Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me Ja słyszałam, że pogoda dobra ma być TYLKO w środę, później znów jesień i byleco z nieba siąpiące maksiu co trzeba zrobić, żebyś zdradził, co tam widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.09.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 "Tam" to ja widze wszystko. Ale nie wiem czy "ta" fotka tam jest. Ale czekać już dziś dłużej nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me fiu fiu fiu, (pogwizduję sobie ) chciałbyś co???? może tak, albo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me Ja słyszałam, że pogoda dobra ma być TYLKO w środę, później znów jesień i byleco z nieba siąpiące maksiu co trzeba zrobić, żebyś zdradził, co tam widziałeś? Aniu, jabko uznał, że na rozpoczęcie 6 stronki w komentach należą mu się gacie, słusznie zresztą więc wkleiłam zdjęcie z plaży, moje własne ale on gdzieś polazł i nic nie widział i teraz musi poczekać bo wykasowałam z serwera i mi się nie chce z powrotem wgrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me Ja słyszałam, że pogoda dobra ma być TYLKO w środę, później znów jesień i byleco z nieba siąpiące maksiu co trzeba zrobić, żebyś zdradził, co tam widziałeś? Aniu, jabko uznał, że na rozpoczęcie 6 stronki w komentach należą mu się gacie, słusznie zresztą więc wkleiłam zdjęcie z plaży, moje własne ale on gdzieś polazł i nic nie widział i teraz musi poczekać bo wykasowałam z serwera i mi się nie chce z powrotem wgrywać Kto się szwenda ten traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kto się szwenda ten traci ot, mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.09.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kaśka tu naprawdę zapowiada się na rekord wpisów dziennikowych Poza tematyką budowlaną, jest to świadectwem jak bardzo jesteś lubiana na forum Ciesz się, to bardzo miłe A co do panów wożących deski to moje z tydzień jechały 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kaśka pogoda ma się poprawić od środy I żądam powtórki specjalnie for me Ja słyszałam, że pogoda dobra ma być TYLKO w środę, później znów jesień i byleco z nieba siąpiące maksiu co trzeba zrobić, żebyś zdradził, co tam widziałeś? nic nie powiem, dałem słowo.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kaśka tu naprawdę zapowiada się na rekord wpisów dziennikowych Poza tematyką budowlaną, jest to świadectwem jak bardzo jesteś lubiana na forum Ciesz się, to bardzo miłe A co do panów wożących deski to moje z tydzień jechały 10km Mayland miło mi to słyszeć/czytać naprawdę (żeby mi tylko palma nie odbiła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nic nie powiem, dałem słowo.. pozdrawiam m. Maksiu?? Mówiłam ci, że jesteś wielki??? I że bardzo Cię lubię??? A kto się szwęda gdzieś po forum to traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kaska Dawaj zdjecia i nie drocz sie z czytelnikami A strop to nie jest prosta sprawa , napewno nie. Pogoda sie poprawia , bedzie dobrze , nie ma co sie denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kaska Dawaj zdjecia i nie drocz sie z czytelnikami A strop to nie jest prosta sprawa , napewno nie. Pogoda sie poprawia , bedzie dobrze , nie ma co sie denerwowac Rrmi, zdjęcie jest z serii po 23ciej przyjdzie czas to je wkleję a co do stropu to okazuje się, że jednak jest bliżej niż dalej tatuś magik jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 na pewno piszemy oddzielnie Nie rob jaj z ta 23 , bo ja spac ide niebawem Gratuluje szalunku. Kiedy zaplanowane lanie jest? Idzie tych gwozdzi ,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 na pewno piszemy oddzielnie Nie rob jaj z ta 23 , bo ja spac ide niebawem Gratuluje szalunku. Kiedy zaplanowane lanie jest? Idzie tych gwozdzi ,co? Naprawdę nie zauważyłam tego, na pewno Gwoździ idzie normalnie na tony Zalewanie najpóźniej środa za tydzień, a miało być najwcześniej sobota za tydzień, czyli źle nie jest a to nagroda pocieszenia, przedsmak tego zdjęcia co to tak pożądane jest http://images26.fotosik.pl/79/afb005d07e400466m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hejka Mam dobre wieści, szalunek gotowy Na całym domu, mordka mi się śmieje od rana Dowiozłam tatusiowi i ekipie gwoździe i patrzę, a tam jest sufit Wejść się co prawda nie da za bardzo, ale że inwestorka szczupła jezd to się zmieściła między tymi stemplami Zrobione sa już zbrojenia na kolumny przed wejściem, jutro mają być szalunki pod balkony. To mi pasuje Oki. W porzo. Wierzę na słowo, ale tylko do jutra - jutro proszę zdjęcia żebym na własne oczyska mogła obejrzeć Gratuluję A tak się martwiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ze zdjęciami może być krucho Nie wiem czy zdążę jechać na działkę, bo moja sis wcisnęla mi jakąś prezentację odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No teraz to juz moge isc spac spokojnie. Szalunki porobione , zdjecie obejrzane , takie piekne obie jestescie , ze nie moge Widze , ze wodeczka byla przednia czy cos, moje zdrowie tez mam nadzieje wypite , bo i fakt jakos tak mi sie polepszylo od weekendu , zastanawialam sie dlaczego. Nie zeby tam jakies tego , ale w krzyzu przestalo lamac i inne rozne Dziekuje za zdjecie , tak czekalam , zeby Was zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No teraz to juz moge isc spac spokojnie. Szalunki porobione , zdjecie obejrzane , takie piekne obie jestescie , ze nie moge Widze , ze wodeczka byla przednia czy cos, moje zdrowie tez mam nadzieje wypite , bo i fakt jakos tak mi sie polepszylo od weekendu , zastanawialam sie dlaczego. Nie zeby tam jakies tego , ale w krzyzu przestalo lamac i inne rozne Dziekuje za zdjecie , tak czekalam , zeby Was zobaczyc Moja droga, piłyśmy do 1 w nocy więc wszystkie bóle powinny Ci przejść A piłyśmy mojej roboty, wiśniówkę, pieruńsko mocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Hej Kasieńko Lasek Ci wyrósł jak się patrzy Sosenki takie, że tylko z nich maszty robić A zdjęcie wcale nie z serii po 23 - ej, na pewno wcześniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Hej Kasieńko Lasek Ci wyrósł jak się patrzy Sosenki takie, że tylko z nich maszty robić A zdjęcie wcale nie z serii po 23 - ej, na pewno wcześniejsze bo to nie to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts