Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zostało cos jeszcze? Sądząc po towarzystwie, to pewnie niewiele :roll:

Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :p

Gdzieś była wcześniej?????? :roll:

Teraz to ja musze iść :-?

Właśnie okazało się, że Młody też sobie palce poparzył, ale się skubany nie przyznał :roll: Ale z niego twardziel :roll:

Właśnie okazało się, że Młody też sobie palce poparzył, ale się skubany nie przyznał :roll: Ale z niego twardziel :roll:

Spalałam przed wyżerką. A co dzieci z tym ogniskiem wyczyniały? :o

Spalałam przed wyżerką. A co dzieci z tym ogniskiem wyczyniały? :o

Gdybym ja wiedziała, że tam się paliło to nie pozwoliłabym im tam chodzić :cry:

Tata raz na jakiś czas pali te wszystkie papierowe worki. Dziś akurat się minęliśmy i nie miałam pojęcia że coś palił. Ledwo się tliło, ba nawet nie, poprostu to był gorący popiół :cry:

dziewczyna do wziecia : wolna, pracowita, dwoje zdrowych dzieci, wysokie iq itd.... :D

zara przyleze, tylko sie wypluskam i zmienie bielizne ... 8) :wink:

:o :o aaa prima aprilis.. :D :D :D :D

ja ci dam prima aprilis :evil: :wink:

uuu przepraszam nie myślałam ,ze to prawda :( ale widać czasami tak musi być, przynajmniej nikt nad uchem nie będzie Ci truł... pozdrawiam Cie ciepło. Teraz to juz MUSI być dobrze :D :D :D

Jeśli chodzi o łazienkę to mam parę pytan bo coś mi nie pasuje

1. co to jest za wnęka i czemu ma słuzy, ta obok prysznica, tam gdzie jest grzejnik?

2. Dla kogo jest ta łazienka? Dla was, dla gosci czy taka łazienka gospodarcza?

3. Ta przestrzeń między pralka a ścianą to taka pusta ma byc i niewykorzystana?Nie będą tam wpada jakieś przedmioty, które ciężko będzie wyciągnąc?

3. Te kafelki to czarno białe czy inne , bo juz się pogubiłam :roll:

Jeśli chodzi o łazienkę to mam parę pytan bo coś mi nie pasuje

1. co to jest za wnęka i czemu ma słuzy, ta obok prysznica, tam gdzie jest grzejnik?

2. Dla kogo jest ta łazienka? Dla was, dla gosci czy taka łazienka gospodarcza?

3. Ta przestrzeń między pralka a ścianą to taka pusta ma byc i niewykorzystana?Nie będą tam wpada jakieś przedmioty, które ciężko będzie wyciągnąc?

3. Te kafelki to czarno białe czy inne , bo juz się pogubiłam :roll:

Ad.1 To jest ścianka od przysznica, która ma jakby stworzyć mało widoczne miejsce na ewentualne szuszenie jakiegoś prania, czy schowanie jakiegoś kosza na pranie :roll:

Ad.2 Łazienka ma być zasadniczo gospodarcza, ale że jest na parterze to będę z niej korzystać goście.

Ad.3 Ta część to w ogóle pani nie rozrysowała tak jak chciałam :roll: Pralka dochodzi do ściany i będzie w całości zabudowana, a nie tak jak na rysunku. Czyli pralka schowana w szafce.

Ad.4 Płytki to te szare i białe.

No tak to wygląda :roll:

pytam o to samo , o co verunia w pkt. 1 :o

bedziesz sie tam ogrzewac przy grzejniku ? :roll:

pralki jednak niczym nie odgrodzilas .....chyba , ze ten parawan az do konca pojdzie

Pralka jak pisałam wyżej będzie zabudowana, tak żeby jej nie było widać :roll:

A grzejnik nigdzie indziej nie pasował tak jak tam :roll:

No bo jak gospodarcza i dla gości to może lepiej by było jakos bardziej odzieli te strefy a nie tylko tą azurową kratką. Może np ścianką do 2 m wysoką z lukswerami Byc może jesteś bardziej zdyscyplinowana ode mnie i stale miałabyś tam porządek w tej cześci gospodarczej ale z własnego doświadeczenia wiem , ze zwykle sprząta sie tam od czasu do czasu a na ogół jakis bałagan panuje i na który nie chcielibyśmy aby niezapowiadani goscie patrzyli :roll: I przy takiej ilości miejsca warto miec jakiś większy zlew lub małą wanienkę do ręcznego prania. Nie wszystko niestety mozna uprac w pralce.