie Ci truł... pozdrawiam Cie ciepło. Teraz to juz MUSI być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A co do kabiny... oczywiście w moim typie.. bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o łazienkę to mam parę pytan bo coś mi nie pasuje 1. co to jest za wnęka i czemu ma słuzy, ta obok prysznica, tam gdzie jest grzejnik? 2. Dla kogo jest ta łazienka? Dla was, dla gosci czy taka łazienka gospodarcza? 3. Ta przestrzeń między pralka a ścianą to taka pusta ma byc i niewykorzystana?Nie będą tam wpada jakieś przedmioty, które ciężko będzie wyciągnąc? 3. Te kafelki to czarno białe czy inne , bo juz się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 pytam o to samo , o co verunia w pkt. 1 bedziesz sie tam ogrzewac przy grzejniku ? pralki jednak niczym nie odgrodzilas .....chyba , ze ten parawan az do konca pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o łazienkę to mam parę pytan bo coś mi nie pasuje 1. co to jest za wnęka i czemu ma słuzy, ta obok prysznica, tam gdzie jest grzejnik? 2. Dla kogo jest ta łazienka? Dla was, dla gosci czy taka łazienka gospodarcza? 3. Ta przestrzeń między pralka a ścianą to taka pusta ma byc i niewykorzystana?Nie będą tam wpada jakieś przedmioty, które ciężko będzie wyciągnąc? 3. Te kafelki to czarno białe czy inne , bo juz się pogubiłam Ad.1 To jest ścianka od przysznica, która ma jakby stworzyć mało widoczne miejsce na ewentualne szuszenie jakiegoś prania, czy schowanie jakiegoś kosza na pranie Ad.2 Łazienka ma być zasadniczo gospodarcza, ale że jest na parterze to będę z niej korzystać goście. Ad.3 Ta część to w ogóle pani nie rozrysowała tak jak chciałam Pralka dochodzi do ściany i będzie w całości zabudowana, a nie tak jak na rysunku. Czyli pralka schowana w szafce. Ad.4 Płytki to te szare i białe. No tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 pytam o to samo , o co verunia w pkt. 1 bedziesz sie tam ogrzewac przy grzejniku ? pralki jednak niczym nie odgrodzilas .....chyba , ze ten parawan az do konca pojdzie Pralka jak pisałam wyżej będzie zabudowana, tak żeby jej nie było widać A grzejnik nigdzie indziej nie pasował tak jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No bo jak gospodarcza i dla gości to może lepiej by było jakos bardziej odzieli te strefy a nie tylko tą azurową kratką. Może np ścianką do 2 m wysoką z lukswerami Byc może jesteś bardziej zdyscyplinowana ode mnie i stale miałabyś tam porządek w tej cześci gospodarczej ale z własnego doświadeczenia wiem , ze zwykle sprząta sie tam od czasu do czasu a na ogół jakis bałagan panuje i na który nie chcielibyśmy aby niezapowiadani goscie patrzyli I przy takiej ilości miejsca warto miec jakiś większy zlew lub małą wanienkę do ręcznego prania. Nie wszystko niestety mozna uprac w pralce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts